Alana Fairchild:

Syyskuu tuo muutoskohdan, voimakkaan mahdollisuuden uuteen alkuun. Tämän kuukauden tähdet auttavat sinua todellistamaan sen millä on sinulle merkitystä, päästämään irti siitä mitä et enää tarvitse. Se on jälleensyntyminen, erään kierron loppu ja dramaattinen re-boottaus uuteen luomisen kiertoon, rakkauteen, muhkeisiin unelmiin, kauniisiin haaveisiin.

Syyskuu alkaa Venuksen alkaessa kulkea suoraan, kuuden viikon vetäytymisen jälkeen joka on saanut jotkut miettimään miksi eteneminen polulla on ollut niin haastavaa. Venuksen suunnanmuutos tekee helpommaksi tietoisesti olla yhteydessä korkeampaan henkiseen ohjaukseen, totuuksien kautta jotka tunnemme sydämissämme. Jos olet kirjoittaja, parantaja, taiteilija, tai mikä tahansa luomisen tai henkisyyden alalla, huomaat että työsi sujuu nyt helpommin. Jos sinulla on ollut vaikeuksia tuntea selvästi sydämesi ohjauksen näinä menneinä kuutena viikkona, etkä ole kyennyt kulkemaan eteenpäin vaikka mitä olet yrittänyt, päästät nyt helpotuksen huokauksen. Venuksen eteneminen luo hienostuneemman ja vaivattomamman yhteyden sydämen ja pään välille sallien rakkausenergian, kekseliäisyyden ja vetovoiman lain virrata.

Viikkoa myöhemmin 13.9 kuljemme täydelliseen auringonpimennykseen. Tämä on turboviritetty uusikuu Neitsyessä. Neitsyt tuo kyvyn kurinpitämiseen joka palvelee sitä mitä rakastamme. Ilman sitä unelmat pysyisivät fantasioina. Sen kanssa unelmat tulevat toteen! Ole sydämessäsi auringonpimennyksen aikana, ja miksipä et kysyisi itseltäsi "mitä rakastan tarpeeksi että en koskaan luopuisi siitä?" Voit olla miellyttävästi yllättynyt mitä löydät itsestäsi ja elämäntarkoituksestasi. Minkä eteen olet valmis tekemään töitä voi olla unelma, suhde, palava päämäärä, tai visio miten tahdot elää. Tai kaikkea näitä ja paljon muuta!

Kun sinulla on tieto siitä mikä saa sydämesi riemuitsemaan voit käyttää tämän kuukauden pimennyksiä pyhän tulen polttoaineena, polttaaksesi kaiken mikä on tielläsi (ja useimmiten tämä on sisäinen uskomus tai asenne enemmänkin kuin ulkoinen este) ja motivoida itsesi ottamaan askeleet joita sydämesi toivoo. Uusikuu/auringopimennys voi auttaa sinua pääsemään epäilyksestä ja keräämään 'voin-tehdä' asenteen joka tekee unelmiesi toteuttamisesta yhtä luonnollista kuin hengittäminen. Jos rakastat sitä, teet sen. Ei vaadita yli-ajattelua, arvuuttelua tai viivyttelyä.

Muistakaa rakkaat että unesi ovat tapa jolla universum puhuu teille, muistuttaa tarkoituksestasi ja jumalallisesta kohtalosta. Miten tuntisit jos tietäisit että mitä sydämessäsi on, ehdottomasti heräisi eloon maailmassasi? Huomaa miten paljon helpompaa on toimia kun tiedät että onnistut, se on vain ajan kysymys. Voit käyttää tämän kuukauden opettaksesi itsesi pois "jos"-ajattelusta ja alkaa uskoa "milloin"- ajatteluun.

Saturnus, planetaarinen voima joka auttaa meitä kasvattamaan omaa voimaamme ja sisäistä arvovaltaa, siirtyy optimistiseen Jousimieheen 17.9 ja pysyy siellä kaksi vuotta. Jousimies on vapautta rakastava energia, avaramielinen ja utelias. Saturnus auttaa sinua ilmaisemaan näitä piirteitä käytännöllisellä, fyysisellä tavalla, etenkin tästä alkaen joulukuuhun 2017 saakka. Mitä haluaisit tapahtuvan elämässäsi seuraavana kahtena vuotena? Kerro se universumille tässä kuussa. Sitten ole valmiina kasvamaan tarpeeksi saadaksesi sen, koska se tulee tapahtumaan.

Saturnus koettelee meitä, sitten voimaannuttaa. Saat niin paljon kahtena seuraavana vuotena jos olet halukas haastamaan pelkosi siitä että tulisit enemmän avaramielisemmäksi, luottaisit intuitioosi, uskoisit että inspiraatio voi olla käytännöllinen taloudellisesti onnistunut perusta urapolulle, seuraten omaa, vähemmän kuljettua polkuasi ja eläen elämää kuin seikkailua. Jos uskallat elää ilman näitä pelkoja, vapautat itsesi tekemään valintoja jotka voimaannuttavat sinut seuraamaan onneasi!

Samana päivänä Merkurius alkaa perääntymisen lokakuun alkuun saakka. Tämä voi aiheuttaa omituisia hetkiä teknologiassa, yhteydenpidossa, neuvotteluissa ja matkustuksessa sekä laukaista lopputuloksen menneisyyden asioihin, auttaen sinua saavuttamaan selkeyden ja ymmärryksen asioissa jotka ovat aiemmin olleet sekaisia. Älä taistele sitä vastaan. Kulje mukana, rentouta kehoa ja mieltäsi. Ratkaise asiat jotka täytyy loppuunsaattaa.

Syyspäiväntasaus 23.9 merkitsee tasapainokohtaa valon ja pimeyden välillä. Pohjoisessa valmistaudutte parantaviin ja täydentäviin talvihorroksen energioihin, sukeltamiseen syvälle hoitamiseen ja palautumiseen. Etelässä laukaisette enemmänkin dynaamisen ja ilmeikkään vuoden, valmistautuen tuomaan menneiden kuukausien sisäisen työn manifestoitumaan.

Syyskuu on lähellä voimakasta sadonkorjuun kuuta, täysikuuta Oinaassa (kuunpimennys lisää voimaa) 27.9. Ota aikaa hellään itsesi hoitamiseen tänä täysikuuna/kuunpimennyksenä. Anna mielellesi vapaapäivä jos se on tarpeen. Oinas hallitsee päätä. Meditoi tai juhli valoa. Ota aikaa miettiäksesi mitä tuottaa sinulle iloa. Ole yhteydessä rauhan energiaan sisälläsi joka auttaa sinua olemaan rauhaisasti läsnä. Täydet kuut ja pimennykset tapaavat häiritä alitajuntaamme ja monet eivät ole tietoisia että heillä on mahdollisuus vastata, tunteiden kautta, tai sitten kärsien psykologisesti sen sijaan. Voit tuoda rakkauden valon itsellesi ja toisille syyskuun loppuessa, vain valitsemalla minne asetat keskittymisesi. Jos asiat näyttävät hiukan huonoilta sinä päivänä - ja pimennyspäivät saattavat olla tunteikkaampia kuin tavalliset - tiedä että se on vain pimennys joka rauhoittuu uudelleen päivässä tai parissa. Älä vajoa negatiivisuuteen, se ei ole hyvä sijoitus.

On ollut kova vuosi tähän saakka ja syyskuu on nyt täynnä rakkautta ja tilaisuuksia. Olet ansainnut paljon kovalla työlläsi. Älä pidättele itseäsi tässä kuussa, kun on niin paljon eteenpäinvievää liikettä ja irtipäästämistä (olla enemmän vapaa ja valmis uuteen). Pidä ilo sydämessäsi.