ULOS HENKISESTÄ KAAPISTA

Kirjoittanut Lissa Rankin (lissarankin.com)
30.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Se kokemus"

Mikä kundaliiniherääminen on?

En ollut koskaan kuullut kundaliiniheräämisestä tai siddhistä, joten googlasin kummankin. Lukiessani kundaliiniheräämisestä havaitsin, että itämaiset henkiset perinteet kuvaavat kundaliinia käyttämättömäksi energiaksi sisällämme, mikä on kietoutunut kuin käärme kerälle ristiluun tyveen. Silloin kun vapautamme tämän potentiaalin sisällämme, voimme herätä henkisesti yhteyteen jumaluuden kanssa ja tietoisuuteen siitä, mitä jotkut kutsuvat Jumaltietoisuudeksi. Jotkut henkiset perinteet sisältävät harjoituksia, joiden tarkoituksena on vapauttaa tämä kundaliinienergia, kuten meditointi, jooga, mantran laulaminen, tantraseksi ja shaktipatin saaminen (gurun antaman kundaliinisiirto). Ilmeisesti jotkut henkiset etsijät yrittävät koko elämänsä vapauttaa tämän valjastetun potentiaalin.

Mutta ilmeisesti kundaliiniheräämisiä voi tapahtua myös spontaanisti ja kun näin tapahtuu, ne vaikuttavat usein useampaan ihmiseen kerralla. Tämä tapahtui minulle, Aprilille ja Dennikselle, niille kahdelle ihmiselle jotka olivat kanssani tämän kaiken tapahtuessa. Mukana ei ollut huumeita. Emme jooganneet, meditoineet, laulaneet mantraa tai tehneet mitään seksuaalista tai olleet gurun seurassa. Istuskelimme vaan tavallisena maanantaina, kun meihin kaikkiin iski jonkin, mitä kukaan meistä ei odottanut, ja kaiken sen seurauksena verho repeytyi tavalla, mitä kognitiivinen mieleni ei pysty alkuunkaan selittämään.

Siinä mitä tapahtui kaiken tämän seurauksena, ei ole ehdottomasti mitään tolkkua kognitiiviselle mielelleni. Me kolme pystyimme kommunikoimaan telepaattisesti. April ja Dennis näkivät toistensa hehkuvan. Minä pystyin hajottamaan pilviä ja saamaan satamaan kuivuuden riivaamassa Kaliforniassa ja kutsumaan valasparven pelkällä aikomuksellani. Hiekka sillä rannalla millä istuimme, liikkui silloin, kun sen ei pitänyt.

Denniksestä - tiedemies joka julkaisee akateemisia fysiikankirjoja ja aikakausijulkaisuja - tuli yhtäkkiä psyykkinen. Yhdessä yössä hänestä tuli selvänäköinen, selväkuuloinen, selvätuntoinen ja hän alkoi kanavoida universaaleja totuuksia ja informaatiota kuolleilta ihmisiltä. Tässä kanavointitilassa Dennis pystyi pääsemään käsiksi informaatioon vieraista ihmisistä, mitä he eivät olleet koskaan kertoneet kenellekään, kuten lapsuuden traumaattiset kokemukset. Ilman hajuakaan siitä, mitä hän teki, hän alkoi spontaanisti tehdä selvänäköisiä tulkintoja vieraista ihmisistä kaikkialla, minne hän meni - kahvilassa, kylpylässä, puhelimessa perheenjäsentensä kanssa. Hän välitti myös viestejä minulle tarkoituksestani täällä maan päällä - miksi olen täällä ja mitä minun on tarkoitus tehdä. Hänen antamansa informaatio oli hyvin yksityiskohtaista ja rehellisesti sanottuna se kuulosti olevan suoraan huonosta tieteiselokuvasta. En ole vielä varma, uskonko mitään siitä, mutta Aprilista tuli yhtäkkiä myös selvänäköinen ja hän vahvisti osan siitä, mitä Dennis kertoi minulle.

Nyt oivallan, että paljon siitä, mitä olen oppinut parin viime vuoden kuluessa lusikoiden taivuttamisesta, eläinten kutsumisesta, telepaattisesta kommunikoinnista ihmisten kanssa ja sen ilmentämisestä fyysiseen todellisuuteen, mitä kuvittelemme mielessämme, on kaikki "siddhejä". Luotettavat valo-olennot, kuten Martha Beck, voivat käyttää näitä henkisiä supervoimia valon palvelemiseen. Mutta jos niitä ei kunnioiteta oikein, pimeyden voimat voivat käyttää siddhejä vain egoa ruokkivilla tavoilla. Tämä on minun moitteeni vetovoimanlaista siinä mielessä, miten sitä opetetaan sellaisissa kirjoissa kuin The Secret. Taatusti voimme käyttää siddhejä Ferrarien ilmentämiseen, mutta miksi haluaisimme? Kuten opin Tosha Silveriltä, annan mieluummin jumaluuden johtaa elämääni, kuin käytän henkisiä supervoimia ruokkiakseni egon haluja tai tehdäkseni vaikutuksen ihmisiin.

 

Minussa on osa mikä ei voi sivuuttaa tapahtunutta, ja voin kertoa sadoista kiehtovista vastauksista Facebook-kirjoituksiini, että se mitä minulle tapahtui, tapahtuu monille muillekin ihmisille tänä voimakkaana tietoisuuden heräämisaikana planeetalla. Sellaisena jolla on sekä lääkärin uskottavuus että mahdollisuus lähettää tätä informaatiota monille muille sieluille blogien, sosiaalisen median, kirjojen ja television kautta, oivallan, etten voi pitää tapahtunutta salaisuutena, että minua kutsutaan tulemaan ulos henkisestä kaapista.

Miksi tulen julkisuuteen tästä Kokemuksesta?

Epäröinnistäni huolimatta minua motivoi tulla julkisuuteen tämän tarinan kanssa se viesti, mikä tuli läpi selvänä ja kovana tämän syvällisen ja ekstaattisen kokemuksen aikana. On universaali älykkyys, mikä ohjaa kaikkea. Meillä ei ole mitään pelättävää. Rakkautta on kaikkialla ympärillä. Jokaisella meillä on tasavertainen merkitys ja kaikki ovat yhdistyneet ykseydessä yhtenäiseen kokonaisuuteen, mikä tarvitsee, rakastaa ja tukee sinua ja yhdistä sinut kaikkiin eläviin olentoihin ja kaikkeen aineeseen. Tämän tietoisuuden opastava elämänvoima energisoi kaikkea, joten et ole koskaan yksin. Valo voittaa varmasti pimeyden ja nyt meidän kaikkien on aika herätä näihin totuuksiin - ei vain pelastaaksemme itsemme, vaan pelastaaksemme myös rotumme ja tämän planeetan niiltä tuhoavilta pimeydenvoimilta, jotka uhkaavat tuhota lopullisesti elämän sellaisena, kuin tunnemme sen.

 

Lissa Rankin

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.