https://www.youtube.com/watch?v=N-PPsozo2hE&feature=youtu.be

"Pietarissa olevan Pulkovan Observatorion avaruustutkimuslaboratorion johtaja Habibullo Abdusamatov ennusti jo pari vuotta sitten – toisin kuin NASA – että mennyttä voimakasta sykliä 23 seuraa hyvin heikkojen syklien sarja, vieden maapallon Maunder- tai Dalton-minimien kaltaiseen pieneen jääkauteen. Abdusamatovin tapaan monet aurinkotutkijat niin Suomessa kuin eripuolilla maapalloa pitävät hyvin mahdollisena, että auringon aktiivisuuden vaihtelu on merkittävä ilmastomme säätelijä. Mikäli tämä osoittautuu oikeammaksi kuin IPCC:n hiilidioksidikeskeinen pelottelu ilmaston rajusta lämpenemisestä, saatamme olla menossa kohti Pienen jääkauden tapaista ilmastoa. Tällöin olisimmekin tekemisissä aivan erilaisen sopeutumistarpeen kanssa. Lämpenemisen ja merenpinnan uhkaavan nousun asemesta joutuisimme sopeutumaan kylmiin ja epävakaisiin säihin, jossa jopa elintarvikkeista voisi tulla pula."

(lähde)

                                              ~*~

http://in5d.com/amazing-singing-plants-phenomenon/

"Laulavat kukat. Kasveilla on erittäin herkkiä variaatioita kun ne ilmoittavat niitä hoitavan ihmisen saapumisen, kun niitä kastellaan, niille puhutaan."

                                             ~*~

Meditaation aikainen suoja: kuvittele pinkin värinen munanmutoinen "rakkaus energia" kehä ympärillesi, myös jokaisen läheisen ympärille omansa. "Syleile myös koko ihmiskuntaa ja kaikkia eläviä Planeetta Maa:ssa pinkin rakkaus energialla. Tämä rakkauden energiakenttä toimii suojakenttänä."

Video ranskankielinen mutta havainnollistavat kuvat.

                                             ~*~

Englanninkielinen blogisivusto Stillness in the Storm, mielenkiintoisia artikkeleita, esim. tämä juttu: Tiede osoittaa miten kehomme reagoi tapahtumiin 10 sekuntia ennen kuin ne tapahtuvat (ennakkoaavistus/intuitio).

Ja juttu tulivuorista ja maanjäristyksistä. Volcano discovery -sivusto täällä, mistä näkee ajantasaisen tilanteen.

Ja miksi magneettikenttämme heikkenee 10 kertaa nopeammin kuin on oletettu? (Live science 6/2014

the-ring-of-fire.jpg (volcanicisabel.wordpress.com)