Dokumentti Merkitsevät yhteensattumat tuli tänään Yle Teemalta:

http://areena.yle.fi/tv/2151196

Kaksoset kuolivat samaan aikaan eri tahoilla samankaltaisissa onnettomuuksissa:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288337808855.html

20 uskomattominta sattumusta ympäri maailmaa:

http://www.oddee.com/item_82923.aspx

Synkronismi = kvanttilomittuminen:

http://www.adonai.fi/986

http://en.wikipedia.org/wiki/Synchronicity

"Kenties menette jonnekin ja sattumalta tapaatte juuri oikean ihmisen, joka tuntee jonkun toisen, jolla on juuri etsimäänne informaatiota. Tämä johtaa tiedät täsmälleen siihen, mitä halusitte. Mikä tämän todennäköisyys on? Ystävänne ovat hämmästyneitä! "Miten uskomattoman onnekas ihmisen oletkaan!" Sen ihminen osaa vain sanoa, koska hänen todellisuudessaan ei ole muuta selitystä. Se ajatus, että taivutatte kenties keskimääräistä normaalijakaumaa ja sattumalta käytätte käytettävissä olevaa järjestelmää, ei koskaan juolahda heidän mieleensä.
Ihmiset eivät näe synkronismin rakennetta. Se ei ole osa minkäänlaista järjestelmää, mitä he käyttävät. He uskovat se olevan pelkästään sattumaa."
(kryon.com / Adonai)

"Ei ole sattumaa, että juuri oikealla hetkellä kohtaa jonkun tietyn ihmisen, kirjan, viestin, tapahtuman tai tilanteen. Päässä saattaa pyöriä jokin ajatus ja samassa siihen liittyvä kirja näkyy kirjaston hyllyssä tai ohiajavan rekan kyljessä näkyy mainos, joka liittyy ajatukseen aivan kuin kertoakseen, että nyt olet oikeilla jäljillä. Mitä enemmän henkisellä tiellä edetään, sitä enemmän elämään alkaa ilmestyä kummia yhteensattumia." (Yhden laki ja tähtiportti, yliminä)

https://www.utu.fi/fi/Ajankohtaista/mediatiedotteet/vaitostiedotteet/Sivut/kvanttihiukkanen-jattaa-ymparistoonsa-muistijaljen.aspx

Carl Jung, synkronismi:

http://www.youtube.com/watch?v=BX_nMwYa-nw

Deepak Chopra, tunnista sattuman voima:

http://www.youtube.com/watch?v=nQf30IS9vPo