"Ihmisinä jotka ovat mieleltään henkisiä ja haluavat parempaa itselleen ja maailmallemme, yritämme tuoda esiin valoa koko päivän, joka päivä. Kun katsoo maailmaa, pimeyttä näyttää olevan kaikkialla. Ihmiset valehtelevat, pettävät, varastavat, terrorisoivat, tappavat ja kaikkea muuta. On joskus turhauttavaa, kun meistä tuntuu, etteivät ihmiset näe, mitä teemme maailman auttamiseksi. Edes perheemme, ystävämme ja työtoverimme eivät näe sielumme valoa tai sitä valoa, mikä virtaa lävitsemme. He eivät voi tai halua nähdä, keitä oikeasti olemme, ja joskus he kritisoivat meitä erilaisuudesta.

Näin äskettäin Centrum-vitamiinien televisiomainoksen. Siinä sanottiin, että ihmissilmä näkee yhden kynttilän valon 146 jalkapallokentän etäisyydeltä. Useiden tutkimusten mukaan oikeissa olosuhteissa (täysi pimeys, kirkas ilma ja horisontti ei kaarru) terve ihmissilmä voi havaita yhden kynttilän valon 24 – 48 kilometrin päästä. Se on pitkä matka!

Miksi ihmiset eivät sitten pysty näkemään meidän valoamme? He katsovat meitä fyysisesti ainoalla tavalla, minkä osaavat. Enkelit haluavat muistuttaa tänään sinulle, että vaikkei joku tunnistakaan valoa, mikä on sinussa tai virtaa lävitsesi, olet silti tuo valo! Se ei määrittele sinua, mitä ihmiset ajattelevat.

Nalle Puh sanoo: "Asiat jotka tekevät minusta erilaisen, ovat asioita, jotka tekevät minut."

Haluaisitko muuttaa sitä, kuka olet nyt, voidaksesi sopia joukkoon? Tekisikö se sinusta oikeasti onnellisen? Se tekee sinusta ehkä vähemmän yksinäisen, mutta tekisikö se sinusta onnellisen? Meidän pitäisi muistaa, että kaikki jotka kohtaamme, taistelevat – sielunsa kasvutaistelua. Ja tämä elämä on kriittisin jokaiselle sielulle oppia se, mitä sen tarvitsee oppia.

Ja se että olet, kuka olet, ja pidät kauttasi virtaavan valon kirkkaana, auttaa kaikkia sieluja kasvamaan antamalla niille hedelmällisimmän maaperän oppimiseen. He hyötyvät siitä valosta, mikä virtaa lävitsesi, vaikka he työntäisivät sinut pois, vaikka he ajattelisivat ja puhuisivat negatiivisia asioita sinusta.

Meidän on päätettävä, olemmeko täällä maatason elämää varten vai olemmeko täällä auttamassa jokaista sielua siirtymisessä uuteen ja korkeampaan elämään, joka haluaa sitä. Luultavasti kaikki jotka lukevat tätä, ovat täällä palvelemassa. Jos näin on, niin meidän täytyy valita korkeampi tie suhteissamme ja nähdä ne eri tavalla.

Enkelit haluavat antaa sinulle henkisiä työkaluja näiden suhteiden käsittelemiseen, jotta samoja satuttavia menneisyyden tilanteita ei tarvitse tapahtua uudestaan. Joillakin teistä on ehkä jo nämä työkalut henkisessä työkalupakissaan.

* Älä nosta kilpeä. Kun tiedät meneväsi entiselle vihollisalueelle, ajattelet ehkä, että on parasta pukea haarniska ja suojata itsensä. Silloin kun nostat kilven suojaamaan itseäsi, ikään kuin ilmoitat odottavasi taistelua ja kaikki negatiivinen löytää tien kimppuusi hyökkäämiseen. On parempi olla näkyvämpi energialle tai käyttää jäämuuria.

* Käytä jäämuuria. Voit käyttää tätä, kun tunnet, että joku hyökkää kimppuusi tai aikoo hyökätä kimppuusi. Voit nostaa tämän, kun odotat negatiivisuutta tulevan suuntaasi, tai itse tilanteen aikana estämään sen. Sinun täytyy vain ajatella jääpalaa, joka on yhtä korkea ja leveä kuin kehosi. Ja sitten toteat: "Kiitän teitä, Enkelit, että nyt laitan jäämuurin itseni ja xxx:n välille." Voit tehdä tämän ennen puhelimeen vastaamista tai jos olet tuon ihmisen kanssa. Se toimii henkisellä tasolla ja sallii valosi jatkaa säteilemistään kaiken läpi, mitä tuo ihminen lähettää suuntaasi – hänen sielunsa saa sen takaisin, koska hänen puolensa jäämuurista on peili. Tämä toimii koko päivän/yön. Hän ehkä sanoo sinulle: "Etkö voi hyvin?" tai "Näytät erilaiselta. Mikä on muuttunut?", koska hän huomaa, ettei hän voi koskettaa tai muuttaa energiaasi. Jäämuuri on monipuolinen ja sitä voi käyttää monissa tilanteissa – kuten laittaa tappelevien lastesi välille.

* Tämän toteamuksen saaminen sielullesi toistamalla sitä joka päivä monta kertaa kuukausien ajan. Olen sanonut tämän varmaan 50 kertaa päivässä yli vuoden ja minulta vei reilut kolme kuukautta, ennen kuin tunsin sen toimivan. "Asiat joita kuulen tai näen, eivät liikuta minua." Tämä antaa sinulle tukevamman maaperän, silloin kun normaalisti järkyttyisit tai suuttuisit jne. Sinulla on edelleen nuo tunteet, koska et ole turta – se auttaa sinua valitsemaan, minkä tunteiden mukaan toimit.

* Lakkaa odottamasta aikuista käyttäytymistä aikuisilta. Kuulostaa kummalliselta, mutta se on totuus. Ajattele sitä näin. Jokainen täällä maan päällä on vanha sielu. Uusia sieluja ei synny, ennen kuin pääsemme viidenteen ulottuvuuteen. Ajattele kaikkia täällä aikuisena sieluna. Kuitenkin sieluevoluution myötä opimme jokainen oppituntimme eri tavalla ja eri järjestyksessä vapaan tahdon vuoksi. Niinpä tässä elämässä joku vanhempi, kouluopettaja tai pomo voi näyttää fyysisesti vanhemmalta, mutta toimia paljon nuoremman kaltaisesti. Petymme nähdessämme aikuisten käyttäytyvän kuin lapset. Mutta valotyöntekijöinä meidän pitää katsoa suurempaa kuvaa kaikissa asioissa ja nähdä asioiden henkinen puoli. Vanhempi ei merkitse fiksumpaa. Se merkitsee vain vanhempaa."

Lähde

"Tätä nopeutumista ei voi verrata mihinkään, mitä olette kokeneet aiemmin, koska kävelette nyt todella neitseellisellä maaperällä. Olette siirtäneet olemuksenne pois siitä vanhasta ja tiheästä energiaympäristöstä, mihin aiemmin kuuluitte, ja näin ollen monet asiat hahmotetaan vieraaksi ja kenties myös vähän huolestuttavaksi.

Se on todella ymmärrettävää, sillä olette saavuttaneet yleviä korkeuksia, joihin tottuminen vie vähän aikaa. Tähän sisältyvät muutokset ovat niin syvällisiä, etteivät ne jätä yhtään osaanne koskettamatta, ja tarkoitamme sitä parhaassa mielessä. Oletamme, että joillekin teistä tämä ilman puhdistuminen on jo näyttäytynyt mielenkiintoisilla tavoilla ja kokemanne uutuus auttaa teitä auttamaan muita navigoimaan tämän transformaation läpi.

Mitä enemmän olette nousseet, sitä helpompaa on unohtaa virittyä tuohon lohduttavaan ja tyynnyttävään värähtelyyn, mitä oma Maaäitinne lähettää jatkuvasti avuksenne. Kuten mainitsimme, se on nyt suurin liittolaisenne. Jos siis tarvitsette vakaata kättä tai tunnette tarvetta turvalliseen nurkkaan odottamaan noiden ensimmäisten vieraiden aaltojen loppumista, etsikää sen povea, sillä siltä löydätte sen järkähtämättömän ja vakaan tuen. Se on teitä varten, kirjaimellisesti matkan joka askeleella, ja jalkojenne alla olevasta maasta se lähettää jatkuvasti rakkaus-, valo- ja kotiinpaluusignaaleja, mitkä auttavat myös kaikkein uupuneimpia joukossanne tyyntymään."

Lähde

"Tässä ei ole kyse saapumisesta johonkin, mikä on jo tehty ja täysin rakennettu ja missä teidän täytyy laittaa vain avain oveen ja päästää itsenne täysin uuteen majaan. Ei, tämä on paikka, minkä te herätätte henkiin lisäämällä paloja unelmistanne saumattomaksi rakkausrakennelmaksi. On miljoonia ja miljoonia asioita tehtävänä, mutta teitä on enemmän kuin riittävästi ryhtymässä tähän tehtävään nyt, kun olette purkaneet ne vanhat rajat, jotka estivät teitä tekemästä sen, mitä kohta teette.

Teitä on estänyt se ajatus, että olitte kyvyttömiä tekemään tämän, mutta nyt tuo vanha voimattomuusajatus on menettänyt täysin valtansa teihin ja olette ikään kuin uusi ja valmiina lopultakin päästämään valloilleen ne upeat voimat, joita kannatte sisällänne. Ja tätä teette kaikenlaisin tavoin ja kaikenlaisissa paikoissa. Jotkut teistä tuodaan uusille ja itsellenne täysin tuntemattomille alueille, kun taas toiset teistä huomaavat kukoistavansa vanhassa ympäristössä, mutta nyt tämä tuleva valo on ikään kuin sytyttänyt myös sen.

Muistakaa, että se minkä toteutatte, on tällä samalla planeetalla, missä olette viettäneet monta elämää, ja näin uusi asuinsijanne on samalla taivaankannen alueella kuin vanha, mutta se on täysin eri energiaympäristö. Ja näin se minkä jotkut ovat tulkinneet pakenemiseksi tältä planeetalta ylevämpään ja ystävällisempään sfääriin kaukana, kaukana tuntemattomassa paikassa, on jotain paljon lähempänä kotia. Olette saaneet aikaan tarvittavan muutoksen ja se on tuonut tämän planeetan harmoniaan niiden koordinaattien kanssa, mitkä synnyttävät täysin uusia aikajanoja, joilla olette päättäneet elää. Kun astuitte pois vanhasta, astuitte myös sen kuilun yli, mikä on erottanut teidät näistä uusista ja paljon hedelmällisemmistä energiakerroksista, jotka eivät auta ainoastaan elättämään unelmianne, vaan varmistavat myös niiden toteutumisen.

Ette ole täällä enää uneksimassa paremmasta elämästä. Olette täällä herättämässä sen henkiin tekemällä päätöksiä ja käynnistämällä toimia, jotka mahdollistavat tämän tähän saakka kuvitteellisen maailman jokaisen osan toteutua. Ja tätä te teette jokaisella hengenvedollanne ja askeleellanne ja alatte yhdistää osia, jotka ovat jo olemassa, valmiina ilmentymään valmiudellanne NÄHDÄ ja tunnustaa ne.

Muistakaa, ettei tämä ole samanlaista kuin entisajan pioneerit, jotka toivat mukanaan pienen omaisuutensa ja ottivat itselleen palan erämaata ja kädet verillä rakensivat primitiivisen elämän pienelle metsäaukiolle koskemattomassa metsässä. Ei, olette täällä tekemässä päinvastoin, sillä avaatte vain ne aarrevarastot, jotka jo odottavat teidän löytävän ne, ja näihin varastoihin sisältyvät kaikki ne työkalut, joita saatatte tarvita tehdäksenne uudesta maailmasta uuden ja täysin toimivan yhteiskunnan koko komeudessaan. Teitä ei pyydetä siirtymään vanhasta johonkin paljon yksinkertaisempaan ja kehittymättömämpään - kaukana siitä. Teitä pyydetään siirtymään vanhoista ja karkeista ajattelemis- ja tekemistavoista uuteen ja monimutkaiseen, mutta paljon, paljon älykkäämpään tapaan lähestyä elämää."

Lähde

"Onko Venäjän ja Kiinan välinen maakaasusopimus hyvin haitallinen USA:lle taloudellisesti? Yrittävätkö nuo maat valloittaa USA:n sotilaallisesti?

"Ei" kumpaankin kysymykseen, ja näemme tuon liittoutumisen positiivisena asiana. Energiariittävyyden saavuttaminen keskinäisesti suotuisilla sopimuksilla synnyttää vakaamman talouden – vakaamman hallinnollisesti ja tyytyväisemmät kansalaiset. Sitä Kiinan ja Venäjän johtajat tarvitsevat ja haluavat. Ympäristönäkökulmasta katsottuna planeetan maakaasun käyttäminen ei ole hyvä asia, mutta sillä ei ole samaa haittamahdollisuutta, mitä öljy on aiheuttanut kerta toisensa jälkeen, se ei saastuta ilmaa niin kuin hiili eikä siitä aiheudu ydinenergialle luontaisia vaaroja. Vähitellen luovutte fossiilisista polttoaineista, kun uusiutuvat energialähteet laajentuvat, ja sitten kun maapallo on energiatasoilla, joilla fotoneita on enemmän kuin elektroneja, käytätte ainoastaan "ilmaista/vapaata" energiaa.

Katsotaanpa hetki planeettanne muinaisaikaa, kun monet sivilisaatiot tulivat sille eri syistä. Yhden tarkoitus oli kaivaa kultaa ja koska se ei halunnut tehdä raskasta työtä itse, se toi vähä-älyistä väkeä tekemään tuon työn. Myöhemmin sivilisaatioiden jäsenet pariutuivat työntekijäväestön kanssa ja näin nostivat sen älykkyystasoa ja tuottivat erilaisia ihonvärejä ja piirteitä. Kun sivilisaatiot näkivät, että eri rodut paransivat koko orastavaa väestöä, he antoivat niille tietoisuuden kaikkien sielujen alusta. Erilaiselta näyttävä väki jatkoi kehittymistään henkisesti ja älyllisesti ja eli sopuisasti, kunnes pimeät voimat muuttivat aurinkokuntaan ja toivat ennakkoluuloja ja erimielisyyttä aiheuttavia pelkotekijöitä.

Pimeät voimat lähtivät alueelta vuosikymmeniä sitten ja niiden viimeinen pimeysverho, mikä on peittänyt planeettaa vuosituhansia, lähti, kun maapallo ilmestyi esiin kolmannesta tiheydestä puolitoista vuotta sitten. Pimeyden synnyttämän rasismin on lähdettävä myös ja kansainvälisen huomion antaminen tälle on välttämätöntä, jotta rakkaus voi korvata pinnallisista eroavuuksista aiheutuvat ennakkoluulot ja erillisyyden.

Maapallo ei voi enää sietää sodan negatiivisia fyysisiä, tunnepuolen ja henkisiä vammoja, mitkä ulottuvat kauas joukkojen yli, niiden perheisiin ja muihin siviileihin. Ihmisten kollektiivitietoisuuden oli saavutettava tämä sietämättömyystaso, jotta maailmanne pitkä sotakausi voi lopultakin päättyä ja jäädä vain surullisiksi luvuiksi maapallon historiakirjaan.

Lukijat joille telepaattisesti monista lähteistä välitetyt viestit ovat tuttuja, ovat kysyneet, miksi me emme ole puhuneet siitä "tapahtumasta", mistä jotkut muut ovat. Ymmärtäkää, ettei tämä merkitse meidän olevan eri mieltä tuosta informaatiosta. Yksinkertaisesti emme tiedä, mikä tämä "tapahtuma" on. Hyvin todennäköisesti kyse on vain erilaisista perspektiiveistä.

Voisiko se tapahtuma, mistä jotkut viestintuojat puhuvat, olla virallinen ilmoitus maan ulkopuolisista ja samaan aikaan aluksia laskeutuu ja maan ulkopuoliset täällä paljastavat itsensä?

Ne voisivat tapahtua samanaikaisesti, mutta emme tiedä, tapahtuvatko. Suunnitelmia on täytynyt muuttaa kerta toisensa jälkeen johtuen Illuminatin päättäväisyydestä estää pelkkä tieto universaalista perheestänne. Tiedämme kuitenkin, että jonkin aikaa sitten Jumala vapautti laivueiden komentajat vastuusta määritellä, milloin maailmanne on valmis tapaamaan rauhanomaisesti muiden sivilisaatioiden jäseniä. He eivät halua aiheuttaa kaaosta eivätkä he halua tulla tapetuksi. Sitten kun Jumala tietää, että kaikkien turvallisuus voidaan taataa, hän sanoo komentajille "nyt".

Maapallon ihmisten kollektiivipsyyken on oltava valmis hyväksymään, että valtavia aluslaivueita on ollut taivaalla lukemattomia vuosia, mutta myös, että monia tuhansia muiden maailmojen sieluja elää keskuudessanne. Jotkut syntyivät perheisiin, toiset ovat sielusiirtosopimuksen mukaisia vaihdokkaita ja ne jotka tulivat suoraan toisista sivilisaatioista, muuttivat kehonsa sopimaan väestöönne. Heidän sielukehitystilassaan on tuo kapasiteetti. Vaikka jollain on vaikutusvaltainen asema, missä he voivat vaikuttaa tärkeisiin suotuisiin muutoksiin, useimmat ovat täällä esimerkkeinä tietoisen ja henkisen tiedostamisen eduista jokapäiväisessä elämässä.

Tiedätte tämän. Tiedätte alusten miehistöjen jatkuvasta avusta ja siitä, että kun he laskeutuvat, heidän kehittynyt teknologiansa tulee mukana. Tunnette vallitsevien värähtelyjen vaikutukset, julkisuuden taustalla tapahtuvasta edistymisestä ja että maailmanne siirtyy aina vain lähemmäs aikaa, jolloin kaikki elävät rauhassa ja harmoniassa luonnon kanssa. Tästä syystä voitte luottaa maailmanne tulevaisuuteen ja olla innokkaita toivottamaan tervetulleeksi sisarenne ja veljenne. Riemuitsemme tässä kanssanne ja puolestanne!

Näemme haasteenanne jatkuvan tietoisena olemisen, voidaksenne käyttää itsenne ja maailmanne hyödyttämiseen universaalia vetovoimanlakia, mikä toimii jatkuvasti. Pitäkää ajatuksenne keskittyneenä siihen, mitä haluatte – älkää siihen, mitä ette halua.

Haluamme muistuttaa teitä myös sanojen värähtelyistä ja siteeraamme aiempaa viestiä:

"Äänteen lisäksi sanoilla on myös värähtely. Rakastavat sanat joita vanhemmat puhuvat lempeästi lapsilleen, hoivaavat ja auttavat heitä saavuttamaan tasapainon. Sitä vastoin kovien sanojen huutaminen lapsille – kenelle tahansa! – ei ainoastaan tuhoa heidän ja huutajien tasapainoa, vaan sitten kun noita tilanteita koskevista ajatuksista tulee muistoja, myös matalat värähtelyt palaavat. Myös kirjoitetut sanat huokuvat värähtelyjä, vaikkakin heikommin, joten valitkaa sananne huolellisesti hyödyttääksenne itseänne ja niitä, keille kirjoitatte, ja lukekaa materiaalia, mikä keventää sydäntä ja mieltä." "

Lähde

~~~~

"On vain kaksi tapaa elää elämää.
Ensimmäinen on kuin mikään ei olisi ihmeellistä.
Toinen on kuin kaikki olisi ihmeellistä."
Albert Einstein