KORKEAMPIIN TODELLISUUKSIIN PÄÄSEMINEN
 
Kirjoittanut Sharon Cheney (www.sharoncheney.com)
18.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun aika kuluu, useampien ja useampien ihmisten intuitiiviset kyvyt avautuvat, mikä sallii heidän päästä käsiksi epäkonkreettisesta maailmasta tulevaan informaatioon. Vaikka tämä saattaa olla pelottavaa monille, se on luontainen osa ylösnousemusprosessia ja merkki ylösnousemisestamme, mitä olemme odottaneet.
 
Vaikka psyykkiset kykymme avautuvat, usein kokiessamme jotain, missä ei ole tolkkua tai mikä on ristiriidassa uskomustemme kanssa, meillä on tapana sivuuttaa se. Kenties meidän ei pitäisi olla niin nopeita sivuuttamaan uutta informaatiota ja olla sen sijaan avoin niille uusille mahdollisuuksille ja muutoksille, joita se saattaa tuoda elämäämme.
 
Meillä on vapaa valinta siinä, mitä päästämme todellisuuteemme ja mistä olemme piittaamatta. Egomme toimii kuin yökerhon portsari, joka päättää, mitä pääsee sisään ja mitä ei. Se tekee tämän säilyttääkseen kontrollin ja rajoittaakseen todellisuuttamme. Todellisuutemme laajentaminen ei saa meitä ainoastaan tiedostamaan enemmän asioita, vaan myös hyväntahtoisia olentoja, jotka auttavat meitä ja planeettaa kehittymään.
 
Meidän on käsittävä, että uskomuksemme eivät vaikuta ainoastaan siihen, miltä meistä tuntuu kehossamme, vaan myös siihen, mihin uskomme kykenevämme. Mitä kykenevämpi uskomme olevamme, sitä enemmän tietoisuutemme ja fyysinen kehomme muuttuvat.
 
Kun tietoisuutemme kasvaa, alamme oivaltaa, että kaikki todellisuudet ovat yhteydessä toisiinsa ja voimme helposti siirtää informaatiota todellisuudesta toiseen. Se mitä laitamme yhteen todellisuuteen tai ulottuvuuteen, vaikuttaa toisiin ulottuvuuksiin ja tulevaisuuteemme. Kussakin tiheydessä universumin keskus on kaikkialla, joten voimme siirtää informaatiota tiheydestä toiseen.
 
Madonreiät ovat oikopolkuja ajassa ja avaruudessa, mitkä sallivat meidän matkustaa korkeampiin ulottuvuuksiin, kuten koemme unitilassa. Pääsemme jatkuvasti käsiksi informaatioon toisista todellisuuksista, vaikka olemme tietämätön tästä. Vierailemme toisissa todellisuuksissa lyhyitä tai pitkiä aikoja pitkin päivää ja nukkuessamme. Avoimuus ja tietoisuus näistä vierailuista voi auttaa meitä tuomaan uutta informaatiota ja kokemuksia nykytodellisuuteemme.
 
Et ehkä usko, että näin on, koska olet tietämätön tämän tapahtumisesta. Oletko koskaan pannut merkille, että päivän aikana työssä tai rentoutuessasi viikonloppuna huomaat, että päiväunelmoit tai ideoita juolahtaa päähäsi? Kenties näin itsesi rannalla tai vuorenhuipulla, silloin kun todellisuudessa istuit sohvalla katsellen televisiota.
 
Mietitkö koskaan, miksi näin tapahtuu tai mistä nämä ideat tulevat? Livahdamme usein näihin toisiin todellisuuksiin hyvin luonnostaan ja paljoa ponnistelematta, kun meillä kaikilla on tämä kyky. Itse asiassa näin aikamatkailua tehdään. Tietysti aikamatkailussa on usein aikomus mennä johonkin tiettyyn paikkaan. Monet ihmiset heräävät nyt ja ovat hyvin yllättyneitä, kun he saavat vilauksia toisista todellisuuksista, joita he eivät tienneet olevankaan.
 
Siinä ei ole mitään pelättävää, jos näet, kuulet tai tunnet jonkin ei-fyysisen olennon. Niitä on aina ollut ja on jatkossakin. Jos sait sellaisen kokemuksen, et ole tulossa hulluksi etkä ole kuvitellut sitä. Nämä olennot haluavat kommunikoida meidän kanssamme ja niillä on usein mielenkiintoista informaatiota jaettavana tulevaisuudesta tai polustamme.
 
Meidän täytyy vain päättää, haluammeko kuunnella niitä tai kysyä, mitä meidän pitäisi tehdä kehittyäksemme. Monet näistä olennoista ovat hyvin älykkäitä ja ne voivat antaa ratkaisuja auttamaan planeettaamme ja itseämme – ei vain selviytyäksemme, vaan myös kukoistaaksemme.
 
Meillä jokaisella on kyky päästä korkeammille tietoisuustasoille, missä tätä informaatiota on, mutta meidän ehkä täytyy muuttaa uskomuksiamme sen varmistamiseksi, ettemme rajoita itseämme. Aika kuluu ja meidän täytyy päättää, haluammeko ottaa aktiivisen osan tietoisen tajuntamme laajentamisessa. Lisääntynyt tietoisuus voi saada meidät tiedostamaan näkymättömät maailmat, maan ulkopuoliset ja ei-fyysiset olennot ja uuden informaation, mikä voi olla hyvin hyödyllistä – olettaen, etteivät uskomuksemme rajoita meitä.
 
Jos olet huolissasi siitä, kenen kanssa kommunikoit, voit varmistaa, oletko tekemisissä hyväntahtoisten olentojen kanssa, kiinnittämällä huomiota siihen, miltä se tuntuu sydämessäsi. Jos se ei tunnu oikealta, älä etene. Aivan kuten fyysisessä maailmassa on kivoja ja vähemmän kivoja ihmisiä, sama pätee korkeampiin ulottuvuuksiin. Pelkästään se, että ne eivät ole fyysisessä kehossa, ei aina merkitse, että ne tarkoittavat hyvää. Tästä syystä oman intuitiosi kuunteleminen on hyvin tärkeää.
 
Jos mietit, miten voit päästä "käsiksi" korkeampiin maailmoihin ja olentoihin, tässä on muutama mahdollisuus. Joskus se tapahtuu spontaanisti, kun olemme rentoutuneessa tilassa. Egomme ollessa levossa unen tai meditatiivisen tilan aikana, usein matkustamme astraalikehossamme toisiin ulottuvuuksiin, joissa voimme kohdata näitä olentoja ja päästä käsiksi uuteen informaatioon.
 
Jos uskot, ettei unitilassa tapahtunut kontakti voi olla totta, ehdotan, että ainakin harkitset, onko kokemallasi mitään arvoa. Harvat ihmiset kiinnittävät huomiota uniinsa, mutta kenties pitäisi etsiä yhteyksiä unitilassa koetun ja päivätodellisuudessa tapahtuneen välillä.
 
Toinen tapa päästä korkeampiin ulottuvuuksiin on käydä korkea-energiaisessa paikassa, missä on maasta tulevia energiapyörteitä. Sellaiset paikat kuin Sedona, Arizona, Machu Pichu Perussa, Stone Hedge Englannissa, aidot viljaympyrät – vain muutamia mainitakseni – tunnetaan korkeasta energiastaan. Näissä paikoissa käy vuosittain tuhansia ihmisiä, koska ne antavat portaalin korkeampiin ulottuvuuksiin. Tällaisissa paikoissa vieraillessaan altistuu korkealle energialle. Vaikket edes saisi mitään merkittäviä kokemuksia ollessasi siellä, niin olet ollut uppoutuneena korkeampaan energiaan ja sinun pitäisi kiinnittää huomiota kaikkiin muutoksiin, joita tapahtuu elämässäsi ja jotka ovat toissijaisia vierailullesi.
 
Elämme erittäin jännittävää aikaa, mikä tuo monia muutoksia kaikkien meidän elämään. Koska olemme uudessa toimintamallissa, on vaikeaa aina tietää, millainen tulevaisuus on, mutta itse tunnen, että meidän pitäisi vain roikkua mukana käydessämme läpi näitä muutoksia, koska uskon tulevaisuudessa olevan paremmin, kuin meillä on nyt. Tulevaisuuden tunteminen auttaa tietysti valmistautumaan ja elämään täysillä, joten kehotan olemaan vastustamatta tai kieltämättä mitään uutta informaatiota, mitä vastaanotat.