Hyvin vertauskuvallinen yllättävä viesti vaihteeksi...

https://saijankirjat.jimdo.com/2017/02/23/uudet-jäsenet-olla-vapahtaja-itse/

 

"Selitämme teille miksi hän valitsi olla toisenlainen siellä ajassanne kunnes olitte suuntautuneet toisella tavalla aloittaaksenne sen maallisen polkunne jakautumisen hyvän ja pahan tiedon jakeiksi, sillä ennustimme niin käyvänkin ettekä havainneet heidän olevan täysin yksi ja sama henkilö kuitenkin loppujen lopuksi.

 

Siis Jeesus nasaretilainen ja Juudan prinssi olivat yksi ja sama?   Hahmo mielessänne syntyy häviten ensin toiselle suuntaukselle jolloin annatte tilaa toiselle ja jatkatte näin kunnes hamaan tulevaisuuteen, ottaen osaa toisenlaiseen jakamiseen hyvän ja pahantiedon jakeita.

 

Niin olenkin lukenut että Jeesus saattoi ottaa toisenlaisiakin hahmoja?   Juuri niin sinä olet opiskellut hyvin tietosi sillä näin kävi toisinaan ollessanne sillä toisella luvulla vuosisadassanne ettekä tällä nimenomaisella nykyhetkellä. Saattelimme heidän katseitaan olemaan suopeampi myös sellaisia ryöväreitä ja muita kohtaan jotka ottivat osaa kuitenkin kaikkeen elämään yhtä lailla vaikka olivatkin syntyneet toisenlaisiksi henkilöiksi.

Sillä ensin osoititte toisillenne kunniaa ollen toisella tavalla kauniita, vaan sitten osallistuitte kuitenkin kahdenvälisiin kahnauksiin että otitte mittaa kumpikin päistänne kumpiko olikaan voimallisempi jäsen.

 

Millä toisilla hakusanoilla löytyy Juudan prinssi?   Selitämme hänen olevan luopio tavallaan siinä ajassanne että hänellä ei riittänyt mainetta tai kunniaa mitenkään jaettavaksi jakeiksi saakka, jolloin esiinnyitte toisenlaisina jakeina katsellen häntä toisesta kulmasta ollen vähintäänkin yhtä heikkotasoinen voima.

Selitämme hänen siis liittyvän siihen tapahtumaan kun ristillä sattui se kuolema esimerkiksi, vaan siinä tapahtui sillä tavoin toisella tapaa mitä teille on opetettu että hän otti osaa sen henkilön mestaamiseen vaikkakin hän siis oli laupias samarialainen tavallaan vaan oli hän kuitenkin ennenkaikkea uudistunut jäsen taivaallinen.

 

Uudistamme teidän sävelmäänne siitä tapahtumasta siten halliten uutta tavoitetta jokaisella luonaan mestata se kauneuden kaipuunne ja olemuksenne puhtoisen osan ottavanne käyttöön.

Jakeitamme emme uudista tällätavoin jäsennellen enää koskaan joten ota nämä sanamme talteen jolloin osaat niitä jatkossa arvostaa toisella tavoin kuin nyt vielä, sillä saat näitä aina lisää jolloin jatkamme siitä mestauksestanne ensi kerralla, olkaa hyvät.

 

Kuunnelkaa jakeitamme ja olkaa kevein mielin että teidät on vapautettu taakastanne ristillä jo aikaisemminkin eikä siinä siis tapahtunut mitään henkilön mestaamista, vaan tiedon raportointi jakaa sen tapahtuman olleen vain ilmoitusluontoinen tapahtuma jolloin osasitte mestata sen vapahtajanne astuaksenne itse esiin vapauttamaan lisää valoa luoksenne.

 

Sillä kaikesta saatte kiittää häntä vapahtajaanne kyllä, vaan ei hän sentään ristillä riippunut valoa säteillen kuten olette valloittaneet kertomuksianne vaan kertoi hän vain valoisa henkilö olleensa ajassanne.

 

Sillä esitämme tämän jatkuvan tapauksen olevan tulossa jälleen teille uudelleen, sillä useakin uusi vapahtaja saapuu luoksenne tilittämään tavallaan entiseen tapaan. Vaan siinä on uusi sävel olla vapaa ja vapahtaja itse itselleen, luomassa entistä kauniimpaa auringonlaskua iltaanne.