"Ensimmäinen on vain olemus, se on Brahma jossa ei ole mitään. Sanomme, "ei mitään". Kun sanomme ei mitään, se on suhteellinen sana. Kun emme ole olemassa, meille kaikki on "ei". On olemassa jotakin mutta se emme ole me. Ja siksi, suhteellisesti, me sanomme, se ei ole mitään. On sain sana Brahma.

Voit ajatella energiaa, energiamuotoa joka on olemassa. Energia akkumuloituu ja muodostaa ytimen. Energia ajattelee. Energia jota levitetään akkumuloituu, tiivistyy. Tätä kohtaa kutsumme Sadashivaksi. Tämä tapahtuu koska energia haluaa, ajattelee, järjestelee, rakastaa. Kun se tahtoo luoda, kun tunnetaan halua tässä energiassa luoda, luodaan ydin. Tätä ydintä kutsumme Sadashivaksi. Tämä ydin ei katoa. Voit kuvitella nebulaa (tähtisumua), se on suhteellista. Voit ajatella sitä, mutta et voi ajatella sitä tietyssä muodossa.

Joten ajattelemalla et voi käsitteellistää kokonaisuutta. Mutta jos voit ajatella kohtaa missä on vain energia eikä luomista, ei sähköenergiaa, magnetismia, kaikkea sitä - se on yhdistelmä, synteesi kaikesta joka menee layaan, josta tulee se. Kaikki on yhdistetty. Se hyytyy kohtaan jota me voimme kutsua ytimeksi. Tätä kohtaa kutsumme Sadashivaksi. Tämä Sadashiva on Ishwara. Se on kaikkivaltias Jumala.

Jumala jatkaa muotonsa muuttamista mutta hän ei voi muttaa ikuista luonnettaan."

valo.jpg

"Ja Jumalan henki kulki vetten päällä, tulkoon valkeus. Eli ensimmäinen luotu asia oli peilikuva näkymättömästä hengestä joka sen loi."

(suomennettu Danny Wiltenin julkaisusta)