Miksi kuvaamme enkelit siten kuin kuvasimme aikojen alussa ja onko se kuitenkin vähän väärin käsitetty? Päivän viestin mukaan sieluryhmäni on andromedalaiset kuten joskus epäilinkin. Maalaan heistä kuvan myöhemmin jonain päivänä, en ole kokeillut vielä värien kanssa maalaamista mutta kaiketi se sujuu samaan tapaan kuin automaattipiirustuskin. Puhutaan myös mediaalisesta taiteesta, ihan mielenkiintoista päästä koettamaan :) Hienoa jos tämä kaikki alkaa viimein selviämään.

 

https://saijankirjat.jimdo.com/2017/01/19/viesti-19-1-andromeda/

---

 

Olipa muuten vaikea palauttaa mieleen muistoa onneen pakahtumisesta, itselläni ei ainakaan mitään isoa sellaista ole muistissa mutta useitakin pieniä ihan arkipäiväisiä onnen tunteita. Ne liittyvät lämpöön, luontoon, jne. Ajattelin harjoitella joka päivä ja kuvitella että olen saavuttanut jonkin haaveeni, sen tunteen kun se selviäisi ja se eka kerta kun sen näkee todellisena. Varmaan hyppisin riemusta ja levittäisin sitä riemun energiaa ympäriinsä kertautumaan takaisin, siis hyppimään ja vaikka tanssimaan yes-yes -tanssia...

---

https://kariuusikyla.com/2017/01/16/trumpin-arvojen-suomalaismallit/

”Kasvottoman rahan diktatuuri uhkaa. Keskeisillä talousmittareilla Suomella pyyhkii hienosti. Kuulumme aivan valiokaartiin. Meillä on nyt maine todellisena huipputeknologian lintukotona. Mutta miksi niin monet ihmiset ovat hämmentyneitä, usein jopa pelokkaita? Elämme nyt kovuuden ja itsekkyyden aikaa, joka tuntuu vain voimistuvan. Kun markkinat niin edellyttävät, monet vieraat mallit on meilläkin otettu käyttöön, vaikka ne eivät suomalaiseen tapaan toimia sopisikaan. Markkinatalous on yltänyt huikeisiin saavutuksiin. Nyt elämme kuitenkin sellaisen kovan markkinatalouden aikaa, joka tuntee vain rahan. Varsinkaan kasvoton omistus ei ihmisistä piittaa.” (Uolevi Manninen, TUKO:n entinen pääjohtaja, HS taloussivut, 15.12.1999)

Ison firman entinen pääjohtaja kuvasi lähes 20 vuotta sitten aivan oikein kehityksen suunnan. Elämme nyt kovien arvojen puristuksessa, ahne ja röyhkeä menestyvät."