https://www.saijankirjat.com/2017/03/29/saman-arvoisuus/

"Mitä tarkoititte että Jeesus ei ole Jumalan poika, ainoastaan pyhä ihminen?   Sellaista juuri tavoitetta kuuntelimme osaltamme esittää miten kertoisitte hänen olleen yksi teistä eikä mitenkään suvainnut katsastaa toisten yläpuolelta asioitaan.

Uusimme teille mieleenne sen järjestyksen miten kuvailette jäsenistönne olemuksia, joten otatteko käyttöön uudet suositukset?

Olemme mielissämme jos niin kuvailette jatkossa esittäen kaiken hieman vähemmän mahtipontisesti, sillä niin ovat he aikalaisenne kuitenkin samanarvoisessa asemassa ollen juuri jäsennnelty kuitenkin yhtälailla taivaallisen elämän kuvailijoiksi. Joten ottaisitteko asenteenne uudistetuiksi pyytämämme asenteen mukaisesti, olemuksenne rajoittunutta näkökulmaa helpottaaksenne.

Kertaamme hänen oppejaan kyllä muodossamme, vaan emme sellaista suvaitse kuunnella miten asettelette joitakin ylemmäksi ja toisia alemmaksi. Vaan omaksuisitte sellaisen asenteen mukailuihin ollen se helpompi jokaisella luonaan ymmärtää olevanne kaikki samanvertaisia.

Sellaista juuri esitystä esittäisimme tänäänkin ollen se helpottavaa musisointia korvillenne suorastaan, ollen vioittunut se kuunteluvälineenne jo niin monista opastajista vahingollisista.

 

Sellaista tavoitetta suunittelisimme teille suorastaan laupeuden voimaksi että kantaisitte heitä jokaista yksitellen kuten tahtovat matkassanne kulkea. Ollen se laupea teko jäsenillenne haaveileville.

Sillä ensinnäkin on jokaisen kyllä se matkansa suoritettava yksinään luonaan, vaan ehkäisemme tällä jakeella sellaista syntynyttä erillisyyden tavoittelua kuten olette väärää tavoitetta siten havitelleet. Kuten kerrotte tapahtuneen esimerkiksi heille toisille jotka jatkoivat sitä yksinäistä tietään mitaten ainoastaan omaa jaettaan syntyvää kuten tekivät he toiset jollaisista puhutte nimellä pyhiinvaeltajat. Taivalsivat vain ainoastaan yksin kadottaen sen voimansa kuitenkin lopulta, ollen se tavoiteltu liian yksikössä määritellyksi tavoitteeksi.

Sellaista elinvoimaa ette saavuta yksin ollessanne, joten olkaa viisaita ja varautukaa yhteen liittymiseen."