Ihania kissakuvia, tässä sen huomaa että kannattaa sitä tavallista arkeakin kuvata vaikka se tuntuu tylsältä.

http://www.hs.fi/kulttuuri/Edith+S%C3%B6dergran+oli+kissakuvaajien+pioneeri++100+vuotta+ennen+muoti-ilmi%C3%B6t%C3%A4/a1402634774693

~~~~

Piirroskuviani on tutkittavana SUT:n tutkimuspäälliköllä (FUFORA), katotaan mitä mieltä asiantuntijat on. Jotenkin tuntui että täytyy tämä asia selvittää. Mutta kukapa niitä koodeja osaa lukea, joten vähän vaikea todistaa "viralliseksi viestiksi". Niin vähän epäilen.

(Ja näin kävi, niitä ei halunnut tutkia siellä kukaan, vastasi eräs tutkijoista vähän pahoillaan.)

Viestejä tuli kuitenkin lisää kun kokeilin hetkisen, koodia paljon, kuvia, useasti sanat "alien entitet/entity" (kun olin kysynyt kuka olet). On perin kummallista.

Ainakaan uniin eivät piirrokset tule, viime yönä taluttelin kahta lehmää jotka minun piti viedä jonnekkin. Se oli oikeinkin kivaa vaikkakin vaikeaa, lehmiähän ei niin vain ohjaillakkaan. Mikähän tässäkin oli pointtina, aika huvittava uni.

Tämä ehkä onkin mun oma polku ymmärtää universumia, kenenkään muun ei tarvitsekkaan tajuta.

"Jokainen on erilaisessa henkisen kehityksen tasossa. Tietyllä tasolla tahtosi on ainoastaan puhua totuuttasi, ei todistaa sitä toisille. Alat ymmärtää että jokaisella on oma polkunsa. Toisin sanoen, et voi vakuuttaa vauvalle sen oppivan kävelemään kun se on ryömintävaiheessa. Sen totuuden vakuuttaminen on toisarvoista."

babyy-normal.jpg