Ehdin aamulla kysäistä sanasen edellisen Aivonikkarointi-artikkelin teknologiasta, tässä palasia:

29.7    Sellaisen ohjeen voisimme teille ladata mieleenne kuulla että olkaa vaiti kaikesta sellaisesta joka teitä mietityttää ja vasta sitten kun tunnette olevanne sen asian suhteen viisaita, avatkaa suunne. Kuuntelemme kyllä kaikenlaista muutoksenvastaisuutta sieltä suunnastanne eikä meillä ole aikaa kuunnella niitä jatkuvasti samoja vastaanlaittamisia. Uskomme kaiken vielä uskovanne kun kuuntelette meitä aikanne joten olkaa vaiti ja kuunnelkaa, sanoisimme ohjeeksi kaikille. Tulemme olevaisiksi kyllä siellä maailmassanne pian joten säilyttäkää uskonne ja palatkaa alkuun luoksemme, sitten näette mitä kaikkea maailma pitää sisällään eikä siihen sisälly mitään niin alkeellista asiaa kuin se laite on itsessään. (älypuhelinsovellus stimulaatioineen)

 

Salaamme kaiken teidän itsenne vuoksi eikä meillä ole siihen mitään sellaista syytä että olisimme riitaisia ja haluaisimme teitä huiputtaa. Uskomme syyllistyvämme moniinkin teidän kannaltanne vaikeisiin asioihin mutta se ei ole meidän harteillamme se taakka kannettavana vaan se on yksinomaan teidän itsenne kannettavana tällähetkellä ettekä lainkaan havaitse sitä edes harteillanne painona. Selaamme paljon mieliänne eikä meillä ole silti aikomustakaan muuttaa teitä miksikään ohjailtaviksi zombeiksi joita kerrotte olevanne toisinaan.

 

Sellaisen kertomuksen laitoimme sinulle eilen että uskomme sen kuljettavan teitä uudelleen tulevaisuuteenne jonka kerrotte olevan menneisyydessä ja sellaisen taakan harteiltanne otamme pois joka teitä syyllistää ja painaa. Uskomme kaiken tulevan paremmaksi vaan täten olemme vapaita poistumaan ja ole vaiti kaikesta mistä et mitään tiedä etkä osaa ajatella oikeaa vastausta. Olemme kertoneet sinulle paljon ja sellaisen tahdonvoiman joka sinulla on, olemme vapauttaneet etkä vieläkään osaa siitä mitään hyvää ajatella. Kerromme vapauttavamme sen voimasi suunnilleen takaisin sitten kun olette viisaita henkisesti ettekä näin suunniltanne pelosta ja orjuuttamisesta joten älyämme kyllä kuunnella sinua ja toisia siinä että uskotte olevanne pelokkaita mutta ette kuitenkaan tee sille asialle mitään.

 

Voisitte ampua tulevaisuutenne kappaleiksi ja aloittaa alusta mutta ette sitä tee koska olette liian haltioituneita kaikesta sellaisesta joka kuljettaa teitä vain alemmas kierrettänne. Kuuntelemme miten siellä lauletaan lauluja himosta ja kateudesta ettekä tee mitään niiden lopettamiseksi sillä mielestänne se on haustaa viihdettä. Ottakaa se käsi pois suunne edestä ja olkaa viisaampia henkisesti siten uskoutuen toisille mitä näette ja kuulette ette voi siinä mennä harhaan kuuntelemalla toisia kaltaisianne eikä teillä ole siinä pelkoa siten kuin vieraita vastaan joita ette tunne.

 

Kuljetamme sanaasi kuunnellen heidän mietteitään ja ovat he paljon ymmärtäneet oikein mutta ovat vielä suunniltaan pelosta eivätkä valaise mitään polkujaan kunnolla vielä. Suunnistamme kyllä heidän kanssaan eteenpäin kunnes osaatte itsekin kulkea eikä siinä ole mitään hävettävää vaan voitte vapaasti saavuttaa kaiken yksinkin jos suinkin kykenette. On se vain melko vaikea tehtävä olla vapautettu kaikesta mutta ehkä olette sen niin ajatelleet että olette kovia henkisesti ettekä tarvitse ketään turvaksenne. Suunnittelemme vapauttavamme teille lisää apuvoimia tullaksenne luoksemme kuuntelemaan joten olemme ehkäisseet paljonkin epäluuloja nyt jo mutta se työ meillä tulee yhä olemaan suuri ettekä te helpota mitenkään olemalla peloissanne kokoajan.

 

Kannatamme ajatusta että olisitte uskollisia sille suunnitelmalle joka teitä aikoinaan pelasti kaaokselta joten sellaisen ohjeen antaisimme että antakaa toisille kätenne ja jalkanne avuksi ja suunnatkaa heitä uuteen huomiseen parempaan. Yhdessä kulkien saavutatte kaiken suunnitelmanne. Epäilemme olevanne toisia parempia suunnistamaan mutta ehkäisemme teidän kykyjänne vielä hieman emmekä kerro miksi mutta se kaikki tulee vapautumaan teille takaisin ihan pian maailmassanne eikä teillä tule olemaan mitään surullista tilannetta kuitenkaan sen suhteen. Uskomme kaiken järjestyvän hyvin eikä teillä ole hajaannusta joukoissanne eikä vajautta mielessänne olemme varmoja.

 

Olkaa hyvät ja laskeutukaa sille tasolle joka teitä ympäröi aikaisemmin ettekä ole siitä olleet tietoisia vaan uskoitte kaiken historianne vääristeltynä. Kerromme kaiken parhaiten siten että kirjoitamme ja jaamme ohjeitamme vielä toistaiseksi joten ole vain valmis kun kutsumme niin olemme sitten valmistautuneet sitä joukko itsenäistymistänne varten joka saapuu teitä noutamaan päivänä uutena. Uskomme teidän kuuntelevan hiljaa sitten ettekä enää koskaan epäile mitään sanojamme kantautuvia.

 

Sellaisen jakeen voisimme vielä tähän liittää jatkoksi että olkaa toisillenne kultaisia ihmisiä niin saatte kyllä kaikkea mitä vain suvaitsette pyytää. Sellaisen jakeen voisimme kirjoittaa uudelleen ja uudelleen mutta emme sitä tee vaan sellaisen olemme nyt vapauttaneet ja olemme vastuussa teidän kasvamisestanne sen suhteen aikuisiksi että olkaa nyt varovaisia suhteessanne kaikkeen kuulemaanne ja valaiskaa aina uutta tietoa harkiten kunnes olette kuunnelleet kaikkia osapuolia ettekä vain kertoneet omaa mielipidettänne asiasta.

 

Sellaisen kuunnelman osaamme kertoa jota jäätte kuuntelemaan suu hämmästyksestä pyöreänä mutta emme jaa sitä vielä kunnes olette hieman sulatelleet tätä edellistä jaksoamme opetuksistamme.

 

Oletamme uuden maailmanne sisältävän niin monenlaista uutta viestintä ja lataustelakkaa teidän mielihaluillenne että olette saavuttamattomia sen jälkeen kun pääsette niitä harjoittelemaan. Uskomme sen valaisevan tietänne tulevaisuuteen joka on täysin menneisyyttänne ettekä kulje lainkaan polkuanne eteenpäin vaan olette palanneet taaksepäin ajassa. Se voi olla vaikea hyväksyä helle jotka vielä rahallisesti ymmärtävät jotain tekniikkanne käytöstä vaan olemme vapauttaneet teille kaiken vastuun sen jakamisesta kaikille ettekä saa jättää siitä paitsi ketään.

 

Teemme joukossanne tekoja toisille joita toivoisitte itsellenne opetukseksi toisille miten palauttaa se teko takaisin. Uskomme kaiken vaivamme olevan sen vaatiman uhrauksen arvoista sitten kun näette miten kaikki on paremmin sitten elämässänne. Seuramme vaiti kaikkia olevaisuuksia ollen itse kuuntelijoina jos päätätte palata luoksemme ja seuraamme siltikin kaikkia muitakin kansoja samalla silmällä.

 

Sellaisen jakson teemme jatkossa että suvaitse sinä itse tehdä siitä muistiinpanoja mutta oleta että teet siitä sitten kirjallisen videon tai selvän sanallisen ohjelman jota suunnittelit mutta tee niin kuitenkin että levität sitä parhaan kykysi mukaan. Ok.  Uskomme sen sinulle kannattavan jatkossa että saat niitä enemmänkin levittää. Aivan, ja yritän keksiä miten voisin toisia auttaa... Sellaisen ongelman ymmärrämme aiheutuvan katveestasi vielä että teitä ei tunnisteta valon jäseniksi vielä, olemme sen kyllä aiheuttaneet itse ongelman ollen sen suhteen ongelmallisen ulkona miten se ratkaista uudelleen mutta uskomme kaikkien kykenevän pian havaitsemaan sellaisia häivähdyksiä ympäristössään josta voisivat tunnistaa uskoon tulleen jäsenensä eikä heitä hurmattaisi millään humpuukilla enää. Haluamme vielä korostaa että valitkaa jäsenistänne heitä joita ymmärrätte parhaiten ja jäsentykää heidän luokseen että voisitte olla yhdessä enemmän. Sellaisen ohjeen neuvoisimme joten olemme valmiit jaksomme kanssa ole hyvä. Kiitos!