Wow, Greg Prescott kertoo linkin videolla nähneensä unen isosta aallosta jota pakeni merenrantamökkiin, aaltoja oli lisääkin ja ne kertoisivat siis tulevasta positiivisesta muutoksesta. Useat näkevät näitä samoja unia joten unipäiväkirjan pitäminen olisi suositeltavaa. Hän kertoo että talo edustaa meitä itseämme unissa, jne.

 

Sen valossa oma uneni kertoi siis että muutosaalto tulee ja kaataa meidän raamimme mutta meille ei käy mitenkään vaikka meno on huimaa. Sain myös automaattipiirroksessa sen pyörteen, kuva on e-kirjassa selityksineen ajan hampaan ja ristin kuvan kera.

 

Unet voivat opastaa myös arkisissa asioissa. Itse jätin huonekuusen odottamaan ruukunvaihtoa ja se ilmeisesti kuivahti hieman unohdettuani asian, joten näin aamulla juuri ennen heräämistä unen jossa siinä kuusessa värisi vähän kuin kuivuneen voikukan lentävä siemen osa kuin tähti... se oli siis tähtimäinen tosi hento pallo joka oli ikäänkuin jäänyt siihen oksaan jumiin.

Saattoihan se tarkoittaa jotain muutakin, jätän kuusen aina talonvahdiksi lähtiessäni ulos eli kerron sille että pitää huolta muista kukista ja talosta.

 

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/supernatural-event-coming-soon/#

 

*

Matt Kahn kertoo mm egosta, vitsailee maapallon tilasta että elämme ehkä aurinkokunnan ghetossa täällä, edes hyväntahtoiset ET: t eivät halua tulla meitä pelastamaan huippuedistyneen tekniikkansa kanssa koska olemme täysiä gangstereita heihin verrattuna. Totta!

https://youtu.be/9HP7Emi0Gls

 

*

Lisää aalloista tänään...

http://www.luxonia.com/viestit/122-diane-canfield/6339-3052017-energiapaeivitys-aaltoja-ja-geomagneettimyrskyjae