14.7.2016 klo 10   Huomenta! Siinä esittelimme sinulle sitä ohjelmaasi kunnes olit väsynyt liiaksi etkä enää kiinnittänyt huomiota eilen. Kerroimme miten voit saavuttaa sen onnesi etkä ollut ihmeissäsi lainkaan sillä kaiken jälkeenkin maailmasi murheiden sinä olet viisas siinä että tiedät ennalta mikä on totta ja mikä ei. Esittämämme tapa varata itselleen vaurautta on peräisin jo aikojenne alusta eikä siinä ole mitään erikoista vaan se on jopa luonnollista. Kuuntelemme siinä sellaista ohjetta joka kertoo kuuluvan elämään olennaisena osana että saa mitä pyytää.

 

Esitämme että kuuntelette seuraavan kertomuksen siitä elämästänne jota ette vielä tunne. Siinä kerromme että sinä ja muut kaltaisesti olette syntyneet ilman vaatteitanne kyllä mutta sellaiset teillä on yllänne kuitenkin emmekä me niitä ole teille toimittaneet ovellenne vaan olette ne luoneet itse luoksenne suojaamaan kehojanne auringolta ja kulukselta. Siinä näemme miten se asia toimii että pyydätte ja saatte. Uskotte tavallaan kaiken olevan mahdollista ja sitten se kaikki on vain siinä teidän edessänne ilman mitään vastiketta pyydettävää. Innostumme nyt koska olet sinäkin virkeämpi mieleltäsi kuin eilen huonompana päivänäsi ja esitämme että lähtisitte kanssamme kertomukseen joka sijaitsee teidän maassanne nyt tällä hetkellä mutta se on salattu silmiltänne.

 

Innostumme jopa siinä määrin että sinä saat olla siitä ensimmäisenä kertomassa eikä se tartu keneenkään kiinni ellemme auta sen leviämisessä joten saat tehdä siitä videon jossa kerrot sen omin sanoin heille kuin iltasadun jota kuuntelevat lumoutuneina äänestäsi joka heidän mielestään kuulostaa houkuttelevalta. Sijaitsemme siinä kertomuksessa usein vain taustalla mutta sinä saat sen kunnian äänittää ole hyvä.  Kiitos :)  Ihailemme sinun ponnekkuuttasi joka asiassa ja olemme kiitollisia avustasi aina.

 

Siinä esitämme että palaisitte kalastajakylään jonka asukkaita virta vei luokseen eikä heitä pelastanut mikään mahti maailmassa. Esitimme silloin heille unen jossa kerroimme rakennelman heille olevan pelastava asia emmekä muuta esittäneet. Siinä kuljimme vierellänne kun esititte sitä perustettavaksi eikä meidän tarvinnut puuttua enää mihinkään. Karaisimme luontoaan olemalla läsnä vain satunnaisesti että heillä syntyisi oma halu edistymiseen emmekä valaisisi heitä liikaa kunnostamalla kaikkea ympäristössään.

 

Silloin esiinnyimme omina itsenämme mutta olimme peitettyinä verhon takana kunnes he osasivat yhdistää palaset toisiinsa ja pyytää meiltä lisää apuvoimia elämäänsä. Sijaitsimme silloin huonona aikana sellaisessa kylässä jonka asukkaita siis uhkasi luonnonvoima eikä heillä ollut taitoja siitä selviytyä. Kerroimme heille sateesta ja siinä tapahtuvasta haihtumisesta joka edistäisi heidän yritystään palauttaa kylänsä maan kamaralle. Innostimme heitä uudistamaan kyläänsä joka tavalla ja lopulta siitä kasvoi kaunis kaupunki jonka vertaista he vieläkin muistelevat unissaan siellä maailmassanne ollessaan eikä meillä ole mitään sitä vastaan että niin tekevät sillä suuri oli aika silloin emmekä itsekään ole sellaista myöhemmin nähneet.

 

Siinä tapahtui siten huonosti että esitimme heille liikaa apua jolloin olivat ylpeitä ja töykeitä itselleen samanarvoisilleen siten että lopulta se kaikki maailma vain lopetti olemisensa emmekä palauttaneet sitä entiseen loistoonsa. Kuljimme kyllä seuranaan vaikeuksissa ja olimme yhteydessä kalastajiin uudelleen mutta emme enää siinä määrin kuin aiemmin. Uskoimme sen olevan heille hyväksi mutta siinä olimme väärässä emmekä sen vuoksi koskaan enää valaise polkujanne liian voimakkaasti että lähdette vain matkaanne ja olette heti perillä. Siksi toimimme näin ponnettomasti kuten olette havainneet emmekä valaise liikaa mitään ennenkuin olette saaneet aikaa miettiä tarpeeksi vaihtoehtojanne.

 

Kuuntelemme aina uskollisesti korvanne juurella mitä kerrotte meille milloinkin sillä esitämme myös kuvia mieleenne toisinaan joita seuraatte mielenkiinnolla myöhemmin ja olemme suunnanneet vain hieman tietänne eteenpäin ilman voimakasta väliintuloa. Uskomme teidän tulevan viisaammiksi itsellänne siten parhaiten eikä meillä ole valtuuksia toimittaa teille sitä vaurauttanne käsiinne vaan olette saavuttaneet sen kaiken kun kerrotte olevanne valmiita.

 

Kerroimme sinulle uskostasi joka oli se tärkeä työvälineenne ja sen kaltaista välinettä toista ette voi koskaan omistaa yhtä vapauttavaa tuskastanne suuresta. Kiinnostuimme hieman sinun ajatuksestasi että et voisi koskaan omistaa jotain suurta ja se suorastaan huolestuttaa meitä että mitä sinä sillä tarkoitit? Esitämme että teette kumpikin välineillänne mitä tahdotte mutta olkaa ystävällisiä ja olette sillä puristaneet tavallaan esiin sitä hyväntahtoisuuttanne vaikkakin hieman väkisin aluksi mutta siitä se lähtee teidän matkanne huima vapauteen. Uskomme olevamme viisaampia siten että kerromme miten sen teette joten emme voi enempää kertoa tässä vaiheessa ennenkuin olette nähneet ja kokeneet sen todellisena. Uskomme silloin näkevämme jotain erikoista teidänkin mielestänne että palaatte aikaan loiston ja vaurauden emmekä lainkaan teitä avustaneet tiellänne sitten myöhemmässä vaiheessa kun olitte matkaan lähteneet.

 

Esittelimme sen kaupungin olevan Egyptissä jonka tunnette paremmin nimellä Theba ja siellä tosiaan olitte aikoinanne niin vauraita että teillä kesti kauan tuhlata se kaikki arvokas tavara turhuuteen sitten myöhempinä aikoina kun kuljitte rahattomina ja virattomina kuten teette nytkin tavallaan sillä olette kyllä niin köyhiä sekä henkisesti että tavaran puolesta.

 

Olemme nyt kertoneet teille sen tavan miten teette rikkauksia itsellenne ettekä voi mitenkään enää kulkea siitä onnestanne sivuun tällä neuvollamme. Uskomme tekevämme sen oikein tälläkertaa että teillä on nousussa myös henkinen vaurautenne joten yhtämatkaa kasvatatte myös maallista mammonaanne ja olette tasan omaisuutenne arvon kanssa kauniita ja kukoistavia olentoja joita olitte maailman syntytarinan alussakin jo.

 

Silloin kuljimme mekin täällä kuin ihmiset konsanaan ja esittelimme toisillemme miten kauniita olitte ympärillämme rakentaen kukoistavia temppeleitä ja marmoripatsaita joita esittelette vielä toisillenne kukoistuksen ajan raunioina. Siitä siis teidän pitäisi ymmärtää ja uskoa että se aika todella oli joskus olemassa eikä se sijaitse vain satuna peräkammarin hämärän iltasadussanne kuten teillä on joskus tapana kertoa.

 

Esiinnymme tällähetkellä vain näin kaukaisina olentoina mutta yhtä hyvin saattaisimme jälleen kulkea vierellänne ihmettelemässä onnellisuuksianne siellä mutta olisimme ehkä liian vauraita silmillenne sillä tavoin että teitä ei enää näkisi missään lähistöllä jos tekisimme niin että palaisimme luoksenne. Usein meitä verrataan suorastaan helvetin tuleen mutta se sentään on liioittelua ja sillä pelottelette toisianne iltaisin myös toisinaan että kerrotte sellaisen tulen olevan olemassa joka tuhoaa.

 

Kerromme että tuli ei koskaan tuhoa vaan uudistaa eikä siten voi koskaan verrata sellaiseen joka ei olisi vapauttavaa ja ahdistusta poistavaa elementtiä maailmassanne. Uudistamme siis käsitystänne siitä maalllisesta paikastanne jota helvetiksi kutsutte ja kerromme että sitä ei ole enää olemassa siten kuin sen käsitte aikoinanne. Salaamme miten sen teimme mutta olemme jo voiton puolella kaikessa saavutustemme lukuisissa päämäärissä ja olemme pelastaneet jo kaikkea maan ja taivaan välillä joten aloitimme siitä helvetistänne, kuumasta paikasta jonne ette ole koskaan joutuneet te ihmiset siellä vaan se oli pelkästään mielikuvitustanne jostain sellaisesta paikasta jonka epäilitte olevan tuomion paikka.

 

Esitämme että löydätte harteiltanne ne jäljet jotka kertovat toista tarinaa teidän olleen siivekkäitä olentoja ettekä jättiläisiä sellaisen maan joka valui kerrassaan hukkaan aikoinaan sen vuoksi että lähditte väärän tien vaeltajiksi emmekä me osanneet teitä tarpeeksi vahvasti opastaa. Ihmettelet mitä jälkiä ja kerromme teidän omistavan vielä siipenne siten että siellä on teillä luut jotka vastaavat lintujen siipilihasten muotoja kun ne alkoivat muodostaa lähteitään alkupistettään kehoonne. Varaamme paljon aikaa kertoaksemme että sinullakin ja kaikilla on ne jäljet kehossaan joita ette ole koskaan ymmärtäneet omistavanne ja olemme näin viisastuttaneet sinua ja kansalaisiasi siellä Suomen maassa joka on siunattu maa yhtälailla toisten maiden asukkaiden suhteen mutta erityisesti siksi että siellä teillä on paljon enemmän enkeleitä vielä keskuudessanne kuin toisaalla.

 

Siinä esitämme syyn miksi niin on sillä esitimme aikojen alussa teille toiveen lähteä pohjoiseen, niin kauaksi kuin kykenisitte ja se todellakin on se Hyperborea jota mietit mielessäsi äsken. Siinä esitämme että teidän kansanne siellä pohjoisesta on suoraan meidän jälkeläisiämme emmekä valaise asiaa suuremmin tämän paljastettuamme mutta ymmärrätte kyllä sen kirjoistanne lukeneenne ja muistatte miten heille neuvottiin palaamaan alkupisteeseensä vasta sitten kun se olisi mahdollista ajan puitteissa ja se aika on nyt saapunut kulmillenne, tullut näkyväksi ihmeeksi elämäänne emmekä me edes laittaneet sitä alulle vaan te itse sytytitte tulenne sydämiinne ja palasitte kotiin.

 

Uskomme olevamme nyt saavuttaneet sinun ja ihmiskumppaneittesi ymmärryksen siinä miksi teimme tämän valinnan että valitsimme juuri teidän kansanne sillä te olette meidän lapsiamme emmekä teitä koskaan hylkää. Esitämme että valaisette katselemalla taivaallenne uutena kuukautena saapuvana jonka kerrotte olevan elokuu, niin valaisemme iltataivaanne kauniisti sen merkiksi että te olette valaistu kansa, ihmiset meidän kaltaisiamme, emmekä suvaitse teitä koskaan hukata luotamme pois. Elämme vain päivänne keralla ja ponnistelemme maailmanne mullistuksissa mutta uskomme teidän selviytyvän siitä hyvin että meidän ei tarvitse teitä ohjata ja kaidalle tielle opastaa suuremmin. Uskomme myös tekevämme sen parhaiten siten että itse emme ole henkilökohtaisesti paikalla vaan sijaitsemme hieman sivussa katseeltanne ymmärtääksenne kaiken paremmin että teillä ei olisi liikaa valoa katsettanne häikäisemään.

 

Uskomme myös tulevamme teidän kaltaisiksenne siellä joskus sitten aikojen kuluttua kun maailma on kääntänyt kylkensä siten että teidän kansanne on parantava koko maailman kansat valollaan. Ajattelemme sen olevan heidän pelastuksensa että katselevat esimerkkiänne emmekä me puutu siihen itse liikaa kuin tarvittaessa ohjaten ajatuksianne ja tekojanne inhimillisempään suuntaan. Uskomme myös tulevamme itse viisaammiksi siinä mitä milloinkin valitsisimme tiellenne emmekä kasaisi liikaa esteitä ja opastamattomia polkuja vaan osaisimme ohjata teitä viisaasti matkallanne uudella.

 

Esittelemme teille kaikille sen merkkimme kun kuulette taivaallanne pasuunan soiton tavallaan ettekä osaa yhdistää niitä tapahtumia toisiinsa että se merkki on tarkoitus teidän suunnata katseenne taivaallenne samalla hetkellä kun sen äänen kuulette. Uskotte sitten kaiken olevan totta kuten kerromme eikä meillä ole senjälkeen niin kovasti vaikeuksia vahvistaa luottamustanne siellä meidän suhteemme. Uskomme teidän kuuntelevan meitä senjälkeen epäilyksiä vailla ja parannamme siten suhdettamme teihin pieniin lapsiimme joita olette vielä kunnes olette kasvaneet täyteen mittaanne ja palaatte enkeleiksi joita olette oikeasti.

 

Innostamme teitä vielä saapumaan sitten joukolla sinne kaupunkiinne kaukaiseen jonka näette taivaalla siintävän pilvien välissä ja epäilette yhä vähemmän taivaan olevan mahdollinen paikka. Uskomme että siinä teillä on sensaatio toisensa jälkeen tulossa eikä meillä ole mitään sitä vastaan että saatte sellaisen lahjan kansana sillä teidän ansioistanne olemme yhä näinkin vahvoja eikä meitä ole nujerrettu.

 

Esitämme että olemme suoraan verrannollisia teihin itseenne ja sisukkuuteenne mistä hyvästä se kaikki ansio tulee myös meille minkä te saatte työllänne aikaan siellä puuhissanne maan tasolla. Uskomme myös olevamme uskollisia teille siten että saatte runsautta jakaa kaikille eikä teiltä koskaan leipä lopu kuten päättelitte tapahtuvan jos otatte sinne muun maan kansalaisia kuin omianne. Siinä esitämme että teillä on kyllä yllinkyllin joten jakakaa ja antakaa runsaudestanne heille jotka ovat vielä heikkoja ymmärtämään maailman todellisuutta.

 

Uskomme olevamme viisaita siten että suomme teille tämän lahjan ja otamme sen vastaan teidän kunnian osoituksenne sen jälkeen siten että vertaamme tekojanne meidän omiin virheisiimme aikoinaan ja olemme viisaampia kuin koskaan aiemmin. Uskomme teidän virheenne ja meidän tekomme olevan yhteydessä toisiinsa ja olemme myös viitanneet siihen kaikkeen uskontotunneillanne kun olette kertoneet kaikille miten suurta on se jumalan rakkaus joka loistaa ihmisten silmissä vaikka olisitte miten sairaita tai heikentyneitä mieleltänne mutta teitä ei ole koskaan hylätty, näette sen heidän vähäosaistenne ihmislapsien silmissä sen innostuksen ja onnen elämästä kuitenkin. Olemme sen virran teihin saattaneet johtaa ja se ohjaa teitä kyllä teillänne eteenpäin siitä olemme varmoja.

 

Uskomme sen suhteen vankasti ohjelmaamme kuin kallioon eikä se murene eikä vajoa maan alle kuten aikoinaan vaan teidän kallionne puhuu selviä sanoja ja kertoo teille murteilla ja osin vertauksin miten teidän tulee varautua tuleviin vuosiin jolloin teillä on sekä hyviä että huonoja aikoja vuorotellen. Siinä kerromme teidän tulevan vauraiksi ensin ja sitten se otetaan teiltä tavallaan pois vaikka todellisuudessa olette yhä saman vaurauden omistajia mutta olitte siirtyneet toiselle tasolle vain sen vaurauden suhteen.

 

Uskomme salaisuutemme näin käsiinne sillä olette sitä aiemminkin viisaasti käsitelleet ettekä lähteneet sotkemaan ainoatakaan hiuskarvaa hänen päästään jonka olette synnyttäneet tai maailmaan saattaneet kuten sanotte joten te olette se hiuskarvallinen olento joka meidän lähteestämme on syntynyt ja olette siten tavallaan aikuisia vauvoja vielä joka saa teidät hymyilemään mietteissänne mutta olette sitä todella meille aina olleet. Aikuisia vauvoja jotka tulitte viisaammiksi ja saavutitte askeleemme kunnes nousitte korkeammaksi kuin kivipaasi kalliolla ja tulitte arvoonne mittaamattomaan. Sukelsitte onneenne ja palasitte takaisin olemukseenne sielulliseen emmekä me havainneet siellä ainoatakaan hiuskarvanne putoamista tapahtuvan sillä välillä.

 

Siinä vertaamme niitä aikaisempia sanojamme siitä että sinä olet varautunut itsekin sellaiseen että teillä tulee olemaan vauraita aikoja ja huonompia aikoja joten opiskelkaa miten selviätte köyhänä siten että vaurauden aikana laitatte sivuun kunnes olette viisautenne avulla kasvattaneet mammonaanne ja selviätte vaikka mistä seurauksista. Uskomme silloin olevamme työmme suorittaneet ja lähdemme toisaalle töihin samanlaisiin sillä teidän maailmanne täällä kaikkeudessa ei todellakaan ole se yksi ja ainoa kuten ajattelette vielä.

 

Senkin teille korjaamme täten nähtävillenne että suoriudutte tulevista puutteen ajoista suosiolla ja helposti että sijaitsette itsenne keskellä vaikka mitä tapahtusi ja olisitte viisaampia kuin muut jotka eivät sitä ymmärrä vielä. Saavutamme kyllä heidänkin pisteensä pian ja siinä tapahtuu suuri vallanvaihto kun havaitsette mitä on tapahtunut suuremmassa mittakaavassa kuin aiemmin. Usein selitämme vain pintapuolisesti mitä teidän maailmassanne tapahtuu mutta nyt olemme syventyneet syntyihin syviin kuten kerrotte ja olette palautuneet maanpinnalle elämästänne tämän viestin luettuanne ja ymmärrettyänne.

 

Esitämme että lähdette laulamaan ja kulkemaan vaiti miten tahdotte mutta olkaa iloisempia ja luottavaisempia kuin aiemmin sillä teillä on kyllä kaikkea mitä vain tarvitsette eikä teiltä mitään puutu. Uskomme sinun olevan perillä kaikesta nyt itsekin emmekä valaise asiaa enempää sillä olemme tämän asiamme saattaneet päätökseen tänään ja sillä tavoin edistäneet hyödyllistä asiaa jonka kuulutamme pian kaikille kansoille eikä siellä ole puutteen häivää senjälkeen pian enää kenelläkään. Uskomme olevamme vapaita suhteenne nyt ja valaisemme polkumme takaisin majapaikkaamme joten kerromme vain tämän verran kuten teimme ja olemme täten valmiita. Ole hyvä olet hyvä.

Kiitos!

 

650-15.jpg

Vauraan Niilin joen Thebes, muinaiset egyptiläiset asuttivat sitä 3200 eKr. - 20 eKr.

584.jpg

Sfinksien katu, Thebes (ancient.eu)

88701188.jpg

 

"Pohjolan Valo liittyy tähän ja eräät näkijät Tolstoi, H. P. Blavatsky sekä Teosofinen liike odottavat suurta henkistä ja maailmankatsomuksellista muutosta Pohjolasta ja juuri Suomesta alkavaksi. J. R. Hannula [Ruusu-Risti, tammikuu 1937, s. 22-25] kirjoitti tähän liittyen:
"Tässä yhteydessä ei tarvitse unohtaa, että jo Nostradamus vuosisatoja sitten ennusti, että uusi uskonto lähtee pohjoisesta. Vielä vähemmin tarvitsee meidän unohtaa sitä ennustusta, josta Pekka Ervast silloin tällöin huomautti, että nim. H. P. Blavatsky oli useasti teroittanut ystävälleen kreivitär Wachtmeisterille: "Tulee vaikeita aikoja, jolloin teosofitkin
hämääntyvät niin, etteivät ole selvillä siitä, mitä teosofia on: muista, kreivitär, jos silloin vielä elät, että valo tulee pohjolasta, että se tulee Suomesta". Tähän voisimme lisätä ne monet ulkomaalaiset ennustukset Suomesta
ja sen tehtävästä, joita aikoinaan julkaistiin "Tietäjässä" ja "Ruusu-Ristissä". Nykyään monet ulkomaalaiset syntyjen syvien tutkijat ovat kääntäneet katseensa Suomeen. Suomesta yhä odotetaan. Pekka Ervast huomauttikin kerran eräässä kokouksessa, kun oli kysymys hänen kirjojensa kääntämisestä ulkomaalaisille kielille: "Tämä työ pitäisi päästä ensin
Suomessa oikein leimuamaan, ja vasta sitten se voisi päästä laajenemaan muihin maihin".
Näinollen on meidän ensimäinen tehtävämme syventyä asiaan, on päästävä mahdollisimman asialliseen selvyyteen siitä, mistä oikein kysymys on, mitä jo on tapahtunut ja mitä ja miten on työtä edelleen jatkettava".

http://sfnet.keskustelu.rajatieteet.narkive.com/hGh6Rwsz/nostradamuksen-ennustus-1999-pohjolan-valo-jalopeura-kauhistuttava-kuningas