David Wilcockilla oli erikoisia kokemuksia ennenkuin hän aloitti transsimeediotyön  ja sai suoran telepaattisen yhteyden näihin voimiin. Hän kertoo merkittävimmistä tapahtumista henkisen kasvun matkallaan. Suomensin:

 

-  Ruumiistairtautumiskokemus viisivuotiaana, hänet vietiin jonnekin ja tarkkailtiin korkeampien olentojen puolesta, tiesi että se ei ollut uni.

-  Kokeili automaattikirjoitusta ystävänsä Jude:n kanssa kysyen "Olenko minä ET sielu?." Hänen kätensä tuotti oman mielensä mukaan sarjan kirjaimia jotka olivat monella tasolla merkittäviä. Hän sai mm. raamatunjakeen jossa oli juuri täydellinen lause hänen elämäänsä koska hän oli juuri menettänyt työpaikan.

-  Hän jälleen oli rukoillut saadakseen vastauksen kysymykseen onko hänen sielunsa ET alkuperää, seuraavana yönä vastaus tuli hänen kämppäkaverinsa uneen: "Sinun on hyvin tärkeää tietää että hän on yksi meistä."

-  Hän pyysi nähdä ufon ja  näki sen viimein meditoidessaan ulkona.

-  Hän toivoi tietoisen valopallon ilmestyvän itselleen mutta se ilmestyikin hänen veljelleen keskellä yötä. "Jotenkin Ra, ryhmä josta oma korkeampi itseni on peräisin, oli kuullut toiveeni, matkannut ajassa taaksepäin vieraillakseen veljeni luona 16 tuntia aiemmin."   Toinen samanlainen: hän teki uni-luentaa asiakkaalle. Samana yönä tämän asiakkaan ikkunan ulkopuolelle ilmestyi valo ja hohtava Ra -mies valkoisessa kaavussa, kertoen tärkeän viestin joka hänen tuli kirjoittaa ylös sillä muuten hän unohtaisi sen: "Muista valtava katedraali". "Hän oli erittäin järkyttynyt seuraavana päivänä kun kerroin omassa unessani olleeni vankina valtavassa katedraalissa."

 

Hänen veljensä Michaelin kokemus meditoidessa, kun tämä orbi ilmestyi ja antoi hänelle viestin:

"Silmäni olivat hieman raollaan, keskityin katselemaan lattiaa edessäni. Keskityin uloshengitykseeni, saavutin tason meditaatiossa jota en aina saavuta, kaikki tuntui autuaalta. Pääni asteitttain nojasi taaksepäin enkä estellyt sitä joten lopulta katselin pimeään kattoon. Luulin että silmäni temppuilivat, näin hyvin heikosti loistavan valon katossa. Aluksi se oli hyvin pehmeä, lähes näkymätön kunnes se alkoi säteillä hieman keskustasta. Katselin sitä yrittäen ymmärtää että katossani oli hehkuva vaaleansininen valo ja mitä enemmän katselin, sitä enemmän sen säteily kasvoi. Se laajeni vähän alle 2 metriä leveäksi, näytti jotenkin kuin heijastukselta katossa, kuin se olisi aukko taivaaseen, se säteili energiaa ja elämää, tunsin suurta siunausta saadessani katsella sitä. Olin kutsunut mielessäni maagista energiaa elämääni ja tämä oli taikaa, rakastavaa, energiaa jota sain katsella.

Energiakenttä sykki aaltomaisesti, hohtaen ja leijuen, tunsin syventyvää rakkautta ja valoa, rauhaa. Se oli laajeneva mutta tarkka, keskeltä hyvin vaaleankirkkaan sininen ja ulkoa tummemman taivaansinistä. Se vain sykki ja liikkui hitaasti, täysin rauhoittava olemus. 5-10 minuutin kulutta se muutti väriä, ulkoreunat vaihtuivat saman vaaleansiniseksi kuin keskelläkin. kunnes se oli kokonaan lähes valkoinen. Pelkäsin että kokemus olisi loppumassa ja olin surullinen että joutuisin eroamaan tästä valon entiteetistä.

Päätin jakaa kokemuksen nopeasti tyttöystäväni kanssa ja vasta kun se ajatus kehittyi päässäni, valo alkoi jo laajentua kattoon hänen  yläpuolellaan, väri muuttui oransssiksi, ruskealla sävyllä, pysyi sellaisena minuutin verran ja sitten alkoi heiketä. Sillä kesti noin 15 sekuntia kadota, enkä enää tuntenut kaipuuta vaan kunnioitusta ja kiitollisuutta. Jäin meditointiasentoon miettimään ja ajatus, ääni tuli päähäni. Se oli pehmeä ja intuitiiviinen ääni joka kuulosti ihan kuin omaltani, mutta oli peräisin suuren viisauden paikasta. Se sanoi että tämä oli tärkeä kokemus heräämisessäni ja että tämä tulisi olemaan herkkä prosessi joka tapahtuu asteittain, ei kaikki kerralla, vaan luoden tunteita mitä juuri nyt koin." Tämä on sinun suuri askeleesi tässä prosessissa."

https://divinecosmos.com/start-here/articles/22-ascension-is-a-process-not-a-conclusion-davids-brother-receives-in-person-et-contact