http://www.saijankirjat.jimdo.com/2017/07/19/kajastus-horisontissa-pimeys-väsyy/

 

Ensin on selvitystä muunmuassa siitä miten pääsemme ennenpitkää kaavamaisuudestamme eroon, miten meillä ihmisillä kuluu aikaa kinasteluun tästä mitä kukakin saisi muka ajatella maailmasta, on pilkkaamista ja väärinymmärrystä josta pääsemme kaikki ennenpitkää samalle aaltopituudelle. Jokainen kannaltamme olematon asia poistuu piiristämme jos niin tahdomme.

 

Sitten kirjoitin vihkoon käsin:

 

"Ilmoittaisimme teille jokaiselle jotakin ikuista olevan saapumassa, sillä jokainen osallistuu omalla tavallaan kuten määrää itse sellaiseen tapahtumaan että katsokaa taivaallanne näkyvään horisonttiin onko siellä nähtävissä jo kajastus uuden maailmanne. Sillä tavoittelemme nyt juuri sellaista asiaa luoksenne että ymmärtäisitte kaiken olevan totta. Joten katsellessanne jokainen miettii mitä saattaisi olla se kajastaminen, että siinä ajattelette kukin arvoisellanne tavalla mutta siten kuitenkin ottaen osaa mietintään.

 

Uskokaa vain todeksi se mitä näette, älkääkä arvostelko, olko ylimielisiä. Mutta siten kyllä opiskellen että oletteko suuren huomion mielessänne laittaneet asialle, sillä jokin selvästi mielessänne kuitenkin kajastaa ja olette odottavia.On vain jakeessamme kysymys sellaisesta että jokainen onnistuu katselemaan arvoisellaan tavalla ja jokainen myös onnistuu jakeessaan. Olkaa hyvä, katselkaa kuten tahdottekin ja jos olette nähneet, olkaa viisaita itsessänne että jotakin suurta ajatusta teille tuotiin luoksenne eikä ole kiistoja, kamppailua että mikä asia saattaisi ola kyseessä. Ole hyvä tässä kannustava viestimme, näkemiin.

 

Kiitos, voidaanko piirtää millaisena se asia saattaisi horisontissa kajastaa?

Sellaista emme suosittele että ottaisitte toisiltanne voiman pois siten mahdollistaen yksinkertaisen näyn olevan tapahtumassa, vaan sellainen juuri pimeyden väsyminen on tapahtumassa ja silloin näette sen olevan liikaa heille toisille olemuksille.

 

Kannatamme näkökulmaa että teillä jokaisella onnistuu useakin eri mielenhallinta poistumaan, jolloin jokaisella on oma asiansa miten jatkaa. Mutta siis sellaista tapahtuu, olkaa kuulolla.

 

Nähtävästi uskomme itsekin jo jokaisen osaavan kalastaa rauhassa, joten ottakaa haltuunne kaikki se mitä onnistutte pyydyksiinne haltuun saamaan.

 

Näkemiin, olkaa rauhallisia ja jatkakaa kaikesta huolimatta sitä arkista aherrustanne. Sillä mikään toinen taho ei enää jatka teidän turvaamistanne mutta onnistutte siltikin suojassa pysyttelemään.

 

Kiitos, onko mitään kuvaa jonka toivoisitte piirtää lopuksi?  

Ottakaa kantaaksenne toistenne polun alkua, on kaikki mitä haluamme lopuksi jäsennellä, näkemiin.

 

Anteeksi, kysyn vielä: Onko tämä uusi maailma siis nähtävissä nimenomaan juuri sinne taivaan horisonttiin katsellessamme?

Sellaista ilmoitamme joten sanojemme mittaisena pysymme, näkemiin.

 

**

 

Meditoin pitkästä aikaa eilen onnistuneesti, tai katselin vain ikkunasta kukkia ja ukkospilviä, tunsin itseni valtavan onnelliseksi ja aloin vaipumaan horrokseen. Tuntui sydämen kohdilla selvästi sellaisena tunteena jota kuvaillaan että "sydän sulaa". Jonkin ajan kuluttua avasin silmät sillä en halunnut vaipua täysin uneen. Se tunne sydämen alueella viipyi pitkään illallakin, rauha, rakkaus. Jatkan tänään samalla tavoin...