https://www.saijankirjat.com/viestit/heinä-17/

 

klo 10 aamulla kirjoitin vain lyhyesti.

 

"Kertaamme vielä tänään jotakin uutta tapahtuneen sillä rintamalla jonne toivottekin aina uutta aloitusta kuulevanne, että siellä todellakin on nyt otettu riemuvertauksia saapuville että siinä heillä toisilla onkin aina ärsyyntymiskynnys saavutettu. Kertaamme sanojamme joten korostamme miten otitte pois jotain haastavaa aihetta, joten sellaista taikaa kohtaatte piankin jollaista tulette unelmoimaan lisää.

Olkaa haastavia ja katselkaa miten se katselmuksenne muuttuu.

 

Sellaista tarinoimme hyvää ajatelmaa että teille on saapumassa käskemänne mukaisesti uusia luomakunnan osia jakaakseen heitä uusia jäseniä hyvinkin voimallisesti saapumaan, että siinä teillä useakin valaisee miten kohtaatte jotakin uutta toisinaan vaikka oletatte vanhaa maailmaa odottavanne.

 

Kertaamme sen muodostuvan uudesta jakeestanne, joten piiloutukaa jos oletatte sen itseänne sokaisevan mutta korjaantukaa heti valaisemaan ajatuksianne kun olette valmiita. Kannatamme ensinnäkin jokaista uskomaan kaiken todeksi, jolloin se sellaista todellisuudessa onkin. -- "

 

*

klo 11:30 kirjoitin käsin lisää sillä korvassa soi saatuani tiskit loppuun... ehkä kirjoitan tänään vielä lisää kun se näyttääkin onnistuvan tauon jälkeen.

 

-- Korjaamme pienen väärinkäsityksen vallinneen että siellä kohta säteiltäisiin onnesta jaetusta, mutta sellaista emme tuo mukanamme vaan sellaista ennemminkin vapauttavaa jaetta että jokainen osallistuu kuten kykenee. Eikä edes mitenkään vallitse suuri ajatus että olisitte muuntautuneet toiseksi, vaan sellaista jaottelua sallimme esiintyä että monikin osallistuu enemmän yhteisen asian päätökseen eikä salli olla yksin.

 

Vaan siinä ajattelemme vahvistaa jokaista joka suojaamme tahtoo, mutta sitten taas joku ajattelee ettei mitenkään osaa ei kykene osumaan jakeeseensa. Sellaista tahtoisimme opettaa teille miten osutte kyllä aina ajatelmissanne suorastaan oivallisen hyvin kohteeseen mutta ainoastaan se teidän ajatuksen kulkunne vaikeuttaa asiaa.

Eikä suinkaan kohoteta ketään ylemmäksi toistaan, vaan täysin samalla tavoin etenette jokainen vaikkakin ehkä joku osaa parhaiten muuta asiaa ymmärtää, mutta vallitsee täysin yhteis ymmärrys kohta että siinä osaatte kunnioittaa toistenne polkuja yhtälailla tasavertaisina.

 

Välistä katseenne siirtyy ajatustenne mukaisesti hieman liian pitkälle, eikä tarkoitus ole kuitenkaan saalistaa mitään jaettuja omaisuuksia, mutta sellaista hienovaraista ajatusta kyllä että kuljetteko lainkaan mielessänne suvaiten esiintyä uudenlaisena. Vai onko kaikenlaista muuta matkassanne kuten laskea kaiken toisten varaan että opastaisivat teitä itseänne, vaikka sellaiseen ei kenelläkään toisella ole valtuuksia tehdä muutoksia toisen puolesta.

 

Sillä jokainen osallistutte sellaiseen taitojen mittelyyn että jokainen vastaa ainoastaan omasta osuudestaan eikä kenelläkään tule olemaan vaikeuksia, olemme varmoja.

Kuunnelkaa ainoastaan jokainen omaa katsettanne joka kääntyy aina sen mukaan minne olettekin menossa.

--- "