Tiedätte sen sanonnan "raha tulee rahan luo".

Sain tänään viestin että meillä on luontainen kyky vetää myös onnea puoleemme palauttamalla mieleemme sellainen tapahtuma jolloin olimme suorastaan pakahtumassa siihen onnen tunteeseen, elämme sen tapahtuman mielessämme uudelleen ja sitten alamme saada sitä lisää ja lisää. Niinhän toimii vetovoiman lakikin joten ei tässä sinänsä mitään uutta.

Homma toimii niin että laskeudutaan sisimpäämme, mitään ihmeitä ei tietenkään tapahdu omasta mielestämme vaan olemme tietämättömiä vielä kaikesta jota kuitenkin tapahtuukin.

"Korvaatte sen läpikäymänne tapahtuman sijaisen tavallaan että teille syntyy se samanlainen pakahduttava onnen tunne joka suorastaan havaitusti ohjaa teitä eteenpäin etsimään entistä kauniimpia tapahtumia jolloin esitätte sitä onnen tunnetta luonanne useammin viipymään ja olette suoranaisesti esittäneet pyynnön universumillenne että teille suotaisiin sitä lisää. Kaivakaa sitä tunnetta ja tapahtumaa sisältänne jolloin esitätte aina hetkittäin onnellisempaa kuin olettekaan jolloin osaatte kyllä sitten itsekin sanoittaa loput."

 

https://saijankirjat.jimdo.com/2017/01/18/viesti-18-1-onnen-tunne-harjoitus/

----

 

Näin nuorena unen kadonneesta avaimesta jonka olen laittanut muistiin mieleeni sillä luulin sen liittyvän omiin esi-isiini. Nyt vasta näin ankh-avaimen jossain kanavoinnissa ja sekin salaisuus aukesi: kyse on elämän symbolista joka kuvaa ikuista elämää, avainta salattuun tietoon. Se minulla oli hukassa. Laittakaa siis merkille sellaiset unet joita olette vuosikymmeniäkin kuljettaneet muistissa.

http://www.velinmatkat.fi/matkakohteet/2-uncategorised/31-elaman-avain

Kyseiseen ankh:iin liittyen sakraalichakran tasapainoitus video täällä kanavoinnin jälkeen. Magenta väri on sekoitus punaista ja violettia ja se vahvistaa henkistä kehitystä:

https://sacredascensionmerkaba.com/2017/01/16/magenta-star-astral-chakra-activation-the-ankh-key-starseeds-andromeda/

 

ankh.jpg

sacredascensionmerkaba.com