Lupaamani lyhennelmä koko jutusta, koska blogin artikkelihistoria ei toimi enää. Aloitin siis blogin alkuvuonna 2013 kun jäin pois 'unelmatyöstäni' ja tunsin että olen taas lähdössä jonnekin, kenties ulkomaille töihin. En arvannut että tästä tulisi ihan toisenlainen blogi. Alussa siis ruikutusta rahavaikeuksista, pitkistä ajomatkoista, pakkopulla-pätkätöistä ja lopulta työtapaturma joka päätti sen kaiken. Aloin meditoimaan ja huomasin että huojun lootus-asennossa kuin näkymättömien energioiden tai virtausten mukana, välillä hytisin kuin intiaani poppatanssissa. Samaan aikaan vastaanotin Kundalini Reiki -viritykset I ja II ja opettelin "kehittämään" vellovaa rakkauden tunnetta Rumin The gift of love -videon avulla. Huomasin että sitä tunnetta kykeni tosiaan lisäämään. Sujuvana jatkona meditoinnin huojumiselle, huomasin että käteni tekevät myös liikettä jos kiinnitän niihin huomiota ja annan niille "vapaat kädet". Merkit näyttivät liittyvän muinaiseen Egyptiin, palvontaa, siunausta, valtaistuin asento, saatoin kysyä myös kysymyksiä. Joulun alla 2013 koin erityisen voimakkaan rakkaustunteen, se oli kuin jokin kutittaisi sisältäpäin ja voit vain hymyillä idioottimaisesti.

Vaikka suhtaudun asioihin joskus huumorilla, se ei tarkoita ettenkö suhtautuisi kuitenkin myös vakavasti. Olen terveellä järjellä varustettu, en käytä, enkä ole käyttänyt mielialalääkkeitä, en huumeita. Olen tavallinen maaseudun kasvatti, enkä voisi kuvitella valehtelevani näin merkittävässä asiassa joten kaikki kertomani on totta niin kuin olen sen kokenut. Selityksiä asioille tosin voi olla monia, ja voin olla ajoittain väärässäkin. Kouluja olen käynyt 16 vuotta mutta vasta nämä kokemukseni saivat opiskelemaan mistä tässä maailmassa on kyse, historiasta, muinaisuudesta. Olen myös erittäin herkkä huomioimaan, tarkka ja mietiskelevä joten kykenen kiinnittämään huomiota sellaisiinkin asioihin joita toiset eivät "näe" olevan olemassa. En ole hirveän sosiaalinen, ja mikä harmi että luulin olevani jotenkin huonompi sen vuoksi. Nykyään jo ymmärrän, olen onnellisesti aikalailla erakko koska on yksinkertaisesti helpompaa pysytellä sivussa negatiivisuudesta. 

Lapsena näin kerran kuumeessa ollessani valkoisen ihmisenmuotoisen hahmon vuoteeni vierellä. Näin unia lentämisestä, leijuin kotitaloni pihapiirissä. Ainoa ufo uneni oli nuorena, kättelin keittiössämme kunnioittavasti alieneita jotka olivat opettajia. Näin enneunia paikoista joissa tulin asumaan ja työskentelemään vanhempana. Edesmennyt koirani juoksi iloissaan ja törmäsi unessa jalkoihini, heräsin siihen.

Talvella 2014 käsimerkkini muuttuivat tapaturmassa loukkaantuneen käteni parantamiseksi, käsi teki erilaisia venytysliikkeitä, naputtelua, ym että jänteet ja nivelet toimisivat jälleen. Yleensä katsoin tv:tä ja samalla kyllästymiseen saakka käteni hoiti itseään. Käsitin että tässä olisi kyseessä alitajunnan ohjaama "Korkein Itse". Se auttaa jos saa luvan.

Kundalini Reiki III sain Ole Gabrielsenin kautta alkukeväällä 2014. Sain samoihin aikoihin myös viestejä edesmenneeltä mummoltani, hän kutitti varpaitani, lähetti yöllä viestin hopeisten pitkäsakaraisten tähtien kera "kunnioita aina itseäsi".

Kesäkuussa 2014 huomasin että käsiliikkeet liikuttavat sujuvasti myös kynää. Sain piirroksia, kyselin mitä mikäkin tarkoittaa ja googlasin aina selityksen. Lyhyesti kuvailtuna kuvissa oli Orion ja Gizan pyramidit, pyramidien alla on jotain (kohde), me ihmiset olemme itiöitä (avaruudesta?) ja nousemme ikäänkuin portaissa (tietoisuustason kohoaminen 5D tasolle?), kukka oli lähes joka piirroksessa ja yksi sivupalkin kuvassakin oleva kukka sai selitykseksi oman nimeni. Apostol 5 (Filippus?), Hlistom, Galeleo Galeleo, Haret Beetbeel, Juuab, Faarao Domagea, joitain esiintyneitä nimiä mainitakseni. Sain myös koodia ja toiveeni olisi että ne joskus selviäisivät. Marraskuun lopussa nämä piirrokset yllättäen loppuivat, näin unessa silloin sivupalkin kuvassa olevan ihmismäisen-E.T.:n kasvot jotka olivat "täynnä rakkautta ilman sanoja" sitä parhaiten kuvatakseni. Saamani äitilintu-piirros oli myös yhtä hyväntuulisen näköinen ja sai rintaansa ruksin joka aiemmin tarkoitti Hlistom-nimistä olentoa/tyyppiä. Piirokseni vaihtuivat alemman tason viesteiksi juuri edesmenneiltä hengiltä, mistä syystä olen pitänyt taukoa koko piirtämisessä kunnes kerään tietoa asiasta.

Paranormaaleja kokemuksia alkoi myös olla tässä vaiheessa, yöpöydällä olevaa lasiani kilistettiin kolme kertaa kuin pyytäen puheenvuoroa. Olen ajatellut että jatkossa on vain vastattava rohkeasti että mitä asiaa? Jos tällainen taito on suotu, on velvollinen kuuntelemaan ellei kyseessä ole negatiivinen juttu. Harmittaa että useimmiten kaikki tapahtuu yöllä jolloin ei ole ihan rohkeimmillaan.

Marraskuulla sain myös yhteyden edesmenneeseen mummooni ajatusten välissä, hän siis lähetti ajatuksen omiin ajatuksiini ja tajusin vasta myöhemmin mitä oli tapahtunut, että keskustelin ajatuksissani. En ole huomannut sellaisen toistuvan ja toisekseen olin silloin hänen asunnossaan joten ehkä yhteys toimi vain siellä. Hän siis on ihan jossain lähellä, ainakin toisinaan jos olosuhteet ovat sopivat?

Samoihin aikoihin koin lyhyen ruumiista irtautumis kokemuksen, se oli rauhallinen, selvä. Aamulla unitilani oli heräämisen vaiheessa ja huomasin yhtäkkiä että nousen selälläni ylöspäin ja näen ympärilleni vaikka en avannut fyysisiä silmiä. Ehdin ajatella että mennään vain, katon kohdalla näin pelkkää mustaa. Vajosin kuitenkin takaisin kun mieheni alkoi jutella.

Tässä vaiheessa odotan kovasti että ilmestyisi se opettaja, vai onko tosiaan tarkoitus että kaikki täytyy itse oppia ja selvittää omalla intuitiolla. Toivoisin oppivani olemaan sujuvasti välittäjänä henkimaailman ja ylempien tasojen ja oman tasomme välillä, selvänäköisyyttä ja kenties parantajan kykyjä. Lukemani mukaan meillä kaikilla on jo välineet niihin, ne täytyisi vain avata. Ja kaikkien kavanointien mukaan ne alkavat avautua yhä enemmän kunnes lopulta hiffaamme koko jutun? Jostain syystä aiemmin suomentamani jutut Blue Avian/GoodETxSG -tapauksesta tuntuvat "resonoivan" omien kokemusteni kanssa, joten odotan mielenkiinnolla niiden etenemistä.