Viestit tammikuu-elokuu 2016 luettavissa ilmaiseksi täällä:

 https://www.saijankirjat.com/kirjani-osa-1/

 

‚ô•

 

https://www.consciousreminder.com/2017/06/17/intuition-real-super-power-much-wiser-brain/

 

"Intuitio kertoo ajattelevalle mielelle minne katsoa seuraavaksi." -- Jonas Salk

Intuitio on todellinen supervoima, älykkäämpi kuin aivot.

Hidasta kuuntelemaan. Syy miksi jotkut ihmiset ovat intuitiivisempia, on se että he todella kuuntelevat ominta vaistoaan sen sijaan että vähättelisivät ja epäilisivät sitä. Se ei tarkoita että he sivuuttavat analyyttisen mielensä ja kriittisen ajattelun, vaan on ero järkeilyllä ja sen käyttämiseen itsensä vakuuttelemiseen pois sellaisesta minkä intuitio tietää todeksi.

 

Hyvin intuitiiviset ihmiset lukevat mieliä empaattisen tarkkuuden avulla. Se ei ole taikaa; se on intuitiivinen tietoisuus siitä mitä toiset ajattelevat ja tuntevat. Se on erittäin voimallinen empatian muoto joka auttaa syventämään yhteyksiä ihmisiin. Käyttäen siis mindfullnessia. Se kuulostaa hyvin new agelta että luottaa vaistoonsa mutta todellisuudessa se on vain keskittymistä hetkeen, erityisen hyvä tekniikka suodattaa kaikki ympäristön häiriöt - samoin omien aivojen häiriöt. Silloin kykenee kuulemaan oman intuitionsa selvästi.

 

Intuitio on osa luovuutta ja kun ollaan tarkoituksella luovia, vahvistetaan oman vaiston käyttöä.

Oletko tehnyt jonkin päätöksen ja välittömästi tuntenut itsesi huonovointiseksi? Se on kehon tapa ilmoittaa että päätös jonka analyyttinen mielesi teki, on vaistoasi vastaan.

Intuitiiviset ihmiset eivät mieti "olipa outo uni!", vaan he kysyvät itseltään: "mistä se johtui ja mitä voin oppia siitä?".

 

‚ô•

 

https://simplecapacity.com/2017/02/10-warning-signs-the-universe-sends-when-youre-on-the-wrong-path/

Tapoja joilla universum saattaa huomauttaa että olet väärällä polulla: satutat varpaasi, juutut liikenteeseen, saat toisilta ilkeitä huomautuksia ja katseita, loukkaat itsesi, odottamattomia laskuja tai muita kustannuksia, kiistoja lähipiirin kanssa, sairastut, päänsärky, menetät tai rikot omaisuuttasi.

 

‚ô•

 

https://m.youtube.com/watch?t=2s&v=zIIKTNPP5Ts

 

Muotilehdet ovat täyttä mainontaa ja tarkoituksena on kuvia manipuloimalla saada ihmiset tuntemaan että he eivät koskaan voi olla yhtä kauniita. Eivät tietenkään koska edes mallit eivät ole...

 

‚ô•

 

Barbara Marciniakin uusin kesäkuulta:

https://www.youtube.com/watch?v=Cy2PL7xuBzg&feature=share

 

‚ô•

 

Tulevien Ultrapäivien (6-9.7) ohjelmistosta yksi: "Ihmeiden oppikurssi", kanavoituna saatu opastus

https://www.as-keskustelutuokiot.fi/mita-on-ihmeiden-oppikurssi

 

ūüíü

Perusta löydetty oudonmallinen muumioitunut ihminen...

https://www.gaia.com/lp/unearthing-nazca-members/?utm_source=facebook%2Borganic&utm_medium=gaia&utm_term=video&utm_campaign=st-unearthingnazca&ch=st%EF%BB%BF

 

...joka olikin huijausta

http://www.theblackvault.com/casefiles/unearthing-nazca-common-sense-approach-analyzing-three-fingered-mummy-peru/#