Esitämme että suoristatte niitä olemuksianne kuulostelemaan lisääntyneitä auttajia ympärillänne sillä sellaisia teillä todellakin on, eivätkä he ole siitä mitään palkkiota vailla milloinkaan.

Kehittelemme teille kokoajan sellaisia auttajia luoksenne jotka vapauttaisivat teitä yhä enemmän taakastanne, sillä esittelette toisillenne erilaisia olentoja kuitenkin huomaamatta itsekin sellainen olevanne.

Vaan siinä teille tulee pieni este ajatteluunne sillä esittelette heitä toisia olemuksia kuin ne olisivat jotenkin teistä erillisiä vaikka eivät täysin sellaisia ole, sillä kehittelette niitä itsekin luoden vain kuvitelmianne ja istuvat ne olennot niiden päällä suorastaan että keventävät taakkaanne sellaisesta työstä jota voivat suorittaa ilman että teidän itse täytyisi kaikkea tehdä.

 

Suoristamme luuloanne kaiken suhteen vielä voimallisemmin että voisitte viimein vapautua sellaisesta väärästä käsityksestä luomakunnassanne joka kertoo teidän olevan yksinäinen olento, sillä esiinnytte kyllä niissä olennoissanne yksin vaan suoritatte kuitenkin esiintynyttä jaetta toisenlaisesta tavasta hallita maailmaa ja niin teille käykin usein että kehitytte aavistamaan ja olemaan totta keskuudessanne siten että sinäkin hallitset kauttasi monia tapahtumia olematta niistä mitenkään tietoinen.

 

Eli siis se päivittäinen miettiminen olisi tarpeen ainakin?   Siinä edistämme sellaista tapahtumaa jonka aloitatte keskuuteenne jolloin asetutte mietiskelemään hätäilemättä niitä päivän tapahtumianne jolloin osoitatte herkkyyttä mielessänne että sijaitsette uudistuneella tavalla esitellen jotain mielessänne kulkevia ajatuksia sijoittumaan oikeaan järjestykseen jolloin sellaisen tekevätkin, sillä esittelelette sitä tapaanne toisille jäsenillenne jolloin ovatkin he jo jäsennelleet niitä ajatuksiaan myös ja jäsentelevät tapansa mukaan järkevästi.

 

Sillä ensimmäisenä teille aina esiintyy se järkevin ajatus josta alatte siirtymään pois ja sitten palaatte siihen alkuperäiseen asetukseen tekemään ja toteuttamaan sen järkeilynne.

 

Ette pääse siitymään mitenkään kauas sillä esiinnytte kuitenkin sen ristinne sisäpuolella tehden ainoastaan pieniä matkoja kaueammas miettimään vaan sen saatte mieliyhyvin tehdäkin, jaloitella toisinaan mielessänne. Vaan se kuitenkin täytyisi jalostua toteutetuksi vasta se jälkimmäinen aatteenne että siinä teillä on aina valikoimista mitä tahtoisitte tehdä päivittäin oletteko yhdeydessä itseenne vai jatkatteko jotain maallisia polkuja olematta lainkaan tietoinen kaikesta avusta jota luoksenne saatte.

Olkaa kiitollisia siitä kaikesta kauniista avusta jonka luotte luoksenne saapumaan.

 

https://saijankirjat.jimdo.com/2017/02/16/viesti-16-2-auttavat-olennot/