http://www.saijankirjat.com/2017/05/31/ratkaiseva-hetki-on-nyt/

 

Tämän aamuinen viesti lyhyesti tässä:

"Siinä ajatuksessanne uudistetussa olisi se vanhan tietonne siemen jäljellä. Eikä siis kylvetä uutta kaiken sen sijaan, vaan ottaisitte ja kasvattaisitte jotain kaunista siitä ajatuksestanne.

Sillä ensin sillä kukoistuksellanne suojelette jokaista toistakin maan päällä kulkevaa että siinä suvaitsette siis kannustaa ja suojella heitä vähemmän kehittyneitä jotka eivät ole vielä kuulleet juurikaan mitään ennustetusta maailmanne muutosvyörystä joka yllenne säntää piankin.

 

Ehkä siinä ajattelemme että sijaitsette väärällä polulla vielä mutta siinä myös kajastaa se toivon portti jota kohti kuljette määränne mitan jäljellä olevan, joten kumotkaa kaikki haaveenne sellaiset jotka liittyvät maailman suojelemiseen. Sillä sellaista toivoa ja tavoitetta olette liian pieniä kertomuksin laittamaan alulle, mutta siitä aloituksestanne voisitte aloittaa että siinä ajattelette ensin itseänne kannustaa kumoltaan kävelemään ja onnistua hankkeessanne.

Että kertomuksenne eivät siivittäisi siis liikaa hallintaa maailman suhteen vaan sen juuri vähäisen mielenne kohdalla tapahtuva siintäminen uuden maailman toivon ja tulevaisuuden.

 

Nooan kuvaannollisesta arkista: Vaan sellaista juuri tavoitetta uskalsi hän uusi asukas tulevaisuuden kohdentaa kykyjensä mukaisesti tapahtumaan juuri että siinä hän kohtasi sen uskonsa ja oli vapautettu ennakoimaan tapahtuvaa.

 

Sellaista tasannetta hänkin ajatteli uudistaa jonka kaltaista tavoittelette nyt tälläkin hetkellä. Joten istuta sinäkin se vapautesi täyteen kukoistukseensa ja vallitse vain siinä ajatuksessa että siinä todellakin tapahtuu jotain sanoin kuvaamattoman uutta järjestystä ja hallintaa maailmanne valloissa, että kertaamme siitä vielä monta kertaa uudelleen.

 

Mutta siitä lähteäksemme olemme suunnitelleeet niin tapahtuvan että siinä ottaisitte itse sen johtoasemanne ollen väsyneitä vielä taivalluksestanne, mutta niin onnistutte kukistamaan sen omistavan portaan siellä tasollanne.

Joten istukaa ja ihmetelkää, on vain sanomamme tälläerää sillä muuta ette kykene toisaalta innokkuudestanne huolimatta tekemään.

Mutta siinä salaisuus piilee siinä istumisessa, että siinä innostutte tietenkin miettimään juuri niitä ajatuksianne joita ottaisitte matkaanne uuteen järjestykseen. Sillä jokainen joka etsiytyy juuri siihen hahmonsa mukaiseen joukkoon, on vain kaunis lisä yhä lisääntyvään aputoimiin.

 

Sillä juuri siten mahdollistatte jonkin asianmukaisen toiminnan että otatte vain salaattia kuten kulhostaan ja lisäätte makkaraa sivuun että jäsentelette juurikin sitä uudenlaista tavoitetta kuten mahdollista olisi ruokailla lisää, ottaen jotain sellaista mistä kukin sattuu pitämään.

 

Olkaa väsymättömiä juuri nyt, sillä tällä hetkellä on ratkaiseva merkitys olla luomakuntanne jäsenyyden kirkastaja että siinä tavoittelette uudistuneita turmiollisia jäseniä lähtemään pois kaikkeudestanne.

Sillä entistä vaikeammat ajat muuttuvat heille tulevaksi että siinä kukistuu heitä useakin hyvin mahdollisesti kuten toiveenne mukaista olikin.  (Nythän on kuollut mm. itse Ilkimys Rockefeller)

 

Kertaamme teille näitä sanoja vahvistukseksi että siinä havaitsisitte olla jäseniä hallittuja että kukaan ei horjahtaisi eikä lähtisi väärään suuntaan. Sillä vaikea on sieltä toiselta polulta tulla enää takaisin jos lähtee ennakoimattoman varmuudella juuri siihen matkaansa eikä palaa ajoissa.

--- (jatkuu linkissä...)