bless.jpg

"Smudging is a traditional that goes back thousands of years. When you perform a smudging ritual you are plugging in to an ancient, powerful line of spiritual tradition. Smudging is a way of connecting the material plane to the realm of the spirits." Lähde  "The ritual of smudging can be defined as "spiritual house cleaning". The smoke attaches itself to negative energy, and as the smoke clears it takes the negative energy with it."

Tänään vasta ehdin tehdä ekan suitsutuksen, ja kokeilun vuoksi lausuin arkkienkeli Mikaelille suunnattua rukousta vähän omin sanoineni. Kun en oikein ole niitä enkeli-ihmisiä. Eikä tässä nyt oikein ole kyse pahasta hengestäkään, kunhan se joku nyt vain lähtisi eteenpäin. Jos näiden yritysteni jälkeen vielä hän yrittää toivottaa Hauskaa Joulua kiellän sen ja lopetan piirtämisen. Tein tänään viimeisen piirroksen ilmoittaen että haluan hänen nyt lähtevän ja onko jotain viestiä vielä? Hän piirsi portaat alaspäin ja spiraalin ylöspäin. Hauskaa Joulua. Ei oikein taaskaan mitään muuta. Tervetuloa joskus uudelleen mutta tämä kestovisiitti nyt ei ole ihan oikein. Omasta mielestään hän ehkä on viipynyt vain joulun ajan? Löysin lopuksi suojaavan meditaationkin AE Mikaelilta ja kuuntelin senkin. Pelkkää rakkautta tunsin koko prosessin ajan.

Toki olen lukenut että automaattikirjoitukselle tai reikille antautuminen on suoraan antautumista pahoille voimille, ihan järkyttävää mitä tekstiä uskovien sivuilla kirjoitetaan. Tokihan pahuuttakin on, mutta tässä kun olen nyt 1,5 vuotta harjoitellut niin ajattelen itselläni olevan henkistä kenttää suojautuakseni niiltä. Te kaikki pelokkaat kristinuskovat voitte olla huoleti, minä en usko pelokkuuteen, kärsimykseen, ankaraan ulkopuoliseen Jumalaan. Minä uskon omaan itseeni (enkä itserakkaassa mielessä).

Ennen Herra J:n venähtänyttä visiittiä suunnittelin jopa laittavani kysymyslomakkeen uuteen blogiini. Sitten olisin julkaissut piirroksiani kokonaisena ja sieltä olisi voinut katsoa olisiko niissä mitään itselleen tuttua. Tietysti ilmaiseksi, en pidä rahastuksesta. Mutta kaikki nyt tosiaan meni vähän toisin ja aikaakin on nykyään vähemmän. Katsotaan. Se periaatteessa olisi voinut toimia ryhmätietoisuuden kautta, koska edes henkilökohtaisella käynnillä meedion luona ei voi taata että tietty henki ilmoittautuisi, on ihan sattuman kauppaa mitä viestiä sieltä tulee, saati että ilmoittaisivat nimeään aina. En kylläkään tiedä haluaisinko edes niin säännöllisesti sotkeutua henkimaailman asioihin.

Mitä on ryhmätietoisuus? Daily Mailin juttu englanniksi jossa mm. tutkijoiden havainto että talitinteillä on ryhmätietoisuus. Voisin kirjoittaa joskus tästä suomennoksen ja muuta löydettävissä olevaa tutkimusta... kiinnostava asia.

Tilaamani kirja maanpäällisistä hengistä muuten saapuu ensiviikon alussa. Hyvä.

****

Rukouksia

****

Uusi Tähteläiset -lehti on ilmestynyt. En ole vielä ehtinyt lukea kokonaan...

----------------

23.3

Kuinka ollakkaan illalla sängyssä muistin unen jonka näin pe-la yönä. Tai muistin sen jo aamullakin mutta en miettinyt tarkemmin, laitoin sen kategoriaan typerä uni. Olin siinä Herra J:n perheenjäsenen luona (tunnen heitä jonkin verran joten olen ollut aiemminkin oikeasti), minulla oli siellä joitakin liiketoimintaan liittyviä tavaroita (heillä oli todella yhdessä jotain liiketoimintaa) ja odotin että juuri se henkilö jota Herra J sanoi ajattelevansa useimmiten, olisi antanut luvan että voimme jatkaa kuten ennenkin. Mutta hän ei ollut näkevinään, kulki vain pää painuksissa eikä katsonut tai kommentoinut minulle mitään. Yritin keräillä tavaroitani ja pahoitin mieleni kun paikalle tuli uusia outoja ihmisiä joiden kanssa perheenjäsen tuntui olevan hyvissäkin väleissä, minua huomioimatta. Tajusin vain illalla että no näinhän Herra J saattaa juuri tuntea, jos hän kulkee siellä kotonaan ja kukaan ei tajua hänen olevan paikalla! Minä olen ainoa joka hänet tajuaa ja mäkin savustan häntä eteenpäin. Mutta eteenpäin kaiketi täytyy jossain vaiheessa mennä eikä jäädä itsesääliin :(