http://saijankirjat.jimdo.com/viestit-helmikuu-2017/

(Vähän lisää myös mädistä omenoistamme linkissä... "siivoatte luotanne jotain rumaa pois saaden tilalle jotain kauniimpaa.")

 

"Tavoittelette siis ensimmäistä kertaa asettua omistajiksi sellaisen tavoitteen jota olette kiertäneet ja kaartaneet lähellä aikaisemmin ettekä ole siitä onnistuneet voittoa luoksenne luomaan. Ymmärrätkö nyt mitä tahdomme kertoa?

 

Nyt siis olemme jotenkin vahvempia?   Niin sitä juuri yritämme tällätavoin jäsennellä teille luoksenne tietoa osallistua vain rohkeasti kaikkeen toiveeseenne jota olette aikaisemmin kammoksuneet että se on teille liian iso pala purtavaksi ja omistettavaksi, vaan siinä olette tänään entistä taitavempia osallistumaan jonkin tavoitteen haltuun saamiseen.

 

Sillä esiinnytte yhä kauniimpina osallistujina että teillä on voimaa luonanne siksi yhä aikaisempaa enemmän kuin olisitte voineet kuvitella olevan mahdollista.

 

Siinä siis merkitys ja ihme päiväänne että itse olette tämän aikaansaaneet ettekä mitään muuta kautta, sillä yrititte kunnostautua ajatustavoiltanne ja olettekin siinä onnistuneet luomaan aivan tavoittamattoman taivaallisen sävelen suorastaan.

 

Voimme näin kehottaa kaikkia, sinuakin kuuntelemaan sitä äänestystänne jotain kauniimpaa että teille syntyy tavoitteita luoksenne pikapikaa uusia jatkossa ettekä osallistu edes välttämättä niiden luomiseen vaan ne vain suoriutuvat jotenkin luovimaan luoksenne uudistettuina ettekä osanneet varautua niiden saapumiseen luoksenne lainkaan, vaan siinä kohtaa olette tietenkin tyytyväisiä ja onnellisia että niin kuitenkin kävi.

 

Sinullakin on vielä useita omaisuuksia hallussasi että voisit yrittää selvittää jotain päässäsi mitä oikeastaan tahdotkaan omistaa vai tahdotko vielä jotain suurempaa osallisuutta kaikesta, mutta kuunnelkaa ensin sellaista pientä sanaa luotamme poistuvaa että kuunnelkaa ensin oletteko täydestä sydämestänne tavoittelemassa jotain uutta, vai oletteko suorastaan nääntyneinä vain osallistumassa jonkin harhaisen mielestänne kuvitelman selittelyyn.

 

Sinullakin uupuu hieman vielä sellaista toivoa huomisestasi että voisit osallistua täydellä voimin jakamiseen, vaan sen opit pikkuhiljaa kun vain alat toimeesi.

 

Lähdemme tänään pitkälle matkalle luottavaisina onnestanne saapuvasta jonka jaatte toisillenne kuin kauniin omaisuuden, että sinulla ja teillä kaikilla on vain kykyjä ja kauneutta luomakunnassanne joista ette mitään aikaisemmin aavistaneet.

 

Kerrotte toisillenne osallistuneenne tänään erikoislaatuiseen säveltämiseen luoksenne saapuvasta ilosta ja onnesta, ettekä valaise siitä vielä juuri ketään muita luomakunnassanne vaan sen saattekin kaikin mokomin salassa pitää jos tahdotte.

 

Vaan sen sijaan sävellättekin jotain kauniimpaa yhä saapuvaa luoksenne ja alatte sitten aavistella jostain isommasta tavoitteesta olevan kyse kun huomaatte miten kauniisti se saavutuksenne vain laskeutui päiväänne omistukseenne."

 

*

http://yle.fi/uutiset/3-9457118

"Kiire on yksi syy sille, miksi ihminen ei pääse tavoitteisiinsa. Ilman tavoitteita ei esimerkiksi työelämässä pärjää yksilö, saati organisaatio. Liiallinen lempeys itselle on Arikosken mukaan kehittymisen este ja saa ihmisen jämähtämään paikalleen.

– Tavoitteita siis tulee asettaa itselle ja organisaatiolle. Liiallinen tässä hetkessä eläminen saattaa ihmisen pysähtyneisyyden tilaan. Kutsun sitä mukavuusalueelle jämähtämiseksi."

 

*

https://www.comicdisclosure.com/