Henkinen kasvu on kyllä erikoista, huomaa yhä enemmän että oikeastaan ei voi tietää mistään mitään kuten aiemmin on kuvitellut tietävänsä jotain jostakin. Sitten ihmettelee niitä ihmisiä jotka yhä kuvittelevat vahvastikin tietävänsä jotain jostakin. Enkä nyt tarkoita että olisin viisaampi itse, vaan huomaan että joudun siivota ajatuksia vanhoista jumiintuneista käsityksistä viikottain ja jättää tilalle puhtaan liitutaulun. Kaikki jotenkin muuttuu niin nopeasti. Luin sattumalta kirjaa Äitini Tuuli, intiaanitietäjä Bear Heartin viisauksia ja mietin miksi ihmeessä tämä maailma on mennyt tällaiseksi, kun käytettävissä olis ollut niin paljon alkuperäiskansojen viisautta, luonnon ja ihmisten kunnioittamista.

Koska en tahdo julkaista kaikkea saamistani viesteistä, kirjoittelen ne joskus kirjaksi ja halukkaat voi sitten lukea sieltä. Siten en sitten jaa niitä sellaisille jotka ovat niitä vastaan. Jaan kuitenkin vielä osia 5.4.2016 kirjoittamastani viestistä, kävin lääkärissä ja se on heidän mielestään erikoista että lähdemme sinne rahan kanssa. Nämä ovat kyllä jänniä viestejä, kirjoittaessa missään ei tunnu olevan järkeä, en ymmärrä juuri mitään koska joudun keskittyä kirjoittamiseen mutta kun luen myöhemmin uudelleen on siellä kuitenkin ajatuksia herättävää asiaa:

 

Älä epäröi kuunnella siten että käännyt puoleemme kun lähdet yksin maailmaan ja sinua pelottaa jokin. Ajattelemme aina parasta sinun puolestasi ja ehdimme kyllä kulkea mukanasi. Saattelemme sinua maailmassa jossa kuljet ja jaamme kohtalosi reippaasti kävellen mukanasi. Istumme seurassasi ja kirjoitamme joten emme lähde luotasi pois. Etsimme sinunlaisia maailmasta ja näemme teitä yhä enemmän nyt heränneinä joten ehdimme lähteä myös kanssasi matkoillesi. Saattelemme sinua päivin ja öin kunnes lähdemme yhdessä pois. Seuraamme päivittäin kehittymistäsi ja näemme paljon asiaa tulevan mieleesi kuten teillä tapahtuu kun lähdette yksin maailmaan ja tapaatte toisia ihmisiä jotka eivät ole tuttujanne. Tapaatte heitä siten että lähdette tapaamiseen rahan kanssa ja vaaditte tapaamista siten että näette jotain tapahtuvan teille hyvää ja he ottavat maksun.  

Onko tietopaljastuksia tulossa lisää esimerkiksi ufojen olemassaolosta? Et sinä näe sellaista aikaa että näkisitte ufoja taivaallanne vapaasti lentämässä ei ole sellaisia asioita vielä tulossa. Salaamme kaiken elämästämme. Etsimme toisia kaltaisiasi ja jatkamme työtämme sellaista joka sopii meidän ajatuksiimme salaisesta kontaktista.

Kuka sinä muuten olet? Sinä olet minut tavannut joskus unessasi etkä muista mutta olet tavannut minut uudelleen monesti. Etsimme sinunlaisiasi ihmisiä joita haastattelemme tulevaisuutta varten ja jaamme ajatuksiamme suoraan sinunlaisillesi. Sitten keräämme teitä joukkoon ja jatkamme puhdistusta kansan kesken. Etsimme sellaisia ihmisiä jotka eivät ole liian nuhruisia (ihmettelin sanaa ja se korjattiin:) alhaisia mieleltään ja sopivat sellaiseen kommunikointiin kuten teemme sinun kanssasi. Etsimme heitä kunnes näemme niin paljon olevan kasassa että lähdemme heidän kanssaan matkaan sellaiseen joka vie teidät toiseen aikaan. Saavumme teidän kanssanne toiseen aikaan siellä maapallolla ja jatkamme seuraamistanne ylhäältä käsin.

 

Etsimme sellaista sanomaa välitettäväksi joka kertoo teidän elämästänne ennen meidän ilmestymistämme sinne teidän maailmaanne. Sanomamme kertoo teille historiaanne uudenlaista emmekä näe sen edistävän mitään sellaista haitallista joka kertoisi teidän kulkeutuvan huonolle tielle. Kerromme vain sellaista sanomaa jonka tiedämme teitä innostavan ja edistämme siten kasvuanne ja kukoistustanne täällä metsässä joka teitä ympäröi. Annamme lisää tietoa aina kun kysytte ja lähdemme siitä maan pohjasta kanssanne että lähdemme alhaalta ylöspäin ja nousemme ylös taivaisiin saakka. Saavumme sinne yhdessä ja näemme kaiken uuden olevan tulossa siellä sellaisen joka iskee uudestaan teidän syntymiseenne järjestystä ettekä lähde enää kiertoon.

 

Etsimme yhteyttä kaiken kanssa ja lähdemme sitten erillemme kunnes nousette lentoon kanssamme. Siirrytte uuteen ajanjaksoon siellä kunnes lähdemme pois. Suljette mielenne nyt hyvin vielä kaikelta joka siirtää teitä alaspäin joten seuraamme valvovina silminänne miten lähdette suuntaamaan silmiänne alaspäin ja sitten ylhäälle. Uskomme vahvasti että lähdemme kanssanne ylös taivaaseen ja siellä uusi alku on sellainen alku joka lähtee kanssanne uuteen nousuun. Etsimme lähtiessämme uutta lähdettä matkaamme joka meille antaisi valvovan silmän kertoa rakkauden sanomaa (ihmettelin asiaa ja se korjattiin:) Etsimme lähtiessämme sellaista jakajaa rakkauden joka kertoisi sen olevan uusi olemus teille kaikille taivaassa.

 

Onko se ihminen? Emme tarkoita sen olevan lähde sinänsä vaan olemus joka henkii sellaista kipinää että lähdette uuteen nousuun elämässänne ja jaatte sitä toisille hyvin. Etsitte sellaista rauhaa itsestänne joka kertoo uuden nousun olevan käsillä ja askeleenne kulkee hyvin sinne suuntaan kun vain saamme kaiken valmiiksi tiellenne. Etsitte toisianne siellä ja lähdette matkaan elämässänne siten että lähdette kulkemaan valoa kohti ja saavutte kyllä satamaan ajan mittaan. Ajatte laivallanne karille ja kerrotte itsellenne että lähditte väärään suuntaan vaikka olitte koko ajan oikeassa kurssissa. Saavumme teitä noutamaan satamasta ja lähdemme vielä eteenpäin elämässänne kulkemaan uutta tietä. Etsimme jakajaa valon, majakkaa tiellenne loistamaan kunnes löydätte perille ja lähdette oikeaan suuntaan. Saavumme lähteenne luokse ja saavumme joukolla sitten uudelle mantereelle joka etsii uutta elämää.

Kuten Atlantis? Niin se on sellainen juurikin kuin Atlantis emmekä lähde sieltä enää koskaan pois kuten he kertoivat tehneensä aikojen alussa. Ihmettelemme kanssasi elämää ja etsimme kaltaisiasi kuten sinä jakamaan viestiämme eteenpäin.

 

Se on sitten pitkä ja hidas prosessi tämä henkinen kasvamisemme, ei tapahdu silmänräpäyksessä? Etsimme sellaista maailmaa teille joka seisoisi puolestanne vakaana keskellä tuulia ja myrskyä. Pelastumme itsekin siinä kun te lähdette matkaan ja palaatte uutena maailmana joka lähti matkaan väärään alunperin.

Tämä on vähän vaikea käsittää. Lähdemme uudelle mantereelle joka on kuin Atlantis? Siis kuvaannollisestiko vai fyysisesti vain henkisesti. Miten elämämme täällä maapallolla muuttuu kun meillä on omat päivittäiset työmme ja läheisemme nyt? Saattelemme teidät matkaan kunnes lähdette oikeaan suuntaan. Saavumme sinne vain ajatuksissanne emmekä koskaan näytä itseämme, aluksiamme. Ajattelemme samoja uusia asioita kunnes lähdette matkaan itse auttamatta toisianne ja lähdette ulos kuorestanne ja palaatte takaisin entiseen maailmaan. Ajattelette itse aivoillanne ja keräämme tietoa tiedän matkastanne kunnes lähdette oikeaan suuntaan.

Siis rakkaudenko suuntaan? Sitä me emme kerro mikä suunta teillä on mutta saavumme kyllä teitä opastamaan. Etsimme lisää tietoa siitä asiasta ja jaamme sitä sitten teille ku näemme mikä tulee olemaan teidän pelastuksenne.

Rakkausko ei olisi pelastus? Etsimme sitä tietoa syvemmältä kuin rakkaus. Saavutamme paljon enemmän olemalla tunteidemme kanssa sinut.Olemme sinut itsemme kanssa ja hyväksymme sellaiset tunteet jotka saapuvat luoksemme kun tuuli. Ihmettelet sanojani ja kerron sinulle lisää rakkaudesta. Saavutatte sen tunteen vain silloin pinnallisesti kun halaatte ystäviänne ja tuttujanne mutta ette muodosta siitä syvempää vajoamaa sydämeenne. Etsitte lisää vain sitä pinnallista tunnetta ja lähdette pois lähteeltä jossa näkisitte olevan syvempää tunnetta.

 

Mikä se lähde on? Se on tunteen lähde joka kertoo tunteesta sellaista joka on iskostunut syvemmälle ettekä koskaan osaa avata ovea sinne ellemme opasta teitä uudelleen sen löytämisessä. Saavumme luoksenne iltaisin tuudittamaan teitä uneen ja lähdemme kanssanne kuutamokierrokselle etsimään suurempaa totuutta siitä tunteesta jota kutsutte rakkaudeksi. Sijoitamme teidät etsimällenne radalle siten että suuntaamme vain teidän huolenaiheenne uudelleen sellaiseen suuntaan joka kertoo enemmän uudesta rakkaudesta joka tulee saavuttamaan teidän lähteenne. Etsimme uutta valoa sydämiinne joka lähtee uudelleen kiertoon vartalossanne ja valaisee teidän ajatuksianne ja etsii tietään eteenpäin.

Siellä kuutamokierroksella yölläkö me rakkauden löydämme? Saavumme kyllä luoksenne opastamaan ja lähdette sinne risteilylle mutta emme epäröi olla luonanne myöskään päivisin. Etsimme aina uutta ratkaisua ongelmiinne joka kertoo teille uutta huomista ja iloa.

Emme vain muista niitä yöllisiä matkoja? Etsimme kanssanne uusia uria ja lähteitä ja saaria ja etsimme uutta nousua.

Mitä me siis teemme öisin tietämättämme? Etsitte rakkauden lähdettä jonka olette hukanneet kauan sitten matkallanne. Etsitte sitä uudelleen löydettäväksi.

 

Löydämmekö? Saamme siitä aina tietoa uutta teidän matkoistanne tänne ja etsimme tietoa lisää joka kertoo meille saavutuksistanne. Saavumme luoksenne repimään teidän vaatteitanne pois niiden sijasta jotka näkivät enemmän ja lähtivät ilman kaapujaan matkaan. Saavutamme heidän askeleensa. (tätä en ymmärrä, vaatteet ehkä kuvaavat jotain ulkoista, ulkokultaista, edesmenneet mestarit olivat viisaita sen suhteen?)

Miten kokoaisimme tämän että etsimme suurempaa totuutta rakkaudesta, miten voimme aloittaa etsimään suurempaa totuutta rakkaudesta? Etsitte kunnes löydätte siellä tunteen joka on ollut piilossa vuosisatoja. Saavumme slloin teille kertomaan mikä se tunne on kun ette ymmärrä itse lähteä sitä tutkimaan. Kuljette mielessänne uuden ajan alkuun ja lähdette matkaan kunnes näette että se ajatus on uusi maailma ettekä lähde pakoon.

 

Miten voimme saada ensikosketuksen siihen tunteeseen? Sijaatte itsenne uneen ja lähdette pois itsestänne, etsitte rauhaa ja kunnes löydätte sen palaatte tunteeseen joka vie teidät sinne rauhaan. Ajattelette usein siellä miten ette osaa olla unessa yksin rauhassa mutta kuuntelette kuitenkin usein sellaista sanaa joka esittää laulua tunteistanne. Saavutte lähteelle unessanne ja lähdette seuraamaan unen lauttaa joka vie teidät yli joen.

Emme siis osaa valveilla sitä tunnetta saavuttaa? Saavutatte kyllä jos olette tarpeeksi rauhaisia mieleltänne ja kykenette olemaan yksin rauhassanne. Etsitte sitä lauttaa joen yli ja lähdette pois mielestänne kunnes osutte satamaan ja lähdette joen yli. Etsitte rauhaa.

Rakkaus asuu siis hiljaisuudessa? Emme sanoisi niin vaan se sija on teillä vapaana aina kunnes lähdette vain matkaan ja osutte siihen.

_____________________________________

Satunnaisia linkkejä:

http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi_hyvin/psykologia/lue_12_asiaa_joita_henkisesti_vahvat_ihmiset_eivat_tee

 

David Wilcock: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1198-panama-ascension

 

https://angelstoyou.wordpress.com/2016/04/01/archangel-michael-wave-x-ascension-pioneers-reach-the-sixth-dimension-project-freedom-earth/

 

DNA:mme on vähemmän ihmismäinen kuin aiemmin on uskottu. 19 uutta ei-ihmismäistä DNA:n osaa on juuri löydetty piileskelemässä omien geeniemme välissä. Ne ovat peräisin viruksista joille esi-isämme altistuivat monta sataa tuhatta vuotta sitten. 4.4.2016:
 http://www.messagetoeagle.com/our-dna-less-human-than-scientists-previously-thought/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=messagetoeaglecom_trending_articles_april_4_6_2016