Täytyy suomentaa tämä järkyn hyvä juttu joku päivä: http://www.bodymindsoulspirit.com/what-a-shaman-sees-in-a-mental-hospital/    .... Afrikan shamanismin mukaan mielisairaus on parantajan syntymistä, ei sairaus vaan "hyviä uutisia tuonpuoleisesta". Henkisessä kriisissä oleva on valittu henkimaailman viestinvälittäjäksi. Heillä on henki vierellään joka yrittää saada viestiään lääkitysten läpi ja kaaos seuraa kun ihmisiä ei ole opastettu miten ollaan välittäjänä kahden maailman välillä. Parantajan energia on korkeajännitteistä energiaa, kun tämän virtaus estetään se "polttaa" kyseisen ihmisen oikosulkuun, sulakkeet räjähtelevät.

****

Valmistauduin eilen kävelemällä metsässä illalla, meditoimalla hetkisen ja pyöräytin pellillisen lihapullia Buddhan täysikuun kunniaksi. Olisi ollut sitten jotain tarjota jos se tyyppi tykkää ruuasta. Ha. Yöllä kevyesti tuntui kuin jotain olisi virrannut, en tiedä. Aamullakin ehdin rauhoittua juuri siihen täysikuun aikaan. Kiva tunne tuli, ei oikein muuta? Mietinkin töissä kun edelleen oli se kiva tunne, että helpostihan sitä odottaisi onnen humahdusta tai jotain ekstaasia, junou ihmismäistä onnen tunnetta. Mutta todellisuus on kaiketi että se on kuin saisi erittäin hentovartisen kauniin kukan, ei sen kanssa voi juosta ympäriinsä nakellen sitä ilmaan kuin voittopokaalia. Sitä kukkaa voi pitää vain omassa suojassaan ja katsoa sydän särkien miten kaunis se voikaan olla. Jotenkin siis sellainen hirveän kevyt tunne. Ja sitten kaikki suunnitelmat oli hirveän selkeitä, ihan kuin olisin vain järjestellyt ne yhtäkkiä kaaoksesta että näin mä haluan asioiden menevän. En tiedä tulevatko menemään mutta ne selkeni mielessä tänään.

****

Edellisen linkin jutussa oli itselleni hyvä vinkki, luulen että mulle on käymässä juuri noin kun olen nyt yrittänyt blokata ne henkimaailman yhteydenottoyritykset. En halunnut sekaantua edesmenneiden henkiin jos he eivät olisi omaa sukuani, niin ajattelin ja olen sulkenut korvani kokonaan. Virhe! Viikonloppuna näin unta että keittiönpöytämme tanssi ja silloin olin erittäin jyrkkänä että en halua olla tämän kanssa enää tekemisissä, en muista tarkkaan mitä muuta tapahtui. Mutta hiukan sitä myöhemmin heräsin kun sain lauseen "Unien kautta valonlapsia opastetaan", tiesin että se oli merkityksellinen joten yritin miettiä oliko mulla paperia kirjoittaakseni sen ylös. Olin helpottunut kun tajusin että se liittyi kamalaan uneeni ja selitti sitä. Shamaanin elämään Afrikassakin näyttää kuuluvan myös nämä edesmenneet henget joten ehkä se on vain hyväksyttävä, ne ovat olemassa, en voi valita olevani tekemisissä vain sukulaisteni henkien kanssa. Mutta tarvisin sen shamaanin "sweepin" puhdistaakseni auraani mahdollisista negatiivisista hengistä. En tiedä onko niitä/sitä mutta olen kyllä hirveän väsynyt, kummallisia kuumuuden tunteita ja ärsyyntymiskohtauksia. "Shamanic approach is to work on aligning the energies so there is no blockage, “fuses” aren’t blowing, and the person can become the healer they are meant to be."

****

Olen tehnyt koepiirroksia, niihin ei ole tullut oikein mitään selvää joten olen luovuttanut lyhyeen.

****

Luin kuolemanrajakokemuksesta jossa mies näki Pyhän Pietarin olevan vastassa häntä.