http://www.saijankirjat.jimdo.com/2017/07/22/21-22-7-viestipätkiä/

https://www.saijankirjat.jimdo.com/2017/07/23/mitä-tänään-haluaisit/

 

On ollut vaikeuksia kirjoittaa mutta pari muunlaista erikoista tapahtumaa on sattunut. Eräs päivä jouduin päivystää kotona koko päivän ja aika kävi niin pitkäksi että harvinaista kyllä tunsin itseni yksinäiseksi (yleensä on päinvastoin että lataan mielelläni akkuja yksin...). Ulkonakin vain satoi ja satoi, ja lopulta kun pääsin hieman vapaalle, päätin käväistä edes kaupassa piristyäkseni. Kaupan pihalla huomasin kirkkaan sateenkaaren... enkä vain yhtä vaan sillä oli kaveri. Joskus vain tietää kun jokin merkki on tarkoitettu huomioitavaksi ja tässä tuli heti tunne että ahas, "et ole yksin". Piristyinkin tosiaan, opin pikkuhiljaa että tunteet voivat huijata todella paljon jos ne ovat maallisia alemman tason tunteita.

 

Sarjassamme kummallisia lintuja jälleen yksi. Olin puutarhassa kissan kanssa ja pensaan oksalle parin metrin päähän lennähti punavarpunen (koiras). En ollut moista ennen nähnyt joten katselin sitä aikani kun se vain katseli meitä ja totesin että oletpa sinä erikoinen. Se oli niin kesy ja erikoisen punainen että mietin hetken onko se jonkin lemmikkilintu, mutta googlaus selvitti lajin.

 

Eräs tuttu henkilö on ainakin "tallannut minut suohon" kuten viesteissäkin oli. En ihmettele ettei kukaan halua puhua henkisistä kokemuksistaan kun ivaamista ja suoranaista kiusaamista saa osakseen jo ihan arkipäiväisissäkin asioissa. Hullu maailma.

 

**

 

"Yhteinen työ"

IMG_20170722_145153.jpg

 

**

 

http://www.suomenufotutkijat.fi/ufodb/ufodata.php?u=1558&p=1&sid=