https://www.saijankirjat.jimdo.com/2017/08/11/ansaitsemisen-oppikurssi/

 

Nyt alkaa nähtävästi opetukset ja ensimmäisenä hiljaisen ansaitsemisen opetteleminen uudelleen, olemme liikaa haluamassa kaikkea ja unohtaneet tehdä työtä sen saamisen eteen, odotamme heti kärsimättöminä vain loistavaa palkintoa jota ei tule siten, vaan pikkuhiljaa "aurinkomme loistaa" enemmän. Kaikista onnistuneista ylentyneistä askeleista ilmoitetaan. Jotain uutta saapuu ja olisi tarpeen olla enemmän tietoinen siitä, muuten se saattaa olla turmiollistakin jos emme ymmärrä mitä tapahtuu.

 

Itse olen huomannut että meditoidessa suorastaan "sulan" yhä helpommin, en osaa sitä vielä määritellä tarkemmin. Mutta tulee tunne että nyt todella tapahtuu jotain merkittävää... mutta hitaasti näköjään edistyy eli sellaista nopeaa "siirtymistä tuonpuoleiseen taivasmatkaan" tai jotain, ei kyllä tapahdu. Jos joku sellaista pelkää.

Olen meditoinut säännöllisesti ja yleensä kuuntelen tätä tähtien välissä kellumista tunnin verran. Toisinaan vaivun horrokseen mutta en mielestäni ole nukkunut kun havahdun. Jollakin toisella voi toimia meren aallot, lintujen laulu tms, mutta itse pidän tuosta linkin meditaatiosta sillä jotenkin todella tulee mielikuva avaruudesta. Itse painun sisäänpäin itseeni omaan avaruuteeni ja se oli jotenkin onnistunut mielikuva, myös kämmenet lämpiävät erityisen selvästi.

Tänään vajosin yhä syvemmälle, välillä oli vaikeuksia olla ajattelematta arkisuunnitelmia mutta jatkoin sitkeästi ja tälläkertaa koin pienen pienen sähköisen tunteen koko kehossa joka valaisi jotenkin myös silmissä. Sekin meni ohi mutta piristi. Olin selviä suunnitelmia täynnä sen jälkeen.

 

Lyhentelin tämänpäivän oppituntia:

 

"Sellaista esittäisimme miten pyytäisitte ensin lupaa ansaita jotain ettekä suoraan ilmoittaisi haluavanne. Korostamme tätä siksi että siellä liikaa kansoitetaan juuri sellaista intoa haluamisen ja vaatimisen, ettekä suvaitse arvostaa hiljaista ansaitsemista enää mitenkään.

Korostakaa ensin kansalaisillenne kuten tahdotte ettei hän korosta liikaa itsekkyyttä ja korostakaa vain armollisia jakeita pyytävänne. Ettekä kunnioita mitään kohtuudellista kuolevaisen armojaetta sillä jokainen joka kohtuullisesti ansaitsee, tulee vastaanottamaan jakeensa kuten kansalainen joka suorastaan on armollisuuteen verrannollinen.

 

Ettekä kukaan osallistu siis jos oletatte vain korostavanne jotakin armolahjaa itsekkyytenne määrässä. Korostakaa aina mietteissänne miten innokkaasti alunperin aloititte kaiken, joten jatkakaa ja korottakaa linjaanne aina sellaisen ylittäessänne sillä jokin innokas alku odottaa kuulijaansa. Sillä jokin kansalainen kuten ilmoittaa, pysyy päätöksessään jatkaa ja jokaisella syttyy halu julkaista jotakin omaa mietintöä.

 

Innokas jae odottaa löytäjäänsä, omistajaa joten innostakaa heitä toisenlaisen tavan omaavia aloittamaan jakeensa. Korostakaa siis aina arvoanne siinä kaiken kamppailunne keskellä että sellaisen ilon löytäisitte jollaisen arvoisia olettekin.

 

Kuunnelkaa ensi kerralla miten kohdistamme katseemme teille lisää, sillä jokin uusia asia siis saapuu ja olette turmiollisen ymmärtämättömiä ellette ensin perusta mieltänne sen mukaiseksi. "