Sen verran mielenkiintoinen tilanne että olisi kaksi kuukautta aikaa paneutua täysin henkiseen kehitykseen. Työelämässä olikin oppikurssi, miten nostaa sietokykyä ilkeitä ihmisiä vastaan... se vain aiheutti sen että henkinen kehitys on tyssännyt lähes täysin, mutta opinhan minä jotain ja ensi kerralla olen viisaampi. Toivottavasti uskallan jättää siis työelämää vähemmälle kun olisi mahdollisuus ja yrittää täysillä kehittyä itse.

Mutta ehkäpä ne oppaat tietävät koska olen valmis. Lukujärjestykseen kuuluisi keskustella oppaiden kanssa kaksi kertaa päivässä, liikkua luonnossa mahdollisimman paljon, jne. Varmasti olisi edennyt elokuuhun mennessä, saanut kierrokset laskettua. Huomaan itsekin että olen poissa "vireestä", pitäisi löytää todellinen itsensä jostakin kerrosten alta. Nyt kun lukee empaattisista luonteista yhä enemmän, huomaakin että ai, siksi olen reagoinut niin ja näin, enhän mä olekkaan outo.

 

Heräsin sunnuntaina aamulla varhain koska oli niin valoisaa, mutta sain vielä nukuttua tunnin. Sinä aikana näin unen kissasta. Sillä oli jalassa todella iso haava jonka se oli nuollut puhtaaksi, se oli niin iso että tajusin että se oli vietävä hoidettavaksi. Mutta matkan varrella oli yksi ja toinenkin este että en ehtinytkään huolehtia kissasta, mutta näin mainoksia siitä eläinlääkäristä ja muistin aina sen. Ehkä siis viittauksena oli oma henkisen puolen haavani/parantuminen joka minun pitäisi hoitaa, olen sitä itse yrittänyt mutta se ei onnistu niin, olen sen aina säännöllisesti myös unohtanutkin koska on arkipäiväisiä asioita.

 

Pieniä merkkejä on myös ollut, usein varhain aamulla jotain että pitäisi nousta mutta en ole jaksanut koska töissä mennyt myöhään. Korvassa on soinut toisinaan mutta en ole ehtinyt aina keskustelemaan, ääni on nyt todella pieni (aluksi se oli huomattava).

Mutta jotain outoa lintujen suhteen sillä jotkut jähmettyvät. Esimerkiksi pensaaseen ikkunan taakse lennähti räkättirastas ja yleensähän niillä pyrstö heiluu ym äkkinäistä liikettä. Näin sen aluksi vain sivusilmällä sillä keskityin muuhun, lopuksi katsoin toisenkin kerran että miksi se ei liiku. Juttelin sille että lennähditkös ikkunaan, mutta ei sellaistakaan ääntä kuulunut. Se vain käänsi päänsä suuntaani eikä hievahtanut muuten mitenkään. Todella outo. Samanlainen mustarastas lenkkipolulla ja kotona harakka, toinen antaa kävellä ihan vierestä esittäen kivettynyttä ja toinen lentää katsomaan ikkunasta sisään.

Aina nämä eivät ole lintuja, on ollut se erikoinen sarvipää hirvi joka vain seisoi tien vierellä erään korkean mäen laella vaikka tulin isolla autolla vastamäkeä ja sen periaatteessa olisi pitänyt nähdä ja kuulla jo kaukaa. Mitähän muuta on mennytkään ohi silmien...

Olen myös illalla pyytänyt että saisin vastauksen kysymykseeni jonka kirjoittaisin yöllä ylös, mutta muistan vain että sain opastusta jota en jaksanutkaan kirjoittaa, myöntelin vain että kyllä, kyllä... Usein myös yöllä keksii ratkaisun johonkin asiaan ihan itsellään.

 

Olen kuunnellut Contact In The Desert --juttuja. Olispa mielenkiintoista päästä joskus. Suomalainen versio on kai Ultrapäivät jonne kyllä pitää poiketa, nyt kun kerrankin on vapaata:  http://www.ultra-lehti.com/ultrapvt/ultrapvt.html

Täällä olisi ollut mielenkiintoinen seminaari Kasvit kosmoksen kanavana, mennyt jo.

"1 Pyramidien lattioilta riihien pohjille
2 Kasveja tähtitarhoista
3 Kryptokasvitieteestä
4 Huonekasvisi Henkioppaana
5 Kasvien auroja tunnustelemassa -ulkoretki
6 Kasvi humanoidina – Kävelevän Koivun matkassa..."

 

Sture Johansson (joka kanavoi Ambres -henkeä muinaisesta Egyptistä, olen niitä suomentanut tänne...) järjestää myös kaikenlaista: http://www.nyaramstiftelsen.se/utbildningar-och-kurser/

 

Esim.  24-29.7 , Ambres puhuu ja välillä patikoidaan tuntureilla. Maanantaista lauantaihin, hinta 511 € + majoitus 80 €, itsepalvelu.

"Fjällvandring i Grövelsjön 24 - 29 juli

Ambres undervisar. Däremellan får vi fina naturupplevelser på promenader i skog och mark.

Med Lisa och Teo som guider går vi i Grövelsjöfjällen. De tar oss med ut i den vackra fjällnaturen med turer mellan Norge och Sverige, där vi vandrar i dess fjällvärld. Naturupplevelserna torde bli något utöver det vanliga. Normal kondition behövs. Visserligen blir inte fjällpromenaderna så långa men de kan vara krävande.

Start: måndag kl 17 till lördag frukost.
Kurskostnad 5000 kr, logi 800 kr, självhushåll.
Anmälan till: kursanmalan@nyaramstiftelsen.se eller via formuläret på denna sida."

 

http://www.grovelsjon.com/eng/SummerActivities.htm

 

gre3830.jpg    (grövelsjön.com)