https://www.saijankirjat.jimdo.com/viestit/heinä-17/

 

"13.7 klo 11

Huomenta! Kysyisin ensin mitä suosittelisitte että tekisin, olisi vapaata ja mahdollisuus matkustaa?

Kertaisimme ehkä kuitenkin kaikenlaista muuta tapahtumaa suosivanne että siinä ajattelisitte ja kasvaisitte täyteen mittaanne ollen mitättömän kasvuisia vielä.

Hitaanlaisesti se etenee teidän polkunne, vaan siitä saatte potkua aina jostain yrittää ja aloittaa jotain uutta näkökykyä.

 

Saavuttamanne omaisuus suojataan aina kohtuudellisella menetelmällä siten että jokainen joka arvostaa henkistä suoritusta olisi täsmällisesti saavuttanut jokaisen tasanteen jolla tulee pysyttelemään, kunnes seuraava etenemisen kannalta otollinen hetki on saavutettu. 

 

Tahtoisin kuitenkin olla luonnon rauhassa tehdessäni sisäistä työtä, auttaako se? 

Sellaista vahvistamme kyllä aikaisemmin majoittuneen vaihtoehdon mutta siinä mitassa laajuudessa miten tänään taivallatte, olette tuokiossa kaukana mietteissänne jos vain päätätte vapauttaa mielenne valloilleen.

Siinä ajatuksessanne olosuhteissanne kykenee tapahtumaan muutos jollainen edesauttaa jokaista tahollaan edistymään jakeen mitan verran.

 

Jokaisen auttavaisen ajankohta on siis määritelty jo etukäteen jolloin osallistutte jokainen edistämiseen, kuten kerroitte tapahtuneen muinoin kun asuttivat he toiset veljeskunnan osanne vielä sitä salaista mannerta jota Atlantikseksi kutsuttiin. Vaan siinä salainen taho edesauttoi jokaista kansalaista vaatimuksissaan että yltäisi jonnekin korkeammalle tasanteelle johon toki ylsivätkin aina, jolloin saavuttivat lopulta sellaisen vaadittavan tasanteen että jokaista hieman autettiin sisältäkäsin saavutuksessaan.

 

Siinä ajattelimme jokaista ennustettua ajatuskulkuaan kannustaa joten otatteko käyttöön samanlaisen taktiikan vai olisitteko halukas kannustamaan jollakin toisella tapaa, olemme kysyväisiä?

Kyllä minulle ainakin sopii samanlainen taktiikka.

 

Sellaista informaatiota kannustaisimme jokaiselle edistyneelle jäsenelle että siinä kannustaessanne toisia olettekin osanneet kannustaa jokaista sisältäkäsin saapumaan otollisen ajan kohteessa, joten jossakin määrin olet itsekin osallistunut kannustamaan jokaista sisäisessä halukkuudessaan innostua jokaisen tason vallatakseen.

 

Varmasti siinä salaisuus piilee vielä monilla että miten tapahtuu se uusi ikkunanne avautuminen mutta siinä salaisuudessa itsekin ajattelette pysytellä onnellisina, autuaan tietämättömänä polustanne vallitsevasta.

 

Vaan sellainen tasanteellinen arvo siis on pysyy aina jos otatte vastaan, jolloin jokainen saavuttamanne etappi lisätään kulkunne matkaan eikä kenelläkään ajaudu mitään kertausta vaadittavan.

Kertaamme ainoastaan jos joku salainen agentti on häiriökäyttäytymisellä suvainnut hallita jotain kanavaa toisin kuin tahtoisimme, jolloin jokainen ennustamaton yhteensulautuminen liittyy siis jokaisen matkaan suoritettavaan kannustamiseen sellaisesta tasanteesta että kenelläkään arvoisella olennolla ei sallita olevan siellä tilaa temmeltää kuten tahtoisivat toisinaan katsella toisten paikkoja mielenkiintoa kuvaillen.

 

Että osallistuu kuitenkin jokainen tahollaan kuten tahtoo eikä hänellä toisella henkilöllä löydy sanan sijaa, matkustaessaan jokainen kuten tahtoo. Kannustakaa siis jokaista liikkumaan yhä enenevässä määrin kannustaen jakeitaan, lisäten tahdonvoimaansa merkittävästi aina sellaisen tilanteen kohdatessaan että teitä saatettaisiin aivosuorittaa jotain pesua lähes. Joten ottakaa kilvan suoja jäsenyydestänne että siinä tasanteellanne pysyisitte koskemattomana, ollen vääntäynyt jo istuma-asentoon sen kumolla olemisen sijasta. Vaan siinä salaisuuttanne pidellessänne olette suorittaneet kuitenkin monenlaista voiton mutkikasta onnistumista vaikka olisittekin vakavissanne miettimässä alakuloista olemusta.

-----

Kiitos! Jatkan myöhemmin. Suosittelisitteko nyt meditoimista minulle? 

Ennustaisimme ehkä toivotunlaisen edistäytymisen tulleen jäseneksenne jos ottaisitte kaikin osaa joukkomietintöön että miten tahtoisittekaan maisemaanne ja mielentilaanne vaihtaa joksikin toiseksi oliko se sitten iloinen, ja väsynyt alakuloinen vääränlainen tavoite. Mutta siis olette kuitenkin sallimassa ajanmittaan tapahtuvan joukkokuulemisia sen suhteen että mitä milloinkin tahtoisitte.

 

Joten ottakaa vapaata sen verran jäsennelläksenne jotakin iloista muodonmuutosta päiväänne.

Olkaa kauniita ja katselkaa useasti kauas taaksenne miten olettekaan edistyneet tiellänne katsellen juuri siten mahdollistaen sen henkisen kasvun syventymisen, ottaen se suunnilleen puolikkaan kohta elämästänne arjesta.

 

Olkaa hyvä näkemiin, rauhaa ja rakkautta katseisiinne arvoisat kauniit olemukset."

 

*

 

https://www.rapport.fi/journalistit/kirsi-haapamatti/kohtaamisia-rajatiedon-messuilla

 

”Ultrapäivät on hieno, sosiaalinen tapahtuma. Täällä ihmiset voivat vapaasti olla mitä ovat, jutella enkeleistä ja ufoista. Täällä he saavat myös tarvitsemaansa tukea ajatuksilleen. Näin ei välttämättä arjessa ole. Harva voi esimerkiksi työpaikalla kertoa yliluonnollisista kokemuksistaan, vaikka mitään hörhöleimaa ei enää niin helposti ihmisten päälle lyödäkään”, Veli Keitel sanoo.

Suuri osa yleisöstä näyttää keski-ikäiseltä tai vanhemmalta. Se ei Keitelia hämmästytä:

”Näistä tapahtumista puuttuu yksi ikäryhmä oikeastaan kokonaan. Teini-ikäisistä kolmekymppisiin, se porukka ei näissä käy. He eivät arjen kiireissään ehdi ajatella näitä asioita, vaikka monella kiinnostusta olisikin. Materialistinen maailma vie heidän aikansa ja tarmonsa.”

 

*

 

Lukemista

https://healthyinformator.com/

https://www.consciousreminder.com/ 

http://elonaalto.foorumi.eu/index.php

https://www.lifecoachcode.com/

 

"Ajatteleminen on työlästä, siksi suurin osa ihmisistä tuomitsee."

judging.jpg