Päivitys iltaviestistä pätkä:

Selostaisimmeko teille ensin jotain toisenlaista kommentointia siitä ilonpidosta jota toisinaan kertaudutte harjoittamaan sillä näemme usein miten pitäydytte surkeina olemuksina sisäisesti kuitenkin iloiten.

Sillä usein näette jotain selittämätöntä silmissänne siten että siinä oleilee ehkä pieni aavistus sisäisen unelman aukeamisesta, sillä usein silmäilette sumeina kuitenkin kaikkea ettekä pelasta niitä pieniä kultakaloja uimasta luoksenne. Sillä usein ne vain kelluvat siinä olemuksenne sivustalla kertoen jotain tarinaa siitä suuresta sijainnista jonka vuoksi olette kaiketi irtautuneetkin sinne samaiseen maailmaanne, että siinä teillä syntyykin juuri niitä ilonpitoja kuvaillessanne uusia kaltaisianne kannanottoja nähneenne.

 

Kertaamme teille kyllä lyhentyvin jakein kaikkea kuvataksemme miten matkaatte kuitenkin joka kerta yhä syvemmäs kalaisiin kuviinne että siinäkin teillä lähtee usea vene airoineen kulkemaan kunhan työnnätte sen vesille, oleilemaan pilvin kuvajaisin vedessä lähteenne.

Kuvastakaa kaikki sitä työtänne tulevaksi hallitusti esiin sillä usein lähdette kulkemaan vesille tuntemattomille kuvitellen rantautuvanne oikeaan satamaan vaikka sellaista ette ole lähimaillakaan.

Kuunnelkaa aloittaen ensin sellaisesta kappaleesta jota usein kesäiltaisin kuuntelette joka esitti kuunnelmaa kesäiltaisen taian tuomisesta luoksenne. Sillä siinä yhdistyy usea eri elementti siitä ilonpidosta ja jakautumisesta iloisuuden jolla voisitte käsittää enemmän kuvailla juuri sitä kaipaustanne kalaisiin jakautumisiin.

Kuvaten juuri ehkä siinä lisää jos otatte vielä lisäksi jotain iloisuutta esittämiseen sillä itkunne määrä ei kuvaa mitään jos otatte vain iloisia säveliä mukaanne, vaan on otettava lisää myös surun säveliä ja kiedottava niitä usein jakeisiinne että siinä vasta opitte siitä elämästänne kuvaannollisesti esittäen jakeitanne, kuten kasvattaisitte jalomielistä kaipausta suurempaan kaipaukseen.

 

Siinä esitätte kuitenkin ehdottoman varmasti myös sellaisia onnettomia kuunnelmia uudistuksen väsyneen jollaista tahdotte toisinaan myös kuvitella luoksenne, sillä ensin siloitatte kuvitelmianne suoriksi ja äärettömän ilomielisesti kuitenkin sijaatte myös surua kaipaukseenne, jollaista tuskaa tahdotte toisinaan iloiten kantaa.

Sillä siinä iloisuuden ja surumielisyyden kaihon pauloissa iloiten sijaitsette juuri omalla kentällänne jonne teidät on istutettu keinahtelemaan aallokoissanne syvissä toisinaan. Että keikkukaa ja iloitkaa ja nähkää kaiken uuden veroisena pian kuten tapahtuu että pian sijaitsette kuitenkin paljon kauniimmalla kaipauksen matkalla.

 

Sanoitamme näin vapaaehtoisesti lisää jotakin sillä sijaitsit paljon kauniimmalla vyöhykkeellä äsken  (meditoin/mietiskelin...)  kuin aloittaessasi innostuneena matkaasi  (päiväviestiä ennen en meditoinut aamulla...) mutta sijaiten juuri vähäisesti kerrontasi puitteen vaatimalla kaipaamisen tasanteella. Sijaitse vain lisääkin usein näin kauniina ja sijaitset juuri oikein nähdäksemme, siinä sijaitsee kukin jakaen sanoituksianne kauniita ettei kukaan niitä sijaltanne kukista."

Lyhyesti viimeisimmässä päiväviestissä oli että opetuksia kerrataan näin oppituntimaisesti koska liian usein katselemme kaikkea liian matalasta käsityksestä. Pitäisi lopettaa vanhojen mantrojen (uskomuksien?) toistaminen, rentoutua, luottaa, kannustaa toisia. Haluamme hallita vain jotain kaukaista asiaa / Jumalaa ja olemme liian mietteissämme, se "lisää sumua kuoppaan jonne olette kaivautuneet."

 

"Siinä lausuessanne ääneti mantrojanne ja runojanne lisäätte vain tahtonne mukaista johdatusta kauemmas etääntymään eikä kenellekään kuvailujen mukainen kannatus esiinny enää selvänä kuvana. Sellaista taajuutta lupaavaa silmäilette mille tahtoisitte astua yli kalpean astianne, mutta siinä taajuudessa teiltä jää huomaamatta miten tahtomanne asia se luisuu kauemmas kokoajan, sillä siinä silmäillessänne unohdatte taputtaa itseänne olalle kertoen kaiken olevan mainiosti ja upeasti, että osaisitte kannustaa toisianne lisääntyvässä määrin."

♥♥

 

Nyt on hyvä esimerkki esittää niistä naksauksista/narahduksista tai avautuminen/sulkeutuminen äänistä ympäristössä jotka on siis korkeamman tason viestintäyrityksiä joko edesmenneiltä tai oppailta. Toki lämpötilanvaihteluista johtuu suurin osa, eli paniikinomaisesti ei kannata näihin kiinnittää huomiota.

Eikä todellakaan alata pelkäämään, vaan jos haluaa, voi perehtyä niiden viesteihin. Juuri siksi ne ovat niin pieniä.

 

Heräsin (1.6) yöllä klo 3:10 kun pöydänkansi naksahti, sen perään seinä naksahti takanani ja sitten vielä vaatekaapin ovi. Eli selvä merkki, ne tekivät ympyrän ympärilleni. Kuuntelin hetken mielessäni onko jollakin asiaa, mutta mitään ei erityisen vahvasti ollut heti tulossa. Uskon että tarkoituksena on totuttaa meitä siihen että sellaistakin on olemassa mitä emme näe, ja pikkuhiljaa on vain yritettävä huomioida niitä myös enemmän.

Sitäpaitsi eräs edesmennyt kertoi että hän aikansa yritti tehdä kotona pieniä merkkejä olemassaolostaan mutta kukaan ei huomioinut niitä... miltä se mahtaakaan tuntua kun kohdellaan kuin pelkkää ilmaa. Ironista.

♥♥

 

Piti oikein googlata erään päivän viestini sanomasta se että kiusaaminen on joukkotuhoase...ei löytynyt mitään, kukaan ei ole pohtinut sellaista mahdollisuutta että jo pienet lapset tarkoituksella valjastetaan tappokoneiksi. Itse näin suorastaan silmissä kuvan lapsesta ase kädessä, joten toivottavasti tällekin mielenhallinnalle herätään todella miten vakavaa kiusaaminen on.

Aikaa siihen varmasti menee, jos jopa aikuinen diplomi-insinööri saa kokouksessa paukuttaa työpöydän laatikkoa niin kiivaasti että muut poistuvat puhumatta mitään. Ja jos puhuvat, heidät vaiennetaan. (Helsingin asuntotuotantotoimiston johtaja). Lisää vain näitä juttuja esiin.

♥♥

 

Sain joululahjaksi esoteerisen vuosihoroskoopin eli "Vuosi elämääsi" (astro.fi, tähän karttaan tarvitaan tarkka syntymähetki kellonaikoineen...) ja ihmettelin jo heti tammikuun tulkintoja miten ne sopivat hyvin henkisen elämän puoleen. Kesäkuu olisi itselläni vielä opiskelun aikaa mutta sitten heinäkuun lopussa pitäisi olla vaihteeksi etenemistä, sittenhän nähdään oliko tämä vain tyypillistä lupailevaa horoskooppia.

 

Uskon samoin kuin viesteissäkin on kerrottu että viimetingassa vasta tällaiset henkiset kehitys asiat alkavat kiinnostaa, sitten jos jotain todella alkaa tapahtua ja ollaan ihmeissään. En itsekään saa vastauksia suoraan mistä on kyse, mistä viestit tulevat, vaan joudun tehdä sisäistä työtä ymmärtääkseni ja pitämään mahdollisimman laajan mielikuvan maailmasta. Mutta pyrin sitä pikkuhiljaa kaventamaan kunnes pääsen oikeille jäljille.

Viimevuoden viestistäni, suunnittelin tätä pätkää kirjan takakanteen esimerkiksi huumorista mutta välittämisestä jota viesteissä esiintyy: "On luonnonlaki että valo loistaa aina parhaiten sellaisista henkilöistä jotka osaavat ajatella laajasti elämästä, eikä tarvitse olla Einstein tai vastaava nero voidakseen sen valonsa sytyttää. Uskomme teidän osaavan täysin hallitusti sen lamppunne kattoon ripustaa yllenne siten valaisemaan yötänne vielä vallitsevaa, että teillä olisi suorempi tie luoksemme palata kun näkisitte tarkalleen mitä jokainen askeleenne vaatii."

 

Toivon että moni muukin oppii vastaanottamaan omia viestejään sillä vasta sitten kun niitä saa itse, ymmärtää miten hämmästyttävä asia on. En siis yhtään ihmettele että vain lukemalla toisten viestejä ei vielä vakuututa yhtään mistään.

Odotellaan :)

 

"28.7 Jupiter yhtymä Uranus, alkaa 27.6 ja päättyy 11.8

Monien satujen ja tarinoiden kautta olet varmasti törmännyt erääseen vaikeimmista vihkimyshaasteista eli oman erilaisuuden ja omituisuuden kääntämiseen aivan uskomattomaksi menestystarinaksi. Noitien sammakoiksi ja muiksi rumiksi ötököiksi taikomat prinssit, prinsessat, kuninkaat ja kuningattaret saavat takaisin heille kuuluvan arvon ja kunnioituksen opittuaan ensin nöyrästi hyväksymään omat omituisuutensa ja sitten vielä löytämään siitä sellaiset noitien ja pahojen voimien tavoittamattomissa olevat salatut kyvyt joiden avulla oma kuninkaallinen asema on jälleen saavutettavissa.

 

Jokainen ihminen on kuninkaallinen eli Jumalan valittu ja jokaisella meistä on omat puutteemme, jotka meidän tulee nöyrinä hyväksyä, ja jokaisella meistä on myös omat muilta salatut erityislahjamme, joita käyttämällä pääsemme pikkuhiljaa elämämme yhdestä tavoitteesta toiseen, kuten sadun päähenkilö yhden urotyön suoritettuaan saa eteensä seuraavan kunnes viimeinenkin este on voitettu.

 

Kahdentoista vuoden välein saat kosmisen luvan ottaa käyttöösi juuri tällähetkellä sinua eniten kiinnostavan erityisalueesi ja siihen liittyvät toistaiseksi salatut kykysi. Oman erityisosaamisesi ja ainutlaatuisten lahjojesi käyttöön ottaminen palvelee tälläkertaa maailmassamme tapahtuvaa vesimiehen aikaan siirtymistä ja siksi tulet saamaan osaksesi valtaisan menestyksen kaikilla sinua kiinnostavilla uusilla alueilla, joihin nyt uskallat kiinnittää kaiken huomiosi ja sijoittaa kaiken liikenevän omaisuutesi.

Kuten satujen kertomuksista voit muistaa, tehtävä ei ole helppo eikä voi onnistua ilman tietoisia ponnistuksia ja riskin ottamista. Vaikeusasteesta johtuen monikaan meistä ei pysty hyödyntämään tämän ajan tarjoamia satumaisia mahdollisuuksia vaan tyytyy mieluummin nykyisiin olosuhteisiin ja antaa kaiken jatkua yhtä varmana ja tyhjänpäiväisenä kuin tähänkin asti. Nyt edessäsi oleviin mahdollisuuksiin tarttuminen edellyttää suurta itsenäisyyttä ja riippumattomuutta muista ihmisistä, jotka mieluummin pitäisivät sinut omassa kastissaan kuin päästäisivät löytämään jotain joka nostaa sinut heidän yläpuolelleen."

♥♥

 

Hauska kanavointi tulevaisuudesta tulevalta "Randall:lta" millaista 3000-vuosituhannella on maapallolla. Kanavoija Brad Johnson.

Petoeläimiä ei enää juurikaan ole.

Universum vastaa siihen miten henkilö siihen peilaa, eli sitä saa takaisin mitä edustaa ja jos tahtoo apua, sitä saa, omalla voimalla siis luodaan asioita mitä tahtoo.

Lapset luodaan väliaikaisessa hautomossa ilman tarvittavaa partneria, eetteri/kristallisessa kohdussa ja lapsen saa muutamassa minuutissa (periaatteessa 9 kk mutta aika on nopeutunut), genomeihin voi itse vaikuttaa haluaako esim. enemmän poikamaisen vai tyttömäisen. Voi synnyttää myös perinteisellä tavalla.

 

Armeijaa, aseita ei enää ole sillä kaikki perustuu yhtenäisyyteen.

Koulujärjestelmää ei enää ole, lapset itse päättävät mitä haluavat opetella seuraamalla tiettyjä henkilöitä.

Voidaan luoda tahtomalla ja replikaattoreilla, sama matkustamisessa eli jos haluaa matkata Hawaijille, upotetaan vain mielessään varpaat hiekkaan ja siellä ollaan.

Kuu ei enää kierrä maapalloa, sitä pyydettiin lähtemään ja se päätti lähteä pois heidän aikaansa 2147 ja kaikki siihen liittyvät liittolaiset jotka sen loivat, lähtivät mukana pois aurinkokunnasta, toiseen aurinkokuntaan jossa kokevat olevansa tarpeellisia jatkaakseen sosiaalisia kokeilujaan. Maapallo siis suoritti valmistumisensa 4. tiheyden yhteiskunnaksi ja teknologia joka korvasi kuun olemassaolon, oli kehitetty.

Asioiden paljastuminen eli maailmanlaajuinen ensikontakti täällä maapallolla tapahtui heidän aikaansa 2053, vuosi ei välttämättä ole juuri meidän aikaamme verrannollinen. Silloin uudennäköisiä olemuksia, täysin ihmismäisiä kuitenkin, alkoi esiintyä, ihmiskunta oppi kehittämään teknologiaansa myös päästäkseen pois planeetan pinnalta. Maapallon asukkaista tuli osa 1000 eri rodun liittoa, superliittoa."

 

https://www.youtube.com/watch?v=g2HFIPrMIQk