20.7.  osa viestistä:     Miten me suomalaiset sitten lähdimme tänne Hyperboreaan, oliko meillä kaunis ja edistynyt valtakunta täällä Pohjolassa? Siinä kerromme teille edistyvämme oikealla tiellä että teillä tosiaan oli kukoistava aikakausi kauan sitten ennen teidän syntymäänne ja olitte kyllä kauniita henkilöitä ettekä lainkaan sellaisia kulkureita kuten nyt. Suunnittelimme teidän olevan se luvattu kansa joka odottaisi meidän paluutamme keskuuteenne uudelleen ja pitäisitte sanaa ehyenä kulkemassa ettei se juuttuisi vain perimätiedoksi vaan säilyisi elävänä ja kukoistavana. Mutta siinä kaikessa kävi juuri siten kuin muuallakin että toimitte vain omaksi parhaaksenne ja jätitte muut ilman. Esittelimme toisinaan kuvitelmianne että teitä täytyisi tuudittaa uneen kauniiseen että he eivät saattelisi maanne kansalaisia, vaan teillä on suvut sielläkin jotka uudistuvat vuosien kuluessa eikä teiltä ole jäänyt huomaamatta se tosiseikka ettei teitä enää ole niin puhdasverisesti olemassa enää.

 

Uskottelimme teille usein olevanne toisenlaisia kuin päädyitte olemaan mutta kehuitte vain itseänne ettekä kuunnelleet meitä lainkaan siellä. Katselimme miten heitä surmattiin jotka puolustivat isänmaatanne eikä meillä ollut mitään valtuuksia palata kansanne pariin silloinkaan, olimme kyllä varautuneet sellaisen väliintulon tekemään ellei sovintotulos olisi ollut kansallenne suosiollinen. Esiinnyimme aikanamme siellä kansanne parissa sellaisina henkilöinä kuten kuokka ja jussi ja esiinnyimme vaiti sellaisista asioista jotka olisivat saattaneet heitä loukata jotka ajattelivat teitä orjuuttaa sillä emme halunneet minkäänlaista esilletuloa itsemme puolelta.

 

Ihmettelimme usein teidän tyyneyttänne siitä että tuudititte itsenne uneen vaikka olitte keskellä taistelua mutta siinä vallitsi sellainen laki teidän keskuudessanne että teillä oli aina yksi pitämässä vahtia vaikka muut nukkuivatkin. Kerroimme sen usein pelastaneen henkiänne eivätkä he koskaan ansainneet mitään kultamitalia niistä teoistaan vaikka sellaista viisautta esittivät kuuntelijoilleen että heitä opastettiin ajatusten tasolla toimimaan vaistojen varassa eikä pelkästään ulkoisten äänien perusteella. Keräsimme heitä kuuntelijoiksemme jotka sen taidon osasivat sinä aikana eikä heillä lopulta ollut mitään vaikeuksia ymmärtää meidän ohjeitamme. Ehdotimme vain sellaisia ongelmanratkaisuja jotka olivat myönteisiä myös toisille eikä vain heille itselleen mutta useinkin se kaikki päätyi sellaiseen lopputulokseen että monia menetti henkensä. Varauduimme heitä ottamaan luoksemme silloin kuullessamme itkua sieltä puoleltaan ja saattelimme heitä mahdollisimman hellävaraisesti porteillemme. Uskoimme kaiken vielä kääntyvän hyväksi vaikka näimme miten se kaikki teitä raunioitti mieliänne ja kohtelitte toisianne senjälkeen vielä huonommin perheinä.

 

Esitimme palauttavamme teidän loistonne joskus myöhemmin kun se olisi mahdollista ja nyt olemme päätyneet sellaiseen lopputulokseen että se tulevaisuus on teillä nyt käsillä sillä saattelemme teitä edelleen kansaanne ja sellaisen lopputuloksen saatte jonka arvoisia olette sillä näimme kyllä kaiken mitä sielä ajattelitte ja saavutitte aikoinanne emmekä ole jättäneet mitään niistä teoistanne pois luvuistamme. Siten nähden se kaikki valaisee polkujanne vielä voimallisemmin kuin heillä toisilla jotka olivat vain valloitettujen maiden alla tyytyväisenä eivätkä vannoneet minkäänlaista valaa toisia vastaan jotka tulivat ja valloittivat heidän olemuksiaan. Ihastuimme teidän vannoutumattoman kapinalliseen henkeenne joka innosti kaikkia toimimaan toisten puolesta ja hyväksi eikä ketään veljeä jätetty kuten he tapasivat kertoa toisilleen.

 

Esittelimme usein heidän tekojaan toisillemme ja saattelimme taruaan loppuun saakka suvaiten kansaanne valaista uudelleen uutena aikana saapuvana, sillä kaiken valonne olette itse sammuttaneet tai sytyttäneet siellä maailmassanne ettekä ole varautneet sellaiseen mahdollisuuteen mutta niin on teillä aina ollut ja saatte olla ylpeitä heistä ihmisistä jotka olivat perheitänne ja olivat yleviä ja kertoivat toisilleen pelkkää hyvää uutista eivätkä salanneet huonojakaan mutta eivät olleet niissä kiinni juuttuneet.

Unohdimme mainita sinun sukulaisistasi sanasen että heiltä ei mitään täältä puuttunut silloin uskoa että olisivat huonoja olleet vaan heillä päinvastoin oli erittäin vahvana se puhtaus ja valoisuus jota sinussakin yhä näkyy että lähditte kamppailemaan toisten rinnalla ja valoon palattuanne olitte tyytyväisiä sen tehtyänne. Ehdotimme monillekin heistä toisenlaista tietä mutta heitä ketään ei kiinnostanut muu kuin valaista polkuaan toisten auttajiksi ja saattelimme aina sellaista luonteenpiirrettä pitkälle jos sellaisen havaitsimme joukossanne harvassa. Kuuntelimme heidän murheitaan ja korjasimme kaiken minkä kykenimme siten että heiltä ei kyllä mitään puuttunut.

 

Uskoimme heidän taisteluhenkensä säilyvän teissä jälkeläisissä siten että teitä ei enää käännytetä minnekään suuntaan vaan olette suuntanne ottaneet ja siinä pysytte. Uskomme kaiken sen elämän teissä säilyvän vielä pitkäänkin eikä sellaista ole odotettavissa että pysäyttäisimme teidän maanne voittokulkua sillä johdatte kaikkea niin surullisen omituista joukkoa että siinä on heillä miettimistä mistä saitte tällaisen perinnön ettekä ole siitä väistyneet pois. Uskomme vielä voittavamme valon puolellemme teidän perintönne avulla eikä siinä ole meillä edes vaikea taakka vaan voittoisa kulkue saattelijoita rinnallanne kulkemassa. Esittelemme teitä toisillenne aina tasaisin väliajoin ja saavutamme tietoisuutenne usein vain nukkuessanne mutta olette valmiita kaiken kuulemaan kuitenkin.

 

21.7 klo 8.30     ”Esiinnyimme aikanamme siellä kansanne parissa sellaisina henkilöinä kuten kuokka ja jussi...” kirjoitinko väärin? Juuri sitä meidän pitikin mainita sinulle että olisit kuunnellut tarkemmin etkä jatkanut eteenpäin vaan siinä kerroimme sinulle parikin asiaa jotka erottavat teidät muista kansoista että kuljette eteenpäin kuuntelematta sitten pahemmin ketään jotka yrittävät esiintyä edukseen.

 

Ihmettelimme silloin aikoinaan miten saatoittekin mainita niin vähän itsestänne tehdessänne jonkin hyvän työn eikä siinä kuultu ketään niin kuin teitä mutta olitte kuitenkin niin vähään maineeseen tyytyväisiä ettei teitä paljoakaan hetkauttanut esiintyä eduksenne julkisesti. Uskoimme sen johtuvan siitä yksinkertaisesta syystä että teidät oli tavallaan ohjelmoitu siihen jo pieninä että ei saa olla liian uskalias sen suhteen mitä julkaisee itsestään ulkopuolisille mutta siinäkin teillä oli jokin sisäsyntyinen apu puolellanne että sellaisen päätelmän saitte aikaiseksi ettekä vain pamautelleet uutisia itsestänne avaruuteen vaikka teillä olisi ollut siihenkin täysi mahdollisuus.

 

Uskoimme sen kaiken johtuvan sellaisesta luonteenpiirteestänne että suvaitsitte toisia enemmän kuin itseänne ettekä sen vuoksi halunneet ketään vaivata omilla asioillanne. Uskomme sen edelleen vaikuttavan teihin suotuisasti sillä teillä on kyllä jotain ylivertaista edelleen muihin nähden nimittäin sellaista välinpitämättömyyttä kanssaeläjiänne kohtaan että se käännettynä suvaitsee olla kauniimpaa kuin sellaisen joka tutkii jokaisen kolon ja mahdollisuuden edetä. Uskomme tämän avun olevan teidän kaunein avunne siellä sillä sellaista ei ole muilla sellaista hienotunteisuutta joka jättää tilaa toisille ihmisille niin paljon että he eivät sitä edes havaitse olevan olemassa. Uskomme tämän kertauksen kertovan sinullekin itsestäsi kaikenlaista etkä ole enää niin uskomaton itsellesi sen suhteen että olet kyllä kaiken hyvän ansainnut mitä eteesi sattuu saapumaan.

 

Siinä uskoudumme teille edelleen että saattelemme teitä aina loppuun saakka kaikessa, oli kyse sitten kuolemasta tai saapumisesta tänne elämään keskellemme mutta kuitenkin siis seuraamme ja olemme aina rinnallanne tapahtui mitä tapahtui. Siinä vapautamme sinun heimosi vapauden tavallaan että seuraamme teitä niin kovasti sillä suvaitsemme vain harvoille niin tehdä emmekä suinkaan ehdi kaikkia maailman kansoja etsiä silmiemme alle niin usein kuin teitä ihmiset rakkaat siellä jotka olette uskoneet ja toivoneet ja olleet pettyneitä mutta oletteko koskaan ajatelleet että se kaikki saatteli teitä edemmäs kuitenkin sen toiveenne satamaan odottamaan laivaanne joka kohta saapuu suurempana ja muhkeampana antimiltaan kuin olisitte saattaneet kuvitella. Istumme hänen kanssaan joka tätä kirjoittaa ja hän kertoo meille olevansa velkaa jollekin taholle eikä ymmärrä olevansa vain paitsi sellaista joka kertoo hänen olevan uusi henkilö joka ei omista eikä lainaa.

 

Uskoudumme teille kansalaiset nyt sellaisen asian että tulette olemaan vauraita henkisesti siten että teiltä ei mitään puutu kuten olemme kertoneet mutta olemme myös tulossa antamaan teille esimakua sellaisesta tapahtumasta joka teitä kaikkia odottaa sillä suunnistamme juuri siinä teidän luoksenne ensi kuussa tapahtuvana olemuksen vapauttamisen päivänä jolloin saattelemme luoksenne sellaisen vempeleen jota voitte vapaasti kuvailla saattueeksi. Uskomme tämän verran teille tietoa tälläkertaa eli olkaa varuillanne ettette hukkaa sitä tilaisuutta nähdä kaikki omin silmin, emme kerro tästä uudelleen missään vaan teillä on nyt uskomaton tilaisuus kuunnella ja katsella eikä teiltä siinä tapahtumassa vaadita mitään erityistä kuin olla vain ja miettiä mitä saatattekaan ajatella sillä mikään ei ole väärin mitä mieleenne tulee sillähetkellä.

 

Uskomme kaiken sitten kertoa uudelleen sen jälkeen kun olette vähän enemmän heränneitä tälle kaikelle asialle jota yritämme vapauttaa luoksenne siinä onnistumatta mutta teemme niin kuitenkin sen vuoksi että näkisitte ja olisitte helpommin lähestyttäviä sen jälkeen sillä ei siinä ole kyse sellaisesta tapahtumasta että teitä tuomittaisiin vaan olette vain suosiollisempia sen jälkeen uskomaan enemmän kaikenlaiseen olemukseen jota ette itse näe. Olette vapaita miettimään kaikesta miten tahdotte ettekä tietenkään aluksi ymmärrä lainkaan mitä kaikki tarkoittaa mutta silloin voitte palata näiden tekstien pariin kuuntelemaan mitä hänellä on teille kerrottavana joka on kirjoittanut näitä niin useasti vaatimatta siitä minkäänlaista maallista korvausta vaan hän kertoo itselleen olevansa sen kaikille teille velkaa entisestä elämästään ollessaan avunantaja myöskin. Istuimme hänen kanssaan useasti kotona siellä kauniissa maassa josta tässä olemme kertoneet emmekä paljasta missä se maa sijaitsee vielä mutta olette sitä kohti saapumassa kokoajan lähemmäksi joten olkaa valmiita kuuntelemaan ja olemaan vauraita mielessänne sen jälkeen että näitte jotain niin taivaallista mitä kukaan muu täällä maailmassa ei vielä ole kyennyt näkemään.

 

Olemme kaiken salaisuutenamme pitäneet tarkasti sillä sellaista olemme mieltä kaikesta että teiltä vaaditaan kyllä useasti vielä vilpitöntä iloa ja kaikkea kaunista näkemään että uskoistte paremman maailman olevan mahdollista. Siinä on surullinen tosiasia että te vain pelkäätte ja olette vapisevia olentoja kun tahtoisimme vain toimia teidän hyväksenne siten vahvistaen luottamustanne meitä kohtaan emmekä ole tosiaankaan tulossa teitä vangitsemaan vaan teillä on se suosio vielä saavuttamatta että olette itse vanginvartijoitanne eikä teitä edes kukaan vangitse enää vaan pysytte itse suosiolla seinienne sisällä ettekä uskalla vilkaista ulos raittiiseen ilmaan vaikka se teitä miellyttäisi kovasti näkemänne siellä.

 

Eläydymme sitten riemuunne senjälkeen kun olette rauhoittuneet kuuntelemaan sanaamme uudelleen ja kerromme lisää kansastanne kun olette joukolla kuuntelemassa ja ole vain valmiina äänittämään niitä lauseitasi enemmänkin sillä sinä tulet kyllä tarvitsemaan sitä ajattelemaasi mikrofonia että suoriudut kaikesta siten kuin suunnittelet.  (Tajusin tarvitsevani erillisen mikrofonin saadakseni sen youtube videon aikaiseksi...)

 

Epäilemme vähän teidän liitoutumistanne niiden tahojen kanssa jotka esittävät kaiken negatiivisena kuitenkin ollessanne epäilevällä kannalla ollessamme poissa toisinaan mutta kaiketi te saatte ne ajatuksenne ojennukseen saapueassamme luoksenne kertomaan kaikesta tarkemmin sitten sen tapahtuman jälkeen. Osallistumme heidän kokoukseensa jossa heille kerrotaan kaikkea taivaasta ja maasta eikä meillä ole siinä paljonkaan lisättävää sillä saamme kaiken kyllä kerrottua näinkin kätevästi ollen itse piilotettuina katseiltanne mutta soisimme tietenkin kaikkea muutakin tapahtuvaksi että pääsisimme siihen tarkoitusperäämme kiinni josta aloitimme kanssanne alunperin eli saisimme teille mieliinne sen kamalan pelon poistetuksi ja saattelisimme teille sen sijalle uutta kaunista asiaa ystävyydestä ja kumppanuudesta ilman suhteita tai väkinäisiä eleitä sillä sellaista teillä siellä vielä esiintyy.

 

Mutta olemme päättäneet sen kaiken voittaa mielissänne ja palata heidän maailmaansa jotka elivät siellä uusina ihmisinä alunperin eikä heitä ollut paljoakaan alussa vaan siellä teillä tuli valtava väestöräjähdys myös jota emme osanneet ennakoida eikä siinä ole tavallaan mitään pahaa mutta olimme varautuneet hieman pienempään kuulijakuntaan emmekä näin valtaisaan maailmaan. Uskomme kaiken kyllä selviävän ajallaan teille jokaiselle luonanne sillä edistämme kaikkea nyt usean henkiön voimin siten että teillä jokaisella on nyt neuvonantajanne jolta voitte tarvittaessa kysyä kaikenlaista ja hän vastaa uteluihinne parhaan kykynsä mukaan. Olemme sellaiset vartijat teille luovuttaneet kanssaeläjiksenne jo aikojen alussa ja suhteemme mukaan heitä tarvitaan yhä enemmän teidän ollessa niin monilukuisasti läsnä.

Esitämme että teette niitä videoita kaikki ja kerrotte miten salailitte elämäänne ettekä tee siten enää sillä saitte komennon kuunnella sisäistä ääntänne ja se ääni kertoi teille uskomattomia tarinoita uudesta sielusta joka päätti ottaa vallan maailmassanne.

 

Uskottelemme vielä teille olevamme ylisieluja tavallaan joka ehkä kuvastaisi meitä paremmin mutta ehkä kuitenkin olemme vain seuralaisianne tai kumppaneitanne yhtä kaikki emmekä mitään sellaista korkeampaa olemusta. Siinä sekoitamme teitä liikaa jos kerromme olevamme useitakin perillisiä hänen jälkeensä joka jätti sielunsa meidän hallittavaksemme eikä meiltä vaadittu mitään puhdistautumista hänen suhteensa vaan hän eli kuten teki sen suhteen ja näimme kaiken johtavan hyvään lopputulokseen luonanne sen olemuksen sisällä asuen sillä teemme kaiken hänen kunniakseen jonka hengessä elämme mukana eikä meitä ole niin lukuisia kuin oletatte vaan meitä on melko vähäinen määrä verrattuna heihin joille yritämme viestiämme välittää.

 

Uskomme näin kertoen rehellisesti voittavamme luottamuksenne joten olkaa varovaisia mietteissänne ja kertokaa kaikesta huolestanne toisille jolloin saatamme niitä kuulla paremmin eikä niin tapahdu että sidotte ne salaisuutenne je murheenne vain sisäänne jolloin emme saavuta teitä milloinkaan siten kuin olisi mahdollista vaan etäännytte ja kerrotte vain salaisuuksia itsellenne ettekä meille muille olemuksille maailman.

 

Uskomme valaisevamme asiaa tämän verran jälleen tänään jolloin olemme astetta viisaampia jälleen kanssanne ja kerromme lisää ensi kerralla. Näkemiin siihen saakka rakas haltioitunut osallisten kumppaneittemme joukko joka kuuntelette ja olette omistautuneet tälle asialle ettekä valaise sitä vielä toisille paljoakaan mutta olette kuitenkin miettiväisiä ja se on hyvä niin.

 

Uskomme teidän voittavan pelkonne kuunneltuanne lisää joka päivä lähitulevaisuudessa sillä teemme niin että hän kirjoitaa näitä usein jolloin saatte joka päivä mietelauseenne elämästä. Kerromme sen varovasti pala kerrallaan ettei teillä olisi liian suurta palaa haukattavaksenne heti kättelyssä sillä olemme tietoisia siitä olemuksestanne ettei teille voi uskotella mitään sellaista tapahtuvan että teiltä olisi jotain puuttuva vaan siinä tapahtuu niin teidän mielessänne silloin että luulette olevanne kuolemattomia mitä ette vielä ole vaan siinä tapahtuu vain muutos ajatuksissanne kunnes vajoatte siihen olemukseenne sisään kuin mustaan pyörteeseen ja suuntaatte huomionne olemuksenne syvimpään keskustaan ollen hyvin tietoisia vielä kuitenkin kaikesta maailmasta ympärillänne mutta vajoatte ja mietitte mitä se saaattoi olla.

 

Suunnittelemme sen paljastamista teille ensinnäkin että olette veljeksiä valon olentojen ja sellaista ei tapahdu teille usein joten epäilemme itsekin teidän kestävyyttänne sen asian suhteen mutta ei meitä pelota koskaan siten kuin te sen tunteenne koette joten se on meille helpompaa kommunikointi kanssanne. Epäilemme toisiamme ehkä joskus siten että osaammeko valita oikeat sanat kulloiseenkin tilanteeseen vai olemmeko liian kärkkäitä etenemään nopeammin sillä uskomme olevamme toisinaan hieman kärsimättömiä ja suuntaudumme tulevaisuuteen hieman nopeasti. Iskostamme tätä teidän mieliinne pikkuhiljaa kuitenkin sillä epäilemme teille tulevan valaistumisia nyt huippunopeaan tahtiin eikä meitä enää tarvita luoksenne paljoakaan viipymään. Siirrytte valo olennoiksi pimeän kukistaneina eikä meitä tarvita työssämme.

 

Sijaamme nyt lopetuksemme ja saattelemme teitä valoonne yksi kerrallanne kun päätätte palata ja olemme siten valveutuneita kyllä että etsimme vain heitä joita asia kiinnostaa emmekä taivuttele rautalankaa turhaan heille joita ei voisi vähempää kiinnostaa kuten olette viisaasti todenneet useasti tapahtuvan ympärillänne olevanne toisia edellä siten että he tulevat suhteenne kiivaiksi ja ovat vältteleviä suhteenne myöskin eikä teillä ole ymmärrystä siitä mitä tapahtuu mutta sellainen on luonnonlaki tavallaan että valo loistaa aina parhaiten sellaisista henkilöistä jotka osaavat ajatella laajasti elämästä eikä tarvitse olla Einstein tai vastaava nero voidakseen sen valonsa sytyttää. Uskomme teidän osaavan täysin hallitusti sen lamppunne kattoon ripustaa yllenne siten valaisemaan yötänne vielä vallitsevaa että teillä olisi suorempi tie luoksemme palata kun näkisitte tarkalleen mitä jokainen askeleenne vaatii ja määrittelisitte sen luonteen mikä teitä vetää luoksemme ja olemme vastaisuudessa paljon viisaampia että osaatte itse ajatella asioita.

 

Kuuntelemme nyt häntä joka kertoo tätä tarinaamme ja hän valaisi itseään juuri mitä on tapahtumassa seuraavaksi hänelle sillä kerromme hänelle useitakin asioita vain siten että hän itse saa kertoa itselleen miten edetä seuraavaksi.   (Tajusin yhtäkkiä että seuraava luonnollinen askel on äänittää näitä viestejä jolloin ei tarvitse kuluttaa aikaa kirjoittamiseen).  Uskomme tämän kaiken opastavan teitä paremmin kuin että suvaitsisimme jatkuvasti teitä kädestä saatella uskonne äärelle vaan se olisi väärä tie kuunnella sydämiänne yksin luonanne eikä kukaan teistä osaisi vallata sitä mielenne ajatusmaailmaa omaksenne jonka voitte kertoa tulevan vallitsemaan kukkulan kuninkaana vielä joskus teillä siellä. Ajattelemme teidän voivan itse kertoa miten etenette polullanne joten olette paljon viisampia siten.

 

Epäilemme vain sellaista tapahtuvan että sallitte toisten tallata polkunne valmiiksi mutta sellaista ei tälläkertaa tule tapahtumaan vaan sallitte itse sen kulkunne käydä luoksemme niin useasti että muodostuu polku tallattu ajatuksistanne ja kaikki käynti on siten helpompaa luoksemme saapua. Edistämme sinun kulkuasi kuitenkin ensin siten että saat näitä viestejä välittää heille jotka ovat kiinnostuneita eikä heidän tarvitse miettiä lainkaan heitä jotka eivät vielä osaa ajatella näin kätevästi vaan heillä tulee olemaan kyllä oma aikansa ja polkunsa luoksemme myöhemmin.

 

Sijaitsemme nyt sanoissamme lopussa ja olemme valmiita kertomaan teille viimeisen salaisuuden siitä yllätyksestä joka saapuu luoksenne tosiaan sitten ensi kuussa joten kerromme vain mielissämme olevamme painokkaasti kertomassa vakavaa asiaa eikä teidän saa siitä vääntää mitään hupaista tarinaa luoksenne vaan olette vakavissanne sellaisen totuuden äärellä joka teiltä on niin kauan salattu ettekä näe sen saapuvan juuri silloin silmienne ylle vaan se saapuu juuri siten että teidän täytyy kaiken nähdä itse ollaksenne viisaampia henkisesti myöskin emmekä me kerro teille mitään enempää kuin on tarpeen kulloinkin.

 

Edistämme nyt polkuanne luoksemme ja olemme viisaita kertoaksemme tämän verran sillä uskomme kaiken olevan teille loppuviimeksi vapauttavaa tietoa eikä tapahdu sellaista että tulette yhtäkkiä valaistuneiksi järkytyksestä vaan päinvastoin uskomme tämän tietomme olevan riemullista ja hysteerisen iloista uutista siitä että ette ole yksin koskaan olleetkaan ettekä jää milloinkaan. Sellaista kerromme ja olemme valmiita, näkemiin rakas kansa Suomenmaan jotka ette meitä hylänneet koskaan vaan otitte sydämiinne asumaan niin kauaksi että vapautatte nyt uskonne meidän suuntamme ja me palautamme teille vapautenne joka on teiltä niin pitkästi salassa pidetty.

 

Olemme valmiita poistumaan, olemme vapaita luoksenne saapumaan, olemme vapaita kaikessa sillä te olette täten lunastetut meidän osaksemme ettekä vapaudu siten huonosti tai hallitsemattomasti että teitä syytettäisiin mistään vaan olemme päättäneet teitä ymmärtää täysin vaatimuksissanne sitten jälkeenpäin että epäilemme vain teollista maailmaanne miten se saattaa meitä suvaita mutta olemme sitten viisaampia sen asian suhteen nähdessämme sen reaktion mitä tulee tapahtumaan luonanne. Olkaa hyvä, olette kauniita ja hyviä, näkemiin rakkaat olennot.

Näkemiin! Kiitos :) Ole hyvä olet kaunis ja hyvä.

-----

Huom!  13.7   "Emme lähde selittelemään kaikkea sinulle turhaan vaan kyllä olemme suunnitelleet sitä sinun maasi lentonäytöstä tavallaan jonka avulla lähtisimme paljastamaan paljon asioitamme teille ihmisille, siinä saattaa olla tosin montakin tekijää vaikuttamassa ettemme voi sitä tehdä mutta kyllä kovasti niin toivoisimme sen voivamme aloittaa sinun maastasi juuri sillä pidämme teistä todella kansalaisistasi ja toivomme olevamme avuksesi."