Tein toisen suitsutuksen tänään, en tee piirroksia nyt. Yöt on olleet rauhallisia kaiketi, ainakaan en muista mitään. En saanut sitä Marian ilmestystäkään, ehkä hyvä niin, olisin kuitenkin epäillyt silmiäni ;) Mutta tavallaan sain kuitenkin, kun osuin lukemaan kaikenlaista ja tajusin että kyllähän itsekin selvästi olen omannut meedion taipumuksia koko ikäni. En tosin halua käyttää niin leimaavaa nimeä. Olen vain ohuempien ihmisten/maailmojen kuuntelija. Ja ne ohuemmat maailmat on ihan tässä meidän oman yhteydessä, siellä on ties mitä juuri edesmenneitä, valoon astuneita, jumallisia olentoja, avaruuden muukalais-entiteettejä valtava kirjo. On enemmänkin epänormaalia olla kuuntelematta mitä niillä on sanottavaa ja kuvitella että on niin uniikki itse että mitään muuta elämää ei ympärillä oliskaan.

Käytän nykyään aamuisin viitisen minuuttia rauhoittumiseen ja hmmm... rukoiluun. Ei kai sitä muulla sanalla voi kuvata. Kiitän kaikesta ja siunaan esi-isiä ja läheisiä. Kuvittelen mielessäni liitutaulun johon hahmottelen päivän kulun, paitsi se liitutaulu on hohtavan valkoinen, marmorinen ja yritän hahmottaa siihen vailla ennakkoluuloja miten päivä tulisi menemään. Siis tavallaan pidän sen taulun puhtaana kaikesta ennakkoasenteista, katkeruudesta... tapahtukoon paras-tyyliin. Samoin jostain syystä mulla on nykyään valtava korkea Apollonin temppelin marmoriportti kotipihassani. En tiedä miksi, mutta ainakin se näyttää niin kunnioitettavalta että kukaan negatiivinen ei pääse siitä läpi kotipihaani, ja sen sisällä asuu rakkaus. Kotini on temppelini, haha.

Palasinkin kotiin yhtenä päivänä ja näin sattumalta maahan jääneet edellisen päivän jälkeni. Sinä edellisenä päivänä olin ylitöissä ja pahalla päällä ja väsynyt sen vuoksi. Tallasin uudelleen niitä jälkiäni pitkin, en ollut pysyä mukana koska olin ottanut niin pitkiä harppauksia. Mietin ylpeänä että mä silti selvisin siitä päivästä, vaikka mitään historiankirjoihin siitäkään ei jäänyt, vain ne jäljet. No ehkä Todistaja muistaa myös?

Löysin ohjeet miten dekoodata binäärikoodia. Hirvittää, pitäisi katsoa ne saamani koodit ja niitä on sivukaupalla. Kehenhän tutkijaan sitten otan yhteyttä tarkistukseen jos saan esille jotain kummallista. Se ruotsalainen ufotutkija ainakin piti mua ilmeisesti pellenä. Sen on turha sitten enää koskaan kysyä multa yhtään mitään, adjö.

MaryAnn Winkowskin kirja oli aivan mahtava lukuisine kummituskertomuksineen. Täytyy lainata sieltä muutama juttu myöhemmin tänne. Hän näköjään myy myös niitä hengiltä suojaavia kvittenin siemeniä nettisivuillaan. Oikeastaan tarvitsisin jotain sellaista sillä olen toisinaan töissä sellaisessa paikassa missä niitä henkiä kirjankin mukaan useimmiten löytyy. Mutta eiköhän vastaavia suomestakin löytyisi... täytyy lueskella pakanajuttuja.

Luulitteko muuten että edesmenneet viihtyvät hautausmailla ja syrjäisissä paikoissa? Noup. Winkowskin mukaan ne viihtyvät siellä missä on paljon ihmisenergiaa kuten kuntosaleilla (varsinkin itsemurhan tehneet nuoret pojat), elokuvateattereissa tai teattereissa (näyttelijät esim eivät malta poistua näyttämöltä ja kauhuleffoissa taas on valtavasti pelkoenergiaa napattavana), baareissa, ostoskeskuksissa. Sieltä ne sitten saattavat lähteä valitsemansa ihmisen matkaan. Jotkut haluavat pysyä sidottuina rakkaaseen huonekaluun, taloon, koruun, autoon tai ihmiseen joihin ovat ihastuneet (esim. Jennifer Love Hewittin tapaus). Hyvin pienet lapset eivät koskaan jää maan päälle kummittelemaan, heidät kannetaan suoraan valoon. Usein tämä lasta käsivarsillaan kantava suojelusenkeli on jo valoon päässyt isoäiti.

♦♦♦♦

Time-lehden noitien TOP 10: http://content.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2020423_2020422_2020441,00.html

baba.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Baba_Jaga

♦♦♦♦

“In Japan, people practise ‘forest bathing’, where they spend quiet time absorbing the wisdom of ancient forests, taking long walks among the trees to stimulate their immune system. In Taoism, students are encouraged to meditate among trees, and it is believed that the trees will absorb negative energies, replacing them with healthy ones. Trees are seen as a source of emotional and physical healing, and themselves as meditators, absorbing universal energies.” NatureAndHealth.com

Various studies which showcase that children show extreme psychological and physiological effects in terms of their mental health and well-being when they regularly interact with plants and trees.

1. Bring plants into your office space or where you work.

2. When going for walks, choose paths where you will be walking through parks or nature with trees.

3. Bring your friends and family to treed areas more often when you go outside or play with the kids.

4. Plant a garden and be amongst nature. You connect with your food and the earth

5. Plant a tree in your own yard, or even in an area you feel could use a tree!

6. Make time to go be amongst trees daily or every other day. Don’t be afraid to jump right in and hug the tree!

(Bodymindsoulspirit.com)

♦♦♦♦

30.3.

Illalla kuorin keittiön pöydän ääressä appelsiinia, mies selitti jotain ja lähti toiseen huoneeseen. Kuulin lyhyen, napakan kaksiosaisen vihellyksen fi-fiu oikealta puoleltani. Ei flirttivihellys vaan sellainen "Huomio!" jonka voisi osoittaa esim. koiralle saadakseen sen mielenkiinnon. Katselin kummissani oliko se vihellys, vai teinkö sen itse. Kysyin mieheltä vihelsikö se. Ei. Kirjaan siis muistiin ja hittovie se oli vihellys mutta se tuli niin hassusti että sitä ei osannut oikein paikantaa. Hologrammiuniversum?  Ehkä mun aviomies toisesta maailmasta vislaili ;)