http://www.astro.fi/posti/taydellinen_kuunpimennys?utm_source=frontpage&utm_medium=frontpage&utm_campaign=soturi_20150511

"Juuri nyt on tapahtumassa jotain todella merkittävää koko aurinkokuntamme järjestyksessä ja koen velvollisuudekseni kertoa siitä Sinulle enemmän. Tämän tiedon avulla pystyt kääntämään pysäyttämättömät muutosvoimat elämääsi uudistavaksi tapahtumien vyöryksi.

Maailmantilannetta ja koko ihmiskunnan henkistä kehitystä vauhdittava täydellisten kuunpimennysten sarja on nyt siirtynyt toiseksi viimeiseen ratkaisevaan vaiheeseen.

Mitä tämä tarkoittaa?

Tämä kuvio vaikuttaa nyt erittäin voimakkaasti kaikkien ihmisten alitajuntaan. Suurin osa ihmiskunnasta on tunnistanut tuon kosmisen energian välillä hurjan innostavana ja toisena hetkenä pelottavan ahdistavana tunteena milloin mitäkin asiaa, ihmistä tai tilannetta kohtaan.

Nämä tunteet ovat ehdottomasti tosia ja jokainen tuntemus pyrkii tekemään jotain ratkaisevaa elämässäsi. Suurin osa meistä ei pysty antamaan mitään järkevää selitystä voimakkaille tuntemuksille, mutta siitä huolimatta niitä täytyy osata kuunnella ja ymmärtää.

Nämä tuntemukset ovat uudistumisen kannalta tärkeitä ja johdattavat sinut positiiviseen lopputulokseen, ellet asetu itse itsesi tielle ja kehityksesi esteeksi. Näin käy ellet luota itseesi ja omaan arvostelukykyysi riittävästi.


Mitä Sinun nyt kannattaisi tehdä?

Nyt on tärkeätä olla tietoinen omista henkisistä valmiuksistasi ja sinulle luontaisista käyttäytymismalleista kriittisissä tilanteissa. Nämä ovat ratkaisevia aikoja koko loppuelämäsi kannalta ja sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan juuri sinulle kuuluva menestystarina kasvavan innostuksen vallassa.

Onnistut sitä paremmin, mitä nopeammin löydät ja otat käyttöösi sisäiset voimavarasi ja luotat tekemiisi ratkaisuihin sataprosenttisesti.

Tällaisen voiman kanssa kulkiessasi pystyt reagoimaan kaikkiin eteesi tuleviin yllättäviin vaikeuksiin ja suuriin mahdollisuuksiin paremmin. Vahvemmalla päättäväisyydellä ja itseluottamuksella paine helpottaa ja tiedät olevasi koko ajan oikealla polulla."

****

Astrologi Carl Boudreaun Facebook-sivun ennuste toukokuulle...

"This post presents my understanding of why things are so intense on the psychological and spiritual fronts. I also suggest why we can expect continuing, gradual relief from this non-stop intensity.

Please Note: This post is to explain what has been happening, not to predict more of it, not to predict the worsening of a difficult situation. Quite the contrary. As I will explain below, help has already arrived."