https://www.saijankirjat.com/2017/07/04/ylin-taso/

 

"Kerronnallisesti kertaisimme miten voisitte aloittaa kaikki sellaista jotain tavanomaista kannatusta aatteen että siinä ajatus sekamelskassanne onnistuisitte tarpomaan enemmänkin lisää oikeaan suuntaan eikä teitä harhauttaisi niin moni aikaisemmin tehty virhearviointi. Sellaista tavanaomaista lähestymistapaa siis kannattelemme luoksenne kunnes jokaisella onnistuisi olemaan tukenaan monisataapäinen joukkio turvanaan.

 

Kerromme näin kannattavia jakeitamme kunnes osaatte itse kannustaa ratsunne liikenteeseen ja jaloitella kukin parhaimmalla mahdollisella tavalla eikä siinä kuluisi siis niin paljon aikaa turhuuteen kuten tavanomaisesti teillä kuluisi. Kannustamme näin kaikkia liittymään joukkoomme eikä kyse ole liioittelusta jos kertaamme sanojamme että siinä tavanomaisuudessanne kuuntelette todellakin jumalallista alkuperää olevia lausahduksia.

 

Sillä jokainen ymmmärtää kyllä sisimmässään mitä se sellainen palo tarkoittaa joka ei milloinkaan sammu, eikä siinä ole kyse vahingoittamistarkoituksesta vaan juuri sellaisesta oman arvon tuntemisesta ja lääkitsemisestä ikivanhojen uskomusten joita teillä siellä niin sinnikkäästi suojellaan. Harmillista on se vapauttava tieto heidän mielestään joten ottavat muotoja moninaisia estääkseen kaikkia vapautumasta kuten tahtovat, mutta siinä ajatuksessa aloittavat jo niin synkän yksin elämisen että siinä tarkoituksessaan heitä tullaan poistamaan piiristänne.

 

Joten ottakaa harjoitellaksenne komentoonne jokainen se sanainen suojeluksenne ja pyytäkää suoraan meiltä suojaa ottaaksenne jotain uudistamatonta ajatusta esille että siinä teillä järjestyy jokainen aikomanne asia suojeluksessamme, eikä sellaista pahantahtoista ajatusta sallita kenellekään.

 

Kannustamme ehkä liioitellun varmasti tällähetkellä mutta siinä meillä ei ole enää vaihtoehtoja että osallistuisitte kaikki lähteissänne vapauttamiseen elämänne, jollaista kohtelua olettekin sietäneet vuosimiljoonia suorastaan.

 

Sillä jokaisen kohdalla se suurin tieto tulee ylimmältä tasolta eikä sellaisessa tasanteessa olekaan enää sitten korkeampia asukkaita. Kertaamme näin mahtipontisesti vielä, koska lisääntyvässä määrin intoudutte kasvattamaan jalansijaanne jolloin innostumme mekin tahollamme ollen pyyteettömän väsynyt taivalluksestamme myös.

 

Sillä jokainen askeleemme vaati aikaisemmin niin suuria ponnistuksia että siinä meillä useakin uupui matkallaan eikä heitä tavoittanut aikaisemmin ilmennyt joukkovoima joka aina ansaitsee maininnan. Sillä jokainen taivalluksessaan päättämätön ansaitsee tauon kunnes osallistuu jälleen täysipainoisesti tuokioon, joten siinäkin asiassa olemme samalla tasolla teidän suhteenne että mikään maallinen ei toki ansaitse meidän suhteemme olla turmiollinen vaan kuitenkin jotenkin onnistuu myös se uupumus kansoittaa maailmaamme.

 

Korostamme kaikille anteeksiannon merkitystä siksi uudistuneessa mielentilassa että siinä teillä on aina uusi merkitys jakeellenne kun annatte itsellenne anteeksi jos olette harhautuneet polultanne.  -----jne  "