Tässä! Minähän olen siis tällä taiteensuunnalla vielä ihan ekaluokalla :)  En tee näitä transsissa vaan mulla on näköjään suora yhteys kokoajan, hetkisen kun odottelee, joku lähtee viemään kynää. Tässä tapauksessa siis tämä mysteerinen Hlistom joka nyt piirsi itsestään kuvan?

Kuva alkoi piirtyä tähden viereen ikuisuuden merkillä joka on keskellä naamaa siis. Ympärille alkoi tulla ympyrä jolle pitkä kaula kuten E.T:llä ja ajattelin kauhuissani että ei, en halua nähdä sinun kuvaasi, sillä siltähän se näytti aluksi, E.T:ltä. Seuraavaksi piirtyi olkapäät ja rinta, sitten pyöreä muoto ja alle kaksi rengasta. Ajattelin että mitä, kulkevatko avaruusoliot vanhanmallisesti renkailla? Sitten palattiin tummentamaan hahmoa sisäpuolelta, tehtiin siivet ja silloin aloin tajuta että hah, lintu pesässään! Tehtiin pesä risuista ja vahvistettiin munien ja linnun ääriviivoja, siitä viimein päähän johon ensin korvat. Odotin naureskellen millaisen viuhkamaisen töyhtön lintu saa mutta ei, pieni sievä tukka. Päätä tummennettiin vähän sisäpuoleltakin ja tehtiin silmät ja lopulta nokka. Aloin nauramaan miten iloiselta se vaikutti. Viimeiseksi tehtiin kohdemerkki eli ruksi ja ympyrä linnun rintakehään tarkoittamaan sen olevan tämä kyseinen uusi tuttavuus Hlistom. Viimeiseksi ihmettelin mitä vielä pesään ilmestyy: kuoriutunut poikanen!

Mikä hieno tapa ilmaista vajavaiselle ihmiselle mikä minä olen, mikä on sinun suhteesi minuun. Käsitin että minua tarkoitettiin tuolla kuoriutuneella poikasella, olen särkenyt tavallaan tietoisuuden kuoren ja Hän on siitä iloinen. Olin aluksi myöskin hirveän iloinen kuvasta, mutta oikeasti en tiedä vielä mitä ajatella.

2014-06-06%20001%20001-normal.jpg

Sain myös selittävän kuvan: ylempänä on kasa munia, yhdestä lähtee viiva ja nuoli kukan terälehteen. Käsitin sen niin että yksi muna on yksi osa Kukkaa, kenties kaunista universumia? Kysyin mitä on seuraavalla tasolla kukasta eteenpäin: piirtyi portaat ja nuoli ylöspäin.

2014-06-06%20001%20002-normal.jpg

Orion -teksti ja kuudes sivu saamaani koodia, sitä on siis vielä viisi muutakin arkkia, joissakin pelkkiä ykkösiä ja nollia. En käsitä niistä mitään:

2014-06-06%20001%20004-normal.jpg2014-06-06%20001%20007-normal.jpg