Takaisin täällä toistaiseksi, sillä jouduin poistamaan Wordpress-blogini. Olisinpa lukenut tämän ensin ennenkuin aloin turhaan kääntämään mm. suomi-amerikka historiaa blogiini.

WordPressin tietoturvaan kohdistuu säännöllisin väliajoin (joskus myös aiheellistakin) kritiikkiä ja sen maine yleisesti tietoturvan osalta on vähintäänkin kyseenalainen. Yksi syy huonoon maineeseen on se, että WordPressin laaja suosio vetää puoleensa paljon automaattisia ja puoliautomaattisia hyökkäyksiä, joiden aiheuttamat vahingot saavat paljon huomiota. (lähde: vieraskynä)

~~~~

Piirroksissani olen edistynyt aina askeleen kerrallaan. Viimeisin opetus oli kysyessäni mikä näkymätön suojakenttä on maapallon ympärillä, pari outoa kuvaa joita en ymmärtänyt ja sitten laatikko oli EGO joka piileskeli kasvillisuuden seassa. Kysyin miten pääsee egosta ikuisuuteen sillä normaalisti tasomerkkien yläpuolella oli ikuisuuden merkki, tällä kertaa vain laatikko. Vastaus egoeducaete eli kasvattaa, opettaa, kouluttaa egoa.

Siitä löysinkin sufilaisen käsitteen ADAB: http://www.spiritualityandpractice.com/practices/features.php?id=17521

Joidenkin mukaan maapallo on karanteenissa juuri egomme vuoksi: https://www.youtube.com/watch?v=LXVYoKFyU_U

Viimeksi saamani kuvan lähettäjäksi piirtyi kahteenkin kertaan nimi jonka googlettamalla taas yllätyin. Uusi asia jota en ollut tullut ajatelleeksi. Jos tämä toistuu eikä ollut vain kerran omituinen yhteensattuma, kerron siitä toki lisää.

~~~~

Mistä haaveilen tälläkertaa? No Niilin Risteilystä, lueskelin nimittäin Luxonian kanavointeja. Egypti olisi todellakin taianomainen paikka. Aaton aattona olisi yksi lähtö reissuun, mistäs sitä nappaisi pari tonnia sivuun rahaa :D

http://www.muinaisenegyptinmatkat.fi/products.php?pageId=150&cid=502