http://finnmedium.blogspot.fi/2015/11/et-vierailijat-suomennos.html

Uudelleenjulkaisin myös kaikki Corey Gooden suomennokset, en vieläkään tiedä kannattaisiko mutta siellä ne nyt ovat. Harmi että ne pomppaavat Vuodatuksessa etusivulle vaikka ovat vanhoja artikkeleita siis. Onhan niihin mennyt aikaa joten ei heitetä niitä hukkaan... hän tosin kehotti vakavasti että näistä sphere-olennoista ei saa tehdä "Jumalia", ei uskontoa, ei yrittää saada heihin telepaattista yhteyttä.

"Älykkäät olennot toisista tähtijärjestelmistä ovat vierailleet ja vierailevat Maassa. Heitä kutsutaan Vierailijoiksi, Tähtiolennoiksi, ET:ksi, jne. He vierailevat Maassa juuri nyt; tämä ei ole arvelua tai toiveajattelua". Emeritusprofessori New Hampshiren yliopistosta.

"Kansani kertoo Tähti Ihmisistä jotka saapuivat luoksemme sukupolvia sitten. He toivat mukanaan henkisiä opetuksia, tarinoita, kosmoksen karttoja ja tarjosivat niitä vapaasti. He olivat ystävällisiä, rakastavia ja esimerkillisiä. Kun he jättivät meidät, tunsimme yksinäisyyttä johon ei voinut verrata mitään aiempaa." Richard Wagamese, Ojibway (source)