Meedio

Toistin Herra J:n kysymykset tänään. Saitko itse päättää että jäät tänne? Kyllä. Miksi et mene eteenpäin, pelkäätkö? Ei. Onko tämä hauskaa? Kyllä ja Ei. Oletko surullinen? Hän sotki yli kummatkin vaihtoehdot. Voinko auttaa? Ei. Joudutko odottaa vielä kauan? En tiedä. Näetkö perhettäsi kotonasi? Kyllä. Ketä heistä näet eniten? Sama nimi ympyröitiin kuin viimeksikin. Oletko hänestä huolissasi? Kummatkin vaihtoehdot sotkettiin yli. Onko hän surullinen? Kummatkin vaihtoehdot sotkettiin yli. "Käsiala" oli taas voimakasta ja ympyröiden tilalla joskus laatikot. En ehtinyt jatkaa. Otin myös yhteyttä ulkomaalaiseen meedioon, katsotaan mitä hän ehdottaa. Tilaamani kirja ei ole vielä saapunut.

 "A good many that approach me are under the impression that I can assure them a specific spirit will speak tae them. Well you cannae ring up mum and dad on the other side, fact is who so ever comes through with a message is the one that speaks through me. Although there are times when the person you are seeking steps forward tae speak I am saying there is no guarantee of this happening. Those I contact do not always identify themselves by their full name and previous address!


There are numerous ways in which spirits validate themselves and it is not always by their sir name.  Remember nothing but nothing is one hundred percent and when dealing with the paranormal and supernatural there are few absolutes because the only linear rules are ours, spirits and other supernatural entities are not restricted by realities. You could say many of them live along side of our realities.  I have an endless parade of spirit activity to block in both dreams and the physical world.

 I believe that when we cross, aside from leaving our physical DNA imprint on loved ones, we leave a spiritual imprint. The difference being a spiritual imprint is constantly renewed yet remains original and unchanged. This imprint could be consistent with a reminder being something along the lines of a waft of mums’ perfume, dad’s aftershave or grandma’s fresh baked bread or pies at any location and at any given time. The spirit presence may manifest in a more subtle manner, or to the extreme of something intense dependent upon the parameters. Under any circumstances, a loved one that has passed may be connecting or attempting to connect with you. I have already spoken of the non-linear reality being, that which is within the spirit realm. In that, reality time is irrelevant and non-existent. One analogy of a crossed-spirits ability to be present in our realm would be to view the physical world as a fish bowl. Outside of a fish bowl you can look in and focus on an individual fish but if you so choose you may view them all, simultaneously, one signifying a time reference within our, you guessed it, physical reality. Time is the only means of measurement we have available to designate set fixed and non-fixed linear points. Bottom line being a spirits presence may be symbolic with or to relay and make known one simple but most important personal message and that is, you are loved and I am watching over you."

Lähde: Psychic Medium Kath Campbells book An altered Life

gmom.jpg

****

  Holy Virgin Mary Manifestation Day?

Valtavasti energiaa, olen innoissani auringonpaisteessa menossa töihin aina ja jos sataa, vielä ihanampaa. Eihän tässä ole mitään järkeä. Ei kaikki voi mitenkään olla näin ihanaa. Suunnitelmia olisi vaikka mitä. Päätin kuitenkin joka päivä tehdä yhden jutun siten kuin se TODELLINEN minäni tekisi, siis se jota ei ole opetettu istumaan hiljaa ajatellen tietyn kaavan mukaan. Sitten sitä vasta tajuaakin miten paljon ennakkoluuloja, typeriä tapoja sitä kantaa mukanaan. Löydänkö koskaan sieltä alta todellista itseäni? Se näyttää varmaan muiden silmissä olevan kuin pikkulapsi, mutta se muiden mielipidehän ei kiinnosta pätkääkään. Kaikkien oma elämä joka on lupa elää siihen tyyliin kuin sisin sanoo. Pitäkää huolta omistanne.

Ensi viikonloppuna on se Pyhän Marian Ilmestyspäivä, auringonpimennys, kevätpäiväntasaus ja vielä uusikuu!! Siis takuulla merkittävän maaginen viikonloppu. Olen valmiina ja toivonut saavani Marian ilmestyksen, eli kun tässä kaikkea outoa on tapahtunut niin haluaisin jo nähdä OMIN SILMIN jotain todella vakuuttavaa. Sellaisia me ihmiset ollaan. Ajattelin pyytää sitä joka päivä ja jos se välitön luominen on totta, sen pitäisi sitten kaiketi myös toimia? Haluaisin esim. astraalimatkan tai nähdä keijun. Tapahtukoon paras.

Seurasin pikkulintua viikon verran, se vaikutti olevan vanhempi poikanen ja hieman huonossa hapessa, kävi yksinään syömässä ja jökötti sitten paikoillaan keräten voimia. Kaksi talitinttia kävi sitä katsomassa mutta nekin jättivät sen yksin. Tuulen pörröttäessä sen höyheniä toivoin sille edes enkelin suojaksi kun ketään muita ei näkynyt. Se istui hetken ja lensi... suoraan ikkunaan :( Olinko nyt sitten hyvä vai huono enkelin lähettäjä? Kummallinen Kala ei ole huomioinut mua ollenkaan vaan on stressaantuneena jahdannut toisia ympäriltään.

Herätti oman huomioni se yhden intiaanipäällikön ennuste että tämä nykyinen maailma päättyisi tammikuussa 2021. Itsehän sain sen vuosiluvun 2020 kun tapaisin sen Hlistom-nimisen alien-entiteetin-mikä-lie.

****

Rintasyövällä ja juurihoidolla on selvä ja kiistaton yhteys, että älkää missään nimessä antako jättää niitä kuolleita hampaita, bakteeripesiä suuhunne. En jaksa linkittää, tutkimuksia löytyy ulkomailta, suomessa vielä rahastetaan.

****

Nyt mennään, eskimot ilmoittivat NASA:lle että aurinko nousee eri paikasta kuin aiemmin, magneettinapa on siirtymässä.

http://humansarefree.com/2013/11/the-pole-shift-has-begun.html

****

Vain 915 € vuoden Chi-energia opinnot, voi pojat jos malttaisi :) Online school of Chi Energy.