Suomensin osan Cosmic Disclosuren jaksosta, erittäin hyödyllistä monenlaista tietoa mm. yhteisestä tietoisuudesta.... tekisi mieli huutaa ja huudankin HERÄTTÄKÄÄ KÄPYRAUHASENNE :D

Tässä vahvistui jälleen itselleni viesteissäni saamani tieto miksi entisajan ihmiset kunnioittivat niin paljon vainajia: HE NÄKIVÄT / AISTIVAT HEIDÄT TODELLA. Meidän havaintokykymme on niistä ajoista surkastunut joten emme mitenkään voi ymmärtää sitä, aika hupsua pitää esivanhempiamme jotenkin höppänöinä vaikka sitä olemme me itse verrattuna heihin. Lisäksi se oman voimamme viestini, että "teillä on voimaa ja mahtia jaettavaksi kaikkialle maailmassa, ette vain ole siitä tietoisia ettekä käytä sitä koskaan muuta kuin tietämättänne..."

Täällä vielä vanha artikkelini käpyrauhasesta: http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2015/04/mites-kapyrauhasesi-voi

 

David Wilcock: Okay. Mainitsit kuulleesi isäsi (työssä Lockheed Martin:illa) ja kahden muun sisäpiiriläisen keskustelun siitä että meidän tietoisuutemme muuttaa maapallon kiertoa?

Heather: Ehdottomasti.

David: Miten tarkalleen... voitko kertoa yksityiskohtia koska se on melko shokeeraavaa kuulla monille.

Heather: Jos jokainen tällä planeetalla olisi samalla mantereella.... mitä lähempänä toisiaan ollaan, sen tehokkaammin sähkömagneettinen spektri toimii.

David: En ymmärrä, mitä lähempänä... tarkoitatko että koko väestö olisi yhdellä planeetalla?

Heather: Ei, vaan mantereella.

David: Silloin tulisi sähkömagneettista vaikutusta?

Heather: Tapahtuisi sähkömagneettinen muutos ja se todella muuttaisi maapallon pyörimistä vain ihmisten ajatuksilla.

Corey Goode: Kaikkien mielien läheisyys yhdessä.

Heather: Kyllä.

David: Puhuivatko he tämän perustuvan tutkimukseen vai miten päätyivät siihen tulokseen?

Heather: Sanoisin että tämä perustui tietoihin jotka he jo tiesivät, päättelivät, tai tiesivät totena.

David: Tein paljon tutkimusta kirjoittaessani kirjaani “Source Field Investigations”, ja on merkittäviä tietoja jotka osoittavat että niin kutsuttu LOD (päivän pituus) eli tarkoittaen maapallon kiertoa, käy läpi muutoksia jotka perustuvat auringon aktiivisuuteen. Aurinko saattaa purskauttaa energiaa ja se joko nopeuttaa tai hidastaa maapallon pyörimistä, hyvin vähän mutta mitattavissa olevasti.
Oliko heillä syytä ymmärtää miksi ihmismielet vaikuttaisivat maapallon pyörimiseen? Sanoit että se liittyi jotenkin sähkömagneettiseen energiaan?

Heather: Kyllä. Jokainen ihminen kykenee hallinnoimaan sähkömagneettisia kenttiä. Sellainen oma kenttä on jokaisella käpyrauhasessa ja on myös toisen tyyppisten sähkömagneettisten energioiden häiriöitä. Siihen kuuluu koko valon kirjo. On hyvin lyhyitä energian aallonpituuksia tulossa sisään kosmisena säteilynä ja hyvin hitaita eli pidempiä aallonpituuksia kuten radioaallot esimerkiksi. AM radioaallot voivat olla kolmen metrin pituisia.

Käpyrauhasesi tuottaa lyhytaaltoista säteilyä. Se ei ole vahingollista meille tai eläimille tai millekään tällä planeetalla. Mutta mitä lähempänä ollaan toisia ihmisiä, sitä voimakkaampi se on metafyysisesti. Eikä se tarkoita että meidät täytyisi sulloa tonnikalapurkkiin vaan se kuvastaa vain mielien läheisyyttä ja tietoisuuksien työskentelyä yhdessä joka vaikuttaa kokonaiseen planeettaan, ehkä jopa lähimpiin planeettoihin myös.

David: Olivatko he tieteellisesti varmoja tästä?

Heather: Kyllä.

David: Okay. Corey, tämä herättää paljon kysymyksiä massatietoisuuden vaikutuksista. Miten luulet Cabalin (illuminati) olleen tietoinen tästä?

Corey: Kuten olen kertonut monesti, yhteisluomisen tietoisuutemme tahdotaan pitää meiltä salassa koska SE on silloin heidän todellinen voimansa. He manipuloivat meitä ja yhteistä tietoisuuttamme aiheuttaakseen asioita nykymaailmassamme. Heidän taikansa ei ole totta tai maagista, vaan manipulointia että toteuttaisimme asioita yhteisluomisen tietoisuudellamme.

David: Heather, kuulitko koskaan tällaista keskusteluissa?

Heather: Kyllä, isän kanssa kahden keskustelimme tällaisista asioista. Ja yksi niistä asioista oli minkä olen todennutkin vuosien kuluessa, että on paljon harhautusta ettemme pääsisi käsiksi voimaamme joka meillä on omassa DNA:ssamme ja käpyrauhasessa. Tämä rauhanen on äärimmäisen tärkeä. Sitä on tutkittu paljon lääketieteessä mutta opiskelijat eivät opiskele niitä asioita ja siihen on syynsä.

Kun aloin lukemaan käpyrauhasesta ja voimasta jota se pitää sisällään, kysyin isältä kysymyksiä. Enkä yllättynyt että hän tiesi siitä, tiesi tarkalleen mistä puhuin. Hän sanoi: "olen mielissäni että luit siitä koska se on hyvin tärkeä elin ja he yrittävät harhauttaa ihmisiä. On paljon harhautusta politiikassa, taloudessa ja ympäristössä.

David: Corey, kuulitko sinä käpyrauhasesta kun työskentelit salaisissa avaruusohjelmissa? En itse ollut kuullut että se tuottaa matalataajuuksista säteilyä.

Corey: Kyllä, todellakin. Kaikki mikä siitä huokuu on säteilyä. Luin älylasilta hieman mittaus vaikutuksista etäämmältä, käpyrauhasen ja muiden säteilystä kehosta.

David: Mitä se aiheuttaa? Jos teemme tätä säteilyä itse, mikä vaikutus sillä on?

Heather: Se rauhanen on hyvin tärkeä sekä henkisesti että kosmisen tilan puolesta jossa asumme. Se ei ole vain maahan sidoksissa oleva, vaan se on kommunikaatioväline sekä tietoisuuden laite. Ja ilman sitä olisi valtava määrä asioita joista emme koskaan olisi tulleet tietoisiksi. Se on tietoisuuden perusta. Se on kommunikaattori. Mutta on paljon asioita joille tätä käpyrauhasta altistetaan tarkoituksella että se lakkaisi toimimasta.

David: Luulen että tarkoitat asioita joita Cabal eli mm. aseteollisuus kompleksi, tarkoituksellisesti luo yrittäessään hillitä sen toimintaa?

Heather: Kyllä vain. Minulla oli työkaveri joka työskenteli aiemmin vesilaitoksella.

Corey: Fluoridi.

Heather: Hän kertoi miten paljon natriumfluoridia hänen täytyi lisätä järjestelmään ja että vuosikymmenien kuluessa sitä vain lisättiin ja lisättiin. Tämä tapahtui meillä Houstonin alueella mutta sitä tapahtuu ympäri USA:ta.

David: Lisään jotain joka on minusta olennaista tässä kohtaa. Tutkimukseni on osoittanut että käpyrauhasen sisäosat ovat vettä mutta siellä on pieniä kiteitä ja kaikki mikä on verenkierrossamme pääsee sinne. Puhuiko isäsi koskaan kalkkeutuneesta käpyrauhasesta?

Heather: Hän puhui hallinnostamme joka vaimensi käpyrauhasen toimintaa hyvästä syystä. Ja jos tahtoo kontrolloida meidän tyyppistämme ihmistä väestössä, se on ensimmäinen asia jota kohtaan he hyökkäävät. Eikä tätä ole tapahtunut vain viime vuosina. Käpyrauhanen on ollut satojen vuosien ajan surkastuttamisen kohteena.

David: Corey, onko mitään keinoja taistella tätä kalkkeuttamista vastaan?

Corey: Monet ovat vaihtaneet ruokavaliotaan, juomaveden tyyppiä ja runsas meditointi auttaa. Mutta pääasiassa on kyse temppelisi huolenpidosta olemalla hyvin tarkka mitä sinne syöttää.

David: Tislattu vesi siis auttaisi?

Corey: Niin olen kuullut.

David: Okay. Heather, mainitsit että isäsi ja hänen kaverinsa sanoivat että voisimme muuttaa atmosfääriä, mitä se tarkoitti?

Heather: Jokainen molekyyli, jokainen osanen joka on olemassa atmosfäärissämme ja kaasun muodossa - eikä ole väliä onko se kiinteää vai nestemäistä vai kaasua - mutta jopa kaasut voivat olla yhteydessä sähkömagneettisiin kenttiin joita tuotamme koska kaikkiin ulkokuoren elektroneihin vaikuttavat nämä voimat.

Ja nämä kenttävoimat ovat aaltoja jotka matkaavat halki avaruuden ja atmosfäärin. Joten ihmisen tietoisuus eli ihmisen sähkömagneettinen kenttä joka tuotetaan, voi muuttaa atmosfäärin olosuhteita. Kykenisimme ympäristöllisesti puhdistamaan tämän planeetan ajatustemme kautta, koska ajatukset ovat niitä mikä kontrolloi kaikkea mitä teemme ja miten hahmotamme.

David: Oletko kuullut tällaisesta Corey?

Corey: En näin esitettynä mutta hänen mainitsemistaan atomia pienemmistä tapahtumista, olen lukenut.

David: Joten mielemme kykenisi luomaan myrskyn? Voimmeko aiheuttaa äärisäitä?

Heather: Sanoisin että kyllä. Se olisi yksi asia jota saattaisi tapahtua mutta se vaatisi ryhmän toteutuakseen, en usko yhden ihmisen kykenevän siihen.

David: Miksi he ovat niin kauhuissaan tästä, mikä on uhkana?

Heather: Pääasiallisesti Cabal ja hallintomme yrittää surkastuttaa tietoisuuttamme. Mitä vähemmän olemme tietoisia siitä mihin kykenemme, sitä vähemmän teemme. Ensimmäinen asia on olla hereillä ja tietoinen, toinen askel on sitten hyödyntää niitä toimintoja joita sinulla on käsillä.

Hallituksessamme on käpyrauhasen surkastuttamisen lisäksi surkastutettu DNA:tamme. Väestöllä on ollut DNA:n päivityksiä geologisiin katastrofeihin perustuen. Isäni kertoi että joitakin näitä tapahtumia ovat hallinneet avaruusolento ryhmät. He manipuloivat maapallon katastrofisia tapahtumia sisäosan kuoren kautta.

David: Voitko hieman selventää?

Heather: Maapallon sisin kuori on vastuussa maapallon magneettikentästä. Tämä magneettikenttä on kilpi. Se on ollut ehtymäisillään monia vuosia. Se on välillä hyvin voimakas tai hyvin heikko, aikakausien mukaan. Osa siitä riippuu maapallon parallaksista joka ilmentyy joka 26 000:s vuosi. Me olemme nyt 4000-5000:n vuoden päässä seuraavasta täydellisestä parallaksista.
Siihen liittyy myös maapallon huojuminen, lopulta nykyinen Pohjantähti tulee olemaan eri tähti.

Joten kun näitä asioita tapahtuu, tulee olemaan mahdollisuuden aikaraami manipuloida planeettaa ja silloin tektoniset laatat siirtyvät. Katastrofiset tapahtumat alkavat. Ihmisen DNA muutetaan.

David: Corey, käykö tämä yhteen minkään kanssa josta olet kuullut? Onko magneettikenttä jotenkin kilpi, ja kun se on heikko se sallii enemmän tällaista DNA:ta muuntavaa energiaa tulla planeetallemme?

Corey: Kyllä. Ja lisäksi vielä olen kuullut että kenttämme voima liittyy ytimeemme mutta siihen kuuluu myös auringon ytimen kanssakäyminen.

Heather: Ehdottomasti.David: Milloin aloit saada enemmän tietoa avaruusolentojen ryhmista ja millaisia ryhmiä niitä on?

Heather: Isäni mainitsi että on joitakin ryhmiä joista hallituksemme on ollut tietoinen jo vuosia. Hän puhui Plejadilaisista, Pleiadien tähtijärjestelmästä. He ovat hyvin pitkiä, leveäolkaisia, viisaita, hyvin vanha sivilisaatio, vanhimpia koko operaatiossa. He ovat hyvin ystävällisiä, ovat täällä vain tekemässä hyvää.
Hän puhui myös Nordic:eista jotka ovat kauempaa kuin Plejadit. Hänen mukaansa heillä ei ole ihokarvoja, ovat myös pitkiä ja myöskin ystävällinen ryhmä, työskennellen samojen asioiden kanssa kuin Plejadit auttaen tietoisuuden nostamisessa, ei vain tämän meidän planeettamme eikä edes vain aurinkokuntamme tietoisuutta.

Hän puhui myös Reptiliaaneista jotka ovat hyvin älykäitä ja vanha sivilisaatio mutta heidän aikomuksensa eivät ole hyvät.

Hän puhui kahdesta eri lajista Grey:tä joita kumpaakin hallitsevat vanhemmat sivilisaatiot. Toinen laji harmaita on pitkä, joilla tyypillinen ovaali kasvonmalli pienine nenineen ja isoine silmineen. Joitakin harmaista hallitsevat Plejadilaiset. Pienemmät harmaat ovat hyvin robottimaisia, ohjelmoitavia ja niitä hallitsevat usein Reptiliaanit vaikkakin toiset ryhmät voivat ottaa ne hallintaansa koska teknologia on hyvin vanhaa.

Corey: Olen kuullut tällaisista olennoista mutta kuten kerroin aiemmin, he huomaisivat että monet näistä olennoista joiden kanssa olimme yhteydessä eivät kertoneet totuutta mistä todella olivat. Se oli varotoimi ettemme tietäisi tarkalleen heidän asuinpaikkaansa jos kehittäisimme teknologiaa ja olisimme heille ongelmaksi. Mutta useimmilla Nordic:eilla on vaaleat hiukset, siniset silmät, ovat hyvin pitkiä, miehillä on joskus parta.

David: Heatherin mukaan heillä ei ole ihokarvoja.

Heather: Niin isä minulle kertoi.

Corey: Aivan, on ryhmiä joilla ei ole lainkaan ihokarvoja, hiuksia, he ovat kaljuja, ovat pitkiä ja kalpeita. Mutta en ole kuullut heitä kutsuttavan Nordic:eiksi.

David: Pitelevätkö nämä ET:t toisiaan käsistä laulaen Kumbaijaa, vai onko heidän välillään taistelua?

Heather: Galaktinen taistelu on ollut käynnissä jo aikojen alusta.

Corey: Reptiliaanit matkaavat alueelta toiselle etsien tähtijärjestelmiä joihin voisivat ulottaa vaikutuksensa. Ihmiset on ohjelmoitu uskomaan että Reptiliaanit ovat ylivoimaisia eikä heitä voisi tappaa. Heidät on kyllä kukistettu monesti jopa täällä maapallolla, heidät on ajettu pois monia kertoja ja he ovat tulleet sitten takaisin.

David: Heather, miten vanhoja Greyt ovat, vai ovatko ne jotain luotuja hyödykkeitä?

Heather: Greyt ovat robotteja, ohjelmoitavia, vaikkakin niillä on tehokas tietokone tyyppinen mieli jolla on biologisia piirteitä. He toisinaan epäonnistuvat alustensa hallitsemisessa, eivät tule atmosfääriimme oikeassa paikassa ja siksi on ollut maahansyöksyjä. Ihan kuten tietokone saattaa kaatua, saada viruksia, heillä on samoin.

David: Heather, kertoiko isäsi että nämä negatiiviset ryhmät olisivat voittamattomia vai onko niilläkin heikkouksia?

Heather: Isäni kertoi että he työskentelevät suurella joukolla koska heidän täytyy. Reptiliaanit työskentelevät hyvin, hyvin matalalla tietoisuuden tasolla, intensiivisellä säteilyllä. Joten heidän täytyy työskennellä isona ryhmänä saadakseen jotain tehtyä.

David: Hmm, miten se on heikkous?

Heather: Hävitetään heidät pienilukuiseksi.

David: Ha, ha, ha.

Corey: Aivan, etsitään keino eristää heidät.

David: . . . eikä heillä ole voimaa ollessaan yksin.

 

https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-lifting-the-military-industrial-curtain-with-heather-sartain.html