Kanavointi lähteestä Luxonia.

"Uuden johtajuuden voima tulee teiltä, kansalta - ei keneltäkään yhdeltä johtajalta tai johtajilta." Siirrytään hevosen vuoteen.

"Vuosina jotka ovat johtaneet vuoteen 2013, meillä on kaikkien parantumis- ja kasvukokemustemme keskellä ollut - miten haastavia ne ovat ehkä olleetkin - ainakin valoa tunnelin päässä, mitä odottaa innolla. Käännekohta mikä on toivo suuresta transformaatiosta. Aika jolloin siirrymme yhden pitkän evoluutiosyklin lopusta seuraavaan sykliin. Tuo aika saapui lopulta eikä se tervehtinytkään meitä kuin raikas tuulenhenkäys, vaan tuntui kuin hymyn hyydyttävältä, jääkylmältä vesiämpäriltä, mikä heitettiin päällemme selkeän viestin kera: "Herää! Tässä on todellisuutemme tila 2013 maapallolla. Mitä aiot tehdä sille?"
 
Tämä viesti oli järkyttävä niille, jotka vastasivat läpimärkänä ja kyllästyneenä: "Me olemme jo hereillä! Onko tämä jonkinlainen vitsi?" Tänä vuonna opimme "heräämisen" merkityksen enemmän kuin koskaan. Olemme ehkä olleet hereillä, mutta päivä toisensa jälkeen meiltä kysyttiin useilla tavoilla: "Mitä teet heräämiselläsi? Miten se näkyy elämässäsi? Miten se toimii sinulla? Miten se tukee maailmaa? Miten ilmennät sitä? Oletko tyytyväinen siihen, kuka olet ja mitä teet ja kenen kanssa? Jos et, mitä aiot tehdä sille?"
 
Meitä nuijittiin "seuraavalle tasolle astumisen pistokkailla". Oletko hereillä tunteillesi? Oletko hereillä tarpeillesi? Oletko hereillä sille, mitä haluat, versus mitä tunnet, että sinun pitäisi tehdä? Oletko hereillä sydämellesi? Oletko hereillä kehollesi ja ihmisyydellesi? Oletko hereillä voimallesi? Oletko hereillä sille, kuka oikeasti olet?

Useimmat meistä eivät olettaneet, että koko maailma muuttuisi taianomaisesti toimimattomasta täydelliseen yhdessä yössä. Riitti, kun tiedettiin, että lisää valoa oli määrä suihkuttaa planeetalle (ja niin on tapahtunut) ja sen jälkeen mikä tahansa olisi mahdollista! Tiesimme, että tämä valo auttaisi kovasti jokaisen ponnisteluissa tietoisempaa elämää kohti ja yhdessä käyttäisimme (ja käytämme) tuota tietoisuutta luomaan kokonaan uuden maailman kollektiivisten toimien, aloitteiden, ideoiden, valintojen ja energiapanosten kautta - suurten tai pienten. Tunsimme, että tämä uusi tietoisuus ilmentyisi fyysisen konkreettisesti rukaten jokaista järjestelmäämme - terveys, koulutus, asuminen, ruokatuotanto, politiikka, talous ja media. Odotimme innolla, että kaikki ottavat selvää kehittyneestä teknologiasta, vapaasta energiasta, maailman kätketyistä agendoista ja galaktisten naapureiden ja vierailijoiden olemassaolosta. Odotimme innolla, että tästä tiedosta tulee valtavirtaa kera tunteen, että tämä vapauttaisi meidät lopultakin siitä vankilamaisesta todellisuudesta, mikä meille oli myyty.
 
Hyvä uutinen on, että kaikkea tätä tapahtuu, kuten todistavat pikkuaskeleet, joita otetaan - mutta voi pojat, voi pojat, se vie paljon piiiiiiiiideeeempäääään, kuin olimme odottaneet. Tietysti korkeamman moniulotteisen itsemme perspektiivistä kaikki kulkee eteenpäin upeasti ja kun aika on harhaa, kaikki tapahtuu silmänräpäyksessä. Mutta vau, ihmisperspektiivistämme katsottuna oleminen täällä, tuntien täysin potentiaalimme ja pakotettuna elämään rajallisessa todellisuudessa, mikä on rajoittanut kollektiivitietoisuutta ja sen potentiaalia, on ollut rasittavaa mentaalisesti, fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti. Ja juuri kun tunsimme ohittaneemme matkan vaikeimman osuuden, käännyimme kulmasta ja odota hetki - mitä??
 
* Tunnemeriä valtavien maininkien kera, joissa on äärimmäisiä ylä- ja alamäkiä.
 
* Energiamyrskyjä jotka säväyttävät herkkyysreseptoreitamme niin, että jestas (?!), saamme tuntea kaiken syvemmin: omat tunteemme ja toisten ihmisten tunteet maailman toisella puolella. Jihuu, ykseystietoisuudelle.
 
* Jättimäisiä valoaaltoja jotka paiskaavat meidät kauan sitten parannettujen (tai niin luulimme) ongelmien kuiluun ja työntävät meidät laajentumaan versioihimme, joita emme tunne.
 
* Muutosvastarinta-armeija (eli maailman eliitti) mikä taktikoi ylikierroksilla ja pyrkii säilyttämään vallan ja kontrollin kaiken kustannuksella.
 
* Työntämistä jyrkänteeltä tyhjiöön ilman käsitystä, minne tai mitä tai kenen kanssa menet! Niin jännittävää kuin tämä onkin, se tuo esiin kaikki pelkomme haavoittuvuuteen, turvallisuuteen, selviytymiseen ja yksinäisyyteen liittyen. Se tuo esiin kaikki epäilyksemme todellisiin kykyihimme, luomispotentiaaliimme ja siihen liittyen, mitä ansaitsemme saada.
 
Voi pyhä *#&# - vuosi on ollut intensiivinen. Luulen, että käytännössä useimmat meistä tietävät, että suuri muutos vie aikaa. Ja kunnian antamiseksi ihmiskollektiivillemme, niin ei sitä voi kieltää, että miljoonat ihmiset ovat heränneet tänä vuonna, ja voimme tietää sen kasvavasta aktivismista, sosiaalisessa mediassa jaettavasta informaatiotyypistä ja kaikenlaisista keskusteluista, joita käydään perheenjäsenten, ystävien tai työtovereiden kanssa, jotka eivät olisi kovin kauan sitten käyneet koskaan sellaisia keskusteluja.
 
Luulen myös, että odotimme jo jotain ilmeisempää muutosta maailmanlaajuisemmin. Jotain mikä indikoi, että ponnistelut tietoisemman maailman luomiseksi ovat tästä eteenpäin helpompia, tervetulleempia ja tuetumpia. Kenties jotain valtavaa maailmantapahtumaa tai paljastusta mikä saisi kaikki todella huomaamaan. Kuitenkin valtavirtamedia ja maailman hallitukset ovat jokseenkin sivuuttaneet Fukushiman tilanteen, vaikka se hitaasti myrkyttää ihmisiä, ruokaa, ilmaa, vettä ja merielämää. Paljastuksentekijöitä vain panetellaan, samalla kun varsinaisia ihmisten pettäjiä juhlitaan yhteisömme johtajina. On oikeus ihmetellä: mitä ihmettä vaaditaan asioiden muuttumiseen?
 
Esitän siis näitä kysymyksiä kirjoittaessani ja vastaus mikä tulee meille kaikille tätä lukeville, on: etsitte asioiden muuttumista vanhan toimintamallin järjestelmistä ja rakenteista. Nuo järjestelmät ja rakenteet on tehty vanhan toimintamallin perustalle ja niitä pitää kasassa vanhan toimintamallin säännöt ja arvot. Ne eivät voi taipua haluamallanne tavalla. Muutosta mitä etsitte, tapahtuu kaikkialla ympärillänne - teitä ei vain ole koulutettu etsimään muutosmerkkejä tavallisten ihmisten keskuudesta. Muutoksen vahvistava mittari on aina tullut joltain ulkoiselta auktoriteetilta ja siksi hyvin monet teistä tuntevat, että uskotte asioiden todella muuttuneen vasta, kun presidentti tekee julkisen paljastuksen toisten planeettojen ja tähtijärjestelmien asukkaiden läsnäolosta tai valtavirtamedia alkaa raportoida täsmällisesti kemiallisista suihkuvanoista, peiteoperaatioista ja sairauksien holistisista hoitomuodoista.
 
Noita asioita tapahtuu jonain päivänä, mutta teidän ei pitäisi odottaa noita merkkejä vahvistamaan tapahtuvaa muutosta. Nuo asiat ovat vääjäämätön reaktio - joissain tapauksessa laahustaen - sille tietämisaallolle, mikä kulkee ihmisväestön läpi riippumatta siitä, mitä hallitukset ja valtavirtamedia yrittävät ylläpitää totuutena. Liian kauan olette antaneet voimanne vallassa oleville ja vielä nytkin kun olette hereillä ja tiedätte olevan aika astua omaan voimaanne, monet teistä odottavat jonkinlaista merkkiä tai julistusta (vanhan järjestelmän) vallassa olevilta siitä, että olemme uudessa energiassa!
 
Se ei tule heiltä. Se tulee teiltä - kansalta. Vanhat johtajat eivät ole uuden maailmamme uusia johtajia ja näin he eivät voi johtaa teitä siihen. Ymmärrättekö? Ne jotka ovat avoimia, reagoivat siihen uuden energian aaltoon, mikä tulee kansalta, ja he taipuvat vastaamaan asioiden uusien tekemistapojen kutsuun. Kuitenkin kerromme teille tämän: uuden johtajuuden voima tulee teiltä, kansalta - ei keneltäkään yhdeltä johtajalta tai johtajilta. Uudet johtajat toimivat oikeasti kansan puolesta teoissaan, eivät vain sanoissaan.
 
Niinpä tulemme vuoden 2014 pääteemoihin:
 
* Aidon sydänkeskeisen voimasi vapauttaminen, omistaminen ja ilmaiseminen itsessäsi, suhteissasi ja roolissasi yhteisössä/ihmiskunnassa.
 
* Tavallaan uudestisyntyminen, saaden selkeyttä uusista suunnista, joihin haluaisit mennä, ja uusista aspekteistasi, joita haluaisit kehittää.
 
* Muutoksen generoiminen valinnoillasi, äänelläsi, toimillasi ja rukouksillasi.
 
* Uusien mahdollisuuksien luominen ilmentämällä tietoisuuttasi tavoilla, joilla et ole koskaan ennen ilmentänyt sitä tällä planeetalla.
 
* Jatkuva lisääntynyt herkkyys omille ja toisten tunteille - myös sinulle tuntemattomien ihmisten maailman toisella puolella. Tämän rinnalla meitä muistutetaan myös pitämään johdonmukaisesti rajamme vahvoina, ottamatta toisten ihmisten juttuja omaksi taakaksemme. Lisääntynyt herkkyys sallii meidän tuntea enemmän empatiaa ja ymmärrystä ja antaa meille suuntaopastimen siinä, millä elämän ja yhteisön alueilla tunnemme eniten intohimoa ja mitä haluamme eniten edistää. Se ei ole taas yksi kuorma kannettavaksemme ja jos huomaamme kantavamme kuormia, jotka eivät ole meidän, meille annetaan nopeasti selkeä viesti päästää irti! (Huomaa, ettei tämä merkitse, ettemme voi auttaa ihmisiä! Ennen kaikkea useammat ihmiset voivat tukea kanssaihmisiään. Ainoastaan se sijaan, että toimitaan egoistisesta valta-asemasta tai marttyyrimaisesta "he tarvitsevat minua" -asemasta, se tulee paikasta, missä autetaan toisia yhdistymään omaan sisäisen voimaansa, totuuteensa ja valoonsa.)
 
* Jatkuvaa vanhojen järjestelmien romahtamista, korruption ja salailun paljastumista. Siitä tulee epäoleellista - ja melkein jo on - että valtavirtamedia ei kata asioita. Ihmiset saavat yhä enemmän informaationsa netistä. Paljastusten laajuus voi toisinaan olla pakahduttava. Jos tunnet vaipuvasi epätoivoon, muistuta itsellesi, että kaikki mitä paljastuu, on jatkunut vuosia - valtaosa ihmisistä ei ole vain tiennyt siitä. Niin vaikeaa kuin onkin nähdä kaiken roskan tulevan esiin maton alta, on siis parempi nähdä ja tiedostaa se, kuin olla tiedostamatta. Asiat joiden vaikutusta itseemme emme tiedosta, tekevät meistä sätkynuken. Olemme nyt vähän kuin Pinocchio, puinen poika joka herää henkiin tullakseen todelliseksi. Meistä tulee tietoinen hyvin paljosta sekä sisä- että ulkopuolellamme ja se kaikki sallii meidän luoda elämäämme ja maailmaamme paljon voimaantuneemmasta ja tietoisemmasta tilasta.
 
* Jatkuvaa vastustusta vanhoilta vallassa olevilta, jotka yrittävät säilyttää kontrollin ihmisistä. Juuri tätä tapahtuu sisällämme energeettisesti aina, silloin kun teemme kvanttihypyn uuteen olemistapaan tai sitoudumme uuteen käyttäytymistapaan. Kaikki mikä ei ole sisällämme harmoniassa uuden valinnan kanssa, tulee esiin transformoitavaksi tai irtipäästettäväksi. Ego ja vanhat aspektit nostavat päätään oman tuhoutumisensa pelosta ja näin ne tietysti yrittävät säilyttää vallitsevan tilanteen. Juuri tämä prosessi tapahtuu maailmanlaajuisissa järjestelmissämme ja rakenteissamme. On henkilökohtainen valintasi, miten reagoit. Voimamme lepää reagoinnissamme, suurista teoista pieniin jokapäiväisiin päätöksiin.
 
* Säännöllistä synkronismia - hassua, kevyttä, taianomaista ja syvällistä.
 
* Oppiminen elämään nyt-ajan kanssa, kun on erittäin vaikeaa muistaa mennyttä (edes muutaman päivän tai viikon takaa) ja suuri osa entisestä tuntuu kuin menneeltä elämältä. Vastaavasti on haastavaa suunnitella tai katsoa kauas tulevaisuuteen. Vaikka sinulla olisikin kovin rakkaita unelmia ja tavoitteita, joita kohti haluat edetä, tunnet elämän kuitenkin virtaavan paljon tasaisemmin, kun keskityt nykyisyyteen ja sallit elämän kehittyä päivä kerrallaan ja suunnitelmiesi taipua kaikissa tuulissa, joita puhaltaa.
 
* Lisää todisteita, että jumalainen feminiinisyys tulee takaisin tasapainoon, mikä merkitsee jumalaisen maskuliinisuuden palaamista myös tasapainoon. Hoivaaminen, myötätunto, luovuus, intuitio, sydänkeskeinen voima ja feminiininen viisaus heräävät taas meissä kaikissa, olet sitten mies- tai naispuolinen.
 
* Asioiden tekeminen mielen sijasta sydämestä tuntuu luonnollisemmalta ja sitä alkaa ilmestyä mitä odottamattomimpiin paikkoihin. Haluamme käyttää enemmän aikaa rakkaidemme kanssa tehden asioita, joita rakastamme, ja pyrimme löytämään työtä, mikä sekä tyydyttää että elättää meidät.
 
* Joskus ehkä tuntuu, että menetät järkesi etkä saa kasattua lausetta! Sanat voivat tuntua hankalilta, kun alamme elää enemmän tunnetilasta ja kehittää telepaattista kommunikointia toisemme kanssa.
 
Jotkut teistä ovat tunteet olevansa täynnä uutta energiaa melko pitkään, kun taas monet muut ovat tunteneet tyhjyyttä ja eksyneensä, kuin pomppisimme valtavassa meressä ilman ankkuria tai mitään muuta tarkoituksen ja suunnan tuntua kuin se, mitä satumme tekemään juuri nyt. Valtava ihmisaalto tuntee tätä tyhjyyttä ja eksyneisyyttä - myös vaikka olisit työstänyt omia juttujasi 30+ vuotta. Älä luule, että sinut on jätetty taakse tai teet jotain väärin! En tunne ketään - minä mukaan luettuna - jolla ei ole ollut kuluneena vuotena hetkiä, jolloin tuntee jonkin ehdottomasti loppuneen, mutta uusia seuraavia askelia ei ole aivan vielä paljastunut. Tämän sumun ja terävien selkeysvälähdysten ja -ikkunoiden keskellä pyyhkäisee lävitsemme energiatulva. Näemme ja tunnemme vilauksia tulevaisuuden itsestämme viittomassa: "Tännepäin, tännepäin!"
 
Monet meistä alkavat tuntea sumun hälvenevän, koettuaan vuoden tai pidempään olleensa kuin tyhjiössä. Kun kirjoitan tätä, tulee raportteja siitä, että NASA on lopultakin vahvistanut auringon magneettinapakäännöksen tapahtuneen ja se auttaa meitä varmasti tuntemaan olomme perhoseksi, joka ilmestyy esiin pitkästä yöstään toukkakotelossaan. Kuten aina, ajoitus on usein tekijänä ja on helpotus monille, että tuo tunne joutilaisuudesta tai ajamisesta käsijarru päällä tai olemisesta lentokoneessa joka kiertää odottaen laskeutumislupaa, muuttuu, kun uudesta roolistamme tulee selvä ja uuden roolimme aktivoitumisaika lopultakin koittaa.
 
Puhuin ystäväni Dianan kanssa kuluneen vuoden energioista ja sanoin tuntuvan siltä, että hyvin monet meistä on irtisanottu siitä, mitä teimme ennen - koemme sen sitten kirjaimellisesti, tunteellisesti tai energeettisesti. Hän vastasi valtavasti nauraen: "Kyllä, siltä tuntuu, mutta missä on irtisanomispakettimme!!?" Vaikka olemmekin edelleen vanhoissa rooleissamme, vanha versiomme, miksi teemme sitä, on muuttunut, ja näin tuntuu siltä, ettemme enää aja saman tarkoituksen, suunnan, fokuksen, motivaation tai kartan kanssa. Meillä on nyt uusi rooli, vaikka luulisimmekin olevamme vanhassa roolissa, ja tämä on samanaikaisesti hämmentävää ja jännittävää.
 
Kun värähtelymme muuttuu ja siirrymme tiheästä värähtelystä kevyempään ja korkeampaan, todellisuudestamme tulee virtaavampi ja vähemmän joustamaton. Vanha tiheyskokemuksemme oli kuin muovailuvahapallo, mikä oli ollut paketistaan poissa joinkin aikaa. Se on kovaa ja melkein mahdotonta työstää ja se voi jäädä jumiin samaan muotoon ikuisuudeksi, ellet kaada kunnolla vettä siihen. Uusi korkeampi kokemuksemme on kuin tuoretta muovailuvahaa. Se on joustavaa ja helposti muokattavaa. Se voi olla yksi asia yhtenä hetkenä ja jotain täysin erilaista seuraavana. Tässä todellisuudessa silmät voivat päättää, mitä jokin todella on tai ei ole katsontavastamme riippuen - ja sitten tuo asia voi muuttua aivan silmien edessä. Se oli tietysti totta myös vanhassa todellisuudessamme, mutta sen tekeminen on nyt helpompaa. Miten monilla teistä on tapahtunut jokin olosuhde- tai tilannemuutos kirjaimellisesti minuuteissa, kun muutitte ajatuksianne tai perspektiiviänne siitä? Kuitenkin tämä sama muutos on saattanut viedä kuukausia tai vuosia ennen.
 
* Saamme jatkuvasti selkeyttä ja äkillisiä oivalluksia siitä, mikä aspekti, uskomus, tunne, ajatus tai sieluaikomus meissä heijastetaan näytölle eteemme, ja se ilmentyy sitten tiettyinä kuvioina ja kokemuksina.
 
* Tunnemme kiitollisuutta useammista kokemuksistamme ja enemmän valmiutta ja kykyä muuttaa niitä, jotka ovat eläneet tarkoituksensa yli.
 
* Tunnemme enemmän ja enemmän kutsun siihen, mitä on uusi tarkoituksemme tässä uudessa ajassa. Monet meistä tuntevat kutsun tuoda tietoisuutensa "maan pinnalle" ja osallistua projekteihin, aloitteisiin ja järjestöihin, jotka sallivat meidän ilmentää ja tuoda uusia energioita henkilökohtaisen ja yhteisöllisen elämän joka alueella.
 
* Tunnemme useammin tarvetta saada paremman leikkimis-, työnteko- ja lepotasapainon, nauttia elämästä ja tehdä asioita vain "hauskan vuoksi" - asioita jotka ravitsevat kehoa, mieltä, sydäntä ja sielua. Tämä kuulostaa hyvin perusjutulta, mutta ihmisille jotka ovat inkarnoituneet voimakkaan tehtävä- ja palvelutunteen kera, elämästä nauttiminen ja hauskan pitäminen on aivan uusi ajatus!
 
Viimeisenä viestinä, tulemme nyt ulos käärmeen vuodesta, mikä edustaa monien asioiden karistamista ja transformoitumista, ja siirrymme hevosen vuoteen, mikä alkaa uudesta kuusta 31.1. Hevonen edustaa voimaa sekä eteenpäin liikkumista, seikkailua, itseluottamusta ja rohkeutta. Meitä pidättelee tänä vuonna vain oma itsemme. Jos olemme valmis ja halukas, on aika muistaa, että meillä on sisällämme kaikki, mitä tarvitsemme. Meillä on vahvuutta. Meillä on kokemuksemme, joita olemme oppineet ja olemme joista kasvaneet. Meillä on viisautta. Tiedämme, mikä tuntuu hyvältä meille ja mikä ei. Tämä ei merkitse, että elämä on helppo suora viiva. Elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä. Olemme kuitenkin oppineet ratsastamaan aalloilla sujuvasti. Meidän ei tarvitse tietää tarkkaan, minne olemme matkalla ja miten pääsemme sinne, mutta toivottavasti muistamme, että meillä on sisäinen GPS, mikä opastaa meitä hetkestä toiseen sanoen: "Tännepäin, tuonnepäin." Ja sitten kun unohdamme nämä asiat, meillä on ympärillämme niitä, jotka muistuttavat.
 
Toivoen sinulle ja rakkaillesi onnellista, tervettä ja yltäkylläistä vuotta 2014 ja toivottavasti se on täynnä kaikkea, mitä sydämesi tarvitsee.
 
Paljon rakkautta,

Dana
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.