https://www.saijankirjat.com/2017/04/29/oma-tie/

 

"Ensin on sytyttävä sen majakan valon hallitusti, ollen se väärin kuvailtu janota vain maallista näkökykyä mutta juuri sitä tähdellistä valoa suoraan maailmastanne syntynyttä, miten kuvailette jonkin supernovan olleen räjähtämäisillään pystyen huikaisevan kirkkaaseen valaisuun.

Ollen se juuri jäsennelty oikein miten tapahtuu se arvokas soihtunne syttyminen juuri, ollen se väärin taas suvaittu jos kerrotte vain valaistuneenne omia aikojaan eikä sillä taholla olisi mitään tietoa mistään kauniimmasta lopputuloksesta vaikka sellaisen tavoitteen juuri saavutattekin parhaiten juuri olemalla väsynyt ymmärtäjä.

Vaikka ette kuvailisi siis vielä mitään tällä tavoin kuten hän tekee joka kirjoittaa, olette siltikin syttyneet ymmärryksessänne oikealle tasanteelle kuvaillen juuri kehittävänne sitä loistoanne uudistumaan, kuten tahdottekin kuvailla aina kaikkea tapahtumaa. Joten ottakaa vain se majakan valo avuksenne kulkiessane juuri sille omalle polullenne, kertoen se jotain kaunista havaineensa kasvattavan juuri.

 

Jos tahdotte valaista sen alkua tehkää juuri siten kuin alkujaan opetettiin: olkaa väsymättömiä uskossanne, sillä juuri se johdattaa teitä iankaikkisuuteen, ollen väsymätön juuri sen tahdon alaisen toteamuksen vuoksi miten tahdottekaan asianne esittää. Ollen väsyneitä juuri sellaiseen tavanomaiseen kulkuunne, mutta muistakaa että juuri vain sellainen tavoite saattaa alkaa, jollaista toivottekin joten ottakaa vastaan havaintojanne uudistautuneesta pyyntöjen valikoimasta ja kertoen osaavanne kerrata juuri sellaisen tavoitteen kaikille olla uudistunut valikoimaan itselleen osuvimman tavoitteen kerrata jotain mitä kukin tahdottekaan.

--

Kerromme siis tänään tällätavoin ollen se määränne mittainen polku kuljettavananne siellä vielä, säilyen useitakin vuosikymmeniä samanlaisena taivalluksena, mutta ehkä mitallisen pienen verran ottaisitte uudistuneita jäseniänne matkaanne kuitenkaan havaitsematta miten kasvaakaan se tahtonne, ja pelkonne poistuu pieneltä osin aina tajutessanne miten mahtavaa on se rakkauden jae jollaista ette ole vielä useakaan osallistuneet jakamaan."

--