https://www.saijankirjat.jimdo.com/2017/07/28/ravinnon-jakaminen/

 

Olihan taas aallonpohja. Opin sen että jos kaikki yksinkertaisesti tuntuu pysähtyvän, ahdistaa, turhauttaa, se ei tarkoita että itsessä olisi vikaa (sinänsä), vaan valinnoissaan. On jämähtänyt paikoilleen ja alati liikkuvassa ja uudistuvassa elämässä ei toimi se paikoilleen jääminen. Siksi täytyy pikkuhiljaa katsella uusia tavoitteita, suhtautumista asioihin. Itseäni vetäisi puoleensa nyt kovasti erämaa, ehkä Lappi tai joku muu rauhallinen asuinpaikka, viestin mukaan siellä kohdataan uusia ihmisiä joita myöskin on vetänyt kyseinen paikka puoleensa. En jaksaisi muuttaa joten ehkä asia jotenkin selviää muuten, ei aavistustakaan mutta kirjoitetaan ylös jos tämäkin asia syksyllä on selvinnyt, se olisi aikamoinen ihme tällähetkellä.

 

Viimeksi näkemäni kaksoissateenkaari oli viesti "et ole yksin". Nyt sain viestin katsella pilvimuotoja, yritän pitää kameraa valmiina.

"Katselkaa usein taivaallenne sillä kerromme lisää vertauskuvallisten pilvikumpareiden muodossa. Katselkaa enemmän juuri siten että mitä sellaista elämänkuvaanne liittyvää siellä voisi tapahtua, näette sitten vastauksen usein."

 

image%282%29.jpg

 

**

 

https://www.lifecoachcode.com/2017/07/23/theory-the-universe-is-conscious/

 

"Vanhempi fyysikko Gregory Matloff puhuu 'prototyyppi-tietoisuus kentästä' joka saattaisi ulottua kaiken läpi, universumin itsetietoisuudesta. Hän huomasi että jotkut tähdet näyttivät päästävän suihkuja vain yhteen suuntaan, joka aiheutti liikkeenmuutoksen. Hän mietti oliko se tarkoituksellista.

 

Cristof Koch taas katsoo ihmisiä vahvistaakseen saman. Hänen mukaansa universumin tietoisuus on yhteydessä ymmärrykseen ihmismielen neurologisesta alkuperästä.

"Ainoa vallitseva teoria mitä meillä on tietoisuudesta, on että se liitetään monimutkaisuuteen - järjestelmän kyky toimia omassa tasossaan ja määritellä oma kohtalonsa. Teoria esittää että se voidaan jakaa hyvin yksinkertaisiin järjestelmiin."

Jotkut puhtaasti fyysikaaliset järjestelmät jotka eivät ole biologisia tai orgaanisia, saattavat myöskin olla tietoisia. Hänen mukaansa universum ei ole tietoinen, mutta sillä on sisäinen kokemus linkittyneenä meidän omaamme.

 

"Olemme osakkaita ilmentämisessä, emme vain lähellä ja tässä, vaan kaukana ja kauan sitten."

Vastoin kaikkia odotuksia nykytieteen yhdistävä asia herättää aistimuksen yhtenäisyydestä, tämä aistimus on se mitä Albert Einstein kutsui kosmiseksi uskonnolliseksi tunteeksi."

 

 

"Gregory Matloff, a veteran physicist based in New York City, talks about the idea of a “proto-consciousness field” that could extend through all of space. This entity makes human similar to all other forms of matter in the universe. He discusses the possibility of the self-awareness of the universe.

Matloff observed that some stars appear to emit jets that point in only one direction. This was an unbalanced process that could cause a star to change its motion.

He wondered if it was actually a wilful process. Maltoff hopes to observe these changes and alterations in the motions of stars not through philosophy but observational astrophysics.

While Maltoff studies stars to understand panpsychism, Christof Koch looks at humans to verify the same.

According to him the consciousness of the universe is linked to a close understanding of the neurological origins of the human mind.

“The only dominant theory we have of consciousness says that it is associated with complexity – with a system’s ability to act upon its own state and determine its own fate,” Koch says.

“Theory states that it could go down to very simple systems. In principle, some purely physical systems that are not biological or organic may also be conscious.” 

He is a firm believer in the integrated information theory. His studies incline more towards establishing that the universe is not really conscious, but has an internal experience linked to our own.

John Wheeler believes in the uncertainty of the universe. He talks about the participatory anthropic principle.

“We are participators in bringing into being not only the near and here but the far away and long ago,” he says.

Against all odds the unifying agenda of modern science evokes a sense of connectedness. This sense is what Albert Einstein called the cosmic religious feeling."