16473453_1910590995860337_79114820984047

Julian Assange: "Kun ihmiset kohottavat äänensä, seisovat yhdessä, se säikyttää korruptoitunutta ja epädemokraattista valtaa. Todellinen demokraattisuus on sellaisten ihmisten vastustuskyky, jotka on aseistettu totuudella valheita vastaan."

*

RUMI runoja

A teacher is like a candle that lights others by consuming itself. ~ Opastaja on kuin kynttilä joka valaisee toisia käyttäen itseään.

Only from the heart can you touch the sky. ~ Vain sydämestä käsin voit koskettaa taivasta.

In the house of lovers, the music never stops, the walls are made of songs & the floor dances. ~ Rakastavien talossa musiikki ei koskaan lopu, seinät on tehty sävelistä, lattia tanssii.

*

 

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/125774-suomalaiset-ovat-hukkua-yliluonnollisiin-kokemuksiin-joista-ei-ole-sopivaa-kertoa-nayt-ja-kuuloaistimukset-yleisimpia

 

*

 

Corey Goode: "Nämä olennot eivät tahdo tulla tänne eteemme halaten meitä sanoen "tässä olen, muutu nyt". Heidän tehtävänsä on vaikuttaa tietoisuudessamme sellaisella tavalla että muutamme itse itseämme. He ovat jo karmisesti meihin sidoksissa, sillä he yrittivät sekaantua elämäämme muinaisuudessa että muuttuisimme ja kaikki mitä se teki, meni vain pahempaan suuntaan."

https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-law-of-one-and-the-ssps-consequences-of-channeling.html

*

 

Cobran päivityksessä mainittiin Jumalatar Isiksen henkiin herättäminen meissä jokaisessa.

http://2012portal.blogspot.fi/2017/01/mysteries-of-isis.html

*

 

Message from the andromedans.

https://www.youtube.com/watch?v=u4NZohWwzaE

*

 

Musiikki joka hidastaa sydämen sykettä, alentaa verenpainetta, vähentää ahdistusta 65 %. Marconi Union.

https://www.youtube.com/watch?v=UfcAVejslrU