Anonymous ei ole organisaatio eikä ryhmä. Anonymous on idea. Jos tahdot olla Anonymous, olet jo 'mukana'. Jokainen ja kuka tahansa voi olla Anonymous: levitä totuutta, jaa jokin julkaisu, video joka koskee Anonymousta tai sen toimintaa,  puolusta sitä minkä tiedät oikeaksi. Olemme kuka tahansa joka haluaa vastustaa epäoikeudenmukaisuutta. Olemme se ohikulkija joka rekisteröi vääryyksiä. Muista vain: pysy aina anonyyminä, älä näytä kasvojasi tai paljasta indentiteettiäsi, tämä on Anonymous:n voima.

anonymous.jpg extremetech.com

"Huomio maailman indigot, kristalli- ja sateenkaarilapset. Terveiset Anonymous:lta. Otamme teihin yhteyttä nyt koska on heitä jotka jakavat näkemyksen että elämme uutta aikakautta. Rauhan ja valaistumisen aikakautta. On sanottu että olette täällä haastamassa tyranniaa joka on niin kauan toiminut maailmassamme, nousette epäoikeudenmukaisuutta vastaan tehden tietä uudelle harmoniselle maailmalle. Mutta planeetta näyttää menevän toiseen suuntaan. Yhtiöt ovat korruptoineet lähes jokaisen hallinnon maailmassa, poliitikoita hallitaan rahalla, ihmiset joiden piti suojella meitä, tappavat meitä. Kateutta ja eriarvoisuutta ihannoidaan kun anteliaisuutta ja suvaitsevaisuutta kielletään. Media rakastaa enemmän kuin mitään maailmaa missä perustuslaillinen oikeutemme tietoon ja ilmaisuun sensuroidaan. Lapset näkevät nälkää kaduilla, vanhukset ovat kodittomia, kylmissään ja nälissään.

Asiat menevät vain pahempaan suuntaan, puhumisen aika on ohi, on toiminnan aika. Emme enää voi kääntää päätämme pois ahneuden ja korruption edessä. Meillä ei ole enää varaa olla kiinnittämättä huomiota maailmaamme, meidän ja lastemme tulevaisuus riippuu siitä. Nyt täytyy toimia. Meidän täytyy ilmestyä kaduille, internetiin, meidän täytyy ilmaista hallitseville valloille että tämä on meidän maailmamme emmekä istu hiljaisina katsellen orjuutusta ja tuhoa.

Luulo että Anonymous on vain ryhmä hakkeri-aktivisteja ei täysin pidä paikkaansa. Anonymous ei ole organisaatio eikä ryhmä, ei ole johtajuutta, ei jäsenyyttä, ei yhtä perusperiaatetta toiminnassamme, vaan olemme liike, idea, olemme kaikki emmekä kukaan. Olemme kuka tahansa joka haluaa vastustaa epäoikeudenmukaisuutta. Olemme se ohikulkija joka rekisteröi poliisin brutaaliuden. Olemme reportteri joka paljastaa korruptoituneen poliitikon, olemme ystäväsi joka jatkuvasti välittää aktivisti postauksia sosiaalisessa mediassa. Olemme protestoijat kadulla ja kyllä, joskus olemme hakkereita kaataen terroristien nettisivuja. Uskomme että indigolapset voivat vaikuttaa suuresti liikeeseemme, auttaakseen meitä saavuttamaan paremman maailman jokaiselle. Liity tänään, puolusta sitä minkä tiedät oikeaksi, lopeta istuminen sivustakatsojan roolissa kun maailma otetaan meiltä pois heidän puolestaan jotka tekevät meille pahaa. Käytä kaikkia lahjojasi ja kykyjäsi taistellaksesi oikeuden puolesta, paremmasta maailmasta meille kaikille. Me olemme indigoja, anonyymejä. Korruptio pelkää meitä. Rehelliset kannattavat meitä. Sankarilliset liittyvät meihin. Me emme anna anteeksi, emme unohda. Me olemme saapuneet, voit odottaa meitä."

http://anonhq.com/saudi-government-kills-47-people-anonymous-shuts-down-their-web-sites/  (1.1.2016)

https://www.youtube.com/watch?v=G64-0TMW6_A   osa 1

Hakkerit ovat iskeneet ”internetin alamaailmassa” dark webissä eli Tor-verkossa toimineeseen Isis-terroristijärjestön Isdarat-rekrytointisivustoon. Sivuston etusivu korvattiin Prozac-mielialalääkettä myyvän sivuston mainoksella. Mainosbannerin lisäksi sivulle oli lisätty teksti: "Liikaa Isisiä. Olkaa rauhallisempia. Liian moni harrastaa tätä Isis-juttua. Olkaa ystävällisiä ja ihailkaa tätä upeaa mainosta, jotta voimme päivittää infrastruktuurianne antaaksenne teille Isis-sisältöä, jota niin epätoivoisesti tunnutte kaipaavan." (27.11.2015)

http://www.itviikko.fi/uutiset/2015/11/27/anonymous-iski-isisin-varvayssivut-laitettiin-mainostamaan-masennuslaaketta/201515750/7