En ehtinyt viimeksi kirjoittaa Olesta oikein mitään tietoja. Olen tiennyt tyypistä aiemminkin ja tykkään siitä valosta joka hänen kasvoillaan on tavallaan. Ehkä homman ydin on siinä synkkaako vai ei, onko vastaanottavainen, itse energioita en epäile edes etänä. Miettikääs rukousta, haluat kohteellesi mahdollisimman hyvää ja silloin kohdistat ajatukset siihen henkilöön. "Eivät niin monien rukousten lapset huku", sanotaan. Ja entäs ikivanha Qigong, valtavaa elämän energiaa. Kääntyisin siis sille kannalle että nykyihminen on etääntynyt kauaksi näistä todellisista voimista, siksi meillä on päällimmäisenä epäilys. Miksi en vastaanottaisi henkisesti kokeneelta ihmiseltä jotain, josta saan ehkä pienen pienen kipinän (omilla vajavaisilla taidoillani) jolla kasvattaa omaa henkistä tilaani. Sillä eihän ne ole tsädäm-hoitoja tai virityksiä jolloin kaikki yhtäkkiä kääntyy paremmaksi, ei, se on siemen henkisen kasvun tielle ja itse sitä täytyy kasvattaa.

Itse siitä tapahtumasta jonka tilasin nettikaupasta, homma hoitui nopeasti, rahat olivat perillä seuraavana päivänä aamulla (vaikka maksoin perinteisesti pankkisiirrolla, en PayPalin kautta) ja Ole laittoi sähköpostia että on valmistanut minulle sen asian. Sen voi ottaa vastaan kun itse ehtii, viestissä on ohjeet. Rauhoitutaan esim. paikoilleen noin puoleksi tunniksi. Mutta olipa kiva rauhoittua, pitkästä aikaa. Lopuksi laittelin sormenpäät yhteen ja kiittelin mielessäni toimituksesta. (Sormenpäiden yhteenliittäminen hetkiseksi tasaa energiat, sen voi tehdä kerran päivässä, ei vaadi paljon aikaa, 30 sekuntia). En sinänsä tuntenut mitään erityistä kuin mukavaa oloa, menin vessaan ja kas, totesin että mitäs tapahtuu? Sormenpäitä kihelmöi niin selvästi että nauroin taas vessanpytyllä onnesta. Kiitos Ole ja anteeksi, mä olen tällainen vessarakastaja :) Lopuksi kiitin sähköpostilla ja siihenkin hän vielä jaksoi vastata kohteliaasti.

Että tässä esimerkki, joku voi kokea saavansa hyvää energiaa käymällä sunnuntaisin kirkossa, joku käymällä lenkillä tai enkeli-illoissa. Ihan sama, kaikilla on se taito itsellään mutta kyllä joku kokeneempi voi aina laittaa sysäyksen matkaan. Etsi oma gurusi joka tuntuu sopivalta.

~~~~

"20 years teaching and performing healing sessions worldwide. Founder of over 50 different healing modalities."

Ole on opettanut 20 vuotta, hän on siirtymässä piakkoin "eläkkeelle" mistä syystä hoidot ja viritykset ovat niin halpoja.

http://www.kasamba.com/psychic/healer-ole-gabrielsen/

Musiikkia Ole Gabrielsen