"Waynella oli unelma saada 3 miljoonaa katsojaa The Shift (Muutos) elokuvalleen hänen elinaikanaan että ihmiset voisivat todella oppia miten päästä Kunnianhimosta Tarkoitukseen elämässään ja sitten jakaa toisten kanssa oppimansa. Tähän saakka yli miljoona ihmistä on katsonut The Shiftin sen julkaisun jälkeen. Hay House tahtoo antaa teille kaikille tilaisuuden nähdä tämä ilmaiseksi, saavuttaaksemme 3 miljoonan katsojan juhlistamaan Waynen elämää ja perintöä."

Elokuva kestää lähes kaksi tuntia mutta oli pakko katsoa kokonaan, sattui ainakin itselleni täydelliseen saumaan nämä viisaat ajatukset. Suomensin vain loppusanat. (Sähköpostiosoite täytyy antaa nähdäkseen leffan mutta siihen tulee vain Hay House tuotantotoimiston uutiskirjeitä ja sen voi perua klikkaamalla jonkin kirjeen 'unsubscribe'.) Harmi että leffassa ei ole tietenkään suomennettua tekstitystä. Mutta se kertoo mm. Waynen omasta elämästä, egosta vapautumisesta, sekä miten hän koki erään muutoksen, oli kuin ruusun tuoksu olisi vallannut huoneen ja jokin oli läsnä. Hän myös koki ihmeparantumisen Pyhän Fransiskuksen luostarissa. Hänen tutkimuksensa miten naisilla vasta vanhempana tuli käsite 'oma onnellisuus' tärkeäksi, siihen saakka elämä oli kaikkien miellyttämistä, palvelemista ja yrittämistä olla parempi tai edes samanlainen kuin kaikki muutkin.

http://www.drwaynedyer.com/the-shift-movie

"Jeesus sanoo: "Jos tahdot olla kaltaiseni, tietäen että olemme samanlaisia, autan sinua. Jos haluat olla erilainen kuin minä, odotan, kunnes muutat mielesi. Ja sinä muutat mielesi." Ja oikeastaan, miksi meidän täytyisi kuolla ymmärtääksemme sen, kun saisimme sen eläessämmekin. Kenenkään ei tarvitse kysyä tarkoitustaan, se löytyy aina palvelemisesta, jos kykenet edes yhden päivän ajan tekemään elämästä paremman jollekin muulle, jos voit keskittyä ajattelemaan niin, se on miten Jumala ajattelee. Se on muinainen käsite mutta yhä kelvollinen, koskettaa jonkun muun elämää on kallisarvoisempaa kuin mikään rahasumma.

Ystäväni Byron Katie sanoo: "Tarve uskoa että tarvitset jotain mitä sinulla ei ole, on hulluuden määritelmä."  Että et ole tyytyväinen ennenkuin saat kaikkea niitä asioita, on illuusio, et tarvitse mitään enempää. Sillä ei ole merkitystä mitä teet, voit olla taksinkuljettaja, opettaja, teollisuustyöntekijä, johtaja. Se mikä merkitsee, on miten voi palvella. Ajattele ihmisiä joiden luokse menet, kuka oletkin polullasi. Voit johtaa kokonaista yritystä tällä tavoin olematta riippuvainen tuloksesta, asettaen huomiosi palvelemiseen. Elämästäsi tulee elämistä näiden hyveiden mukaan: miten voin palvella, miten voin olla kohtelias,  kunnioittava. Se tarkoittaa että elät tarkoituksenmukaisesti. Aamun viestit eivät ole mitä voit ja mitä et voi tehdä, miten yhteiskunta määrittelee sinut. Vaan iltapäivällä vuoron jälkeen, kyse on yhteydestä energiaan joka pitää huolen kaikesta, kaikki tulee tehdyksi. Yritäpä estää itseäsi hengittämästä, kynsiäsi kasvamasta.

Eläminen hyveessä on kaikki mitä meidän tarvitsee tehdä. Totuus on, tunnen että joku muu on vastuussa meistä kaikista joten kyse on vain antautumisesta sille, sellaiselle joka on isompaa kuin sinä, johon olet yhteydessä ja joka hallitsee kaikkea. Syvällä meissä on paikka joka tahtoo tuntea täyttymystä, haluaa tuntea että elämälläni oli tarkoitus, että jätin tämän paikan, tämän planeetan jolla asuin, paremmaksi kuin mitä se oli kun saavuin. Että jonkun elämää on pohjiaan myöten koskettanut minun olemassaoloni. Me kaikki haluamme tätä. Kyse ei ole iästä tai itsesi löytämisestä, missä oletkin, minkä ikäinen; olet vain ajatuksen päässä elämäsi muuttamisesta."

wayne.jpg