http://www.luxonia.com/viestit/21-lee-carrol-kryon/6467-462017-maapallon-tila

Kannattaa lukea tämäkin! Tulossa pieni jääkausi.

 

*

 

http://www.jeshua.net/fi/

Hollantilaisen kanavoijan elämäntarina ja kanavointeja.

 

"Kanavointi on keino päästä lähemmäksi itseään toisen – ei-fyysisen – olennon avustuksella. Tämä olento on väliaikaisesti opettajan roolissa. Opettajan energia auttaa sinua tavoittamaan syvemmän tason itsestäsi. Opettajan energia kohottaa sinut pois peloista, jotka verhoavat sinun omaa valoasi. 

Opettaja näyttää sinulle oman valosi. Opettaja on enemmän tietoinen sinun valostasi kuin sinä olet. Heti kun itse pääset käsiksi tähän valoon, sinun sisäiseen tietämykseesi, opettajasta tulee tarpeeton. Silloin sinä pystyt kanavoimaan omaa valoasi. Opettajan ei tarvitse enää toimia siltana sinun ja korkeamman minäsi välillä.

Minä muistutan sinua hetken aikaa omasta valostasi. Minä peilaan sinun suuruuttasi sinulle itsellesi Joshua ben Josephin muodossa. Minussa sinä näet itsesi, Kristus-itsesi, mutta sinä et tajua sitä täysin vielä. Olen kuin viitekehys sinulle, minun energiani toimii kuin valomajakka. Autan sinua tutustumaan omaan Kristus-itseesi paremmin, joka siirtyy hitaasti etualalle, ja minä siirryn taustalle. Se on aivan oikein. Se on niin kuin sen tulisi olla. Muista, että tässä suhteessa minä olen auttamassa sinua, sinä et ole auttamassa minua. Minä en ole päämäärä, vaan keino. Kristuksen jälleensyntymä on sinun Kristus-itsesi herääminen eikä minun.

Minä toimin sen mukaan mikä palvelee sinun korkeampaa minääsi. Minun tavoitteeni on, että sinä teet minut tarpeettomaksi. Kun kanavoit minua, älä yritä tehdä itsestäsi pientä tai näkymätöntä. Toivon, että teet itsestäsi suuremman, tunnet aidon vahvuutesi virtaavan sinusta ja loistavan maailmaan.

Opettaja osoittaa tien, mutta sinun on kuljettava sitä. Jonkin ajan kuluttua huomaat kulkevasi yksin jätettyäsi opettajan jälkeesi. Se on mahtava ja pyhä hetki. Opettaja pysyy seurassasi, elää sydämessäsi sisäisenä läsnäolona, mutta se erillinen hahmo katoaa.

Pysymme yhteydessä, mutta kun kasvat, näet minua tai haluat kutsua minua yhä vähemmän erillisenä hahmona. Hiljalleen minusta tulee osa sinun omaa energiaasi. Ja jossakin vaiheessa sinä et enää tunne minua erillisenä omasta itsestäsi. Se osoittaa, että olet todella kuullut ja nähnyt minut.

Joshua, kesällä 2006"

 

"Alusta alkaen Joshua kertoi, että hänen viestinsä on tarkoitettu tietylle ihmisryhmälle. Hän kutsuu heitä "valotyöntekijöiksi" ja hän sanoo, että he ovat sydänpohjaisen tietoisuusaallon eturintamaa, mikä on ympäröimässä Maata juuri nyt. Hän sanoo, että he ovat tietoisuuden pioneereja ja heidän sielunsa missiona on auttaa uuden tiedostamisen tuomista Maahan. Ensin en pitänyt tästä ajatuksesta kovinkaan paljon. Minusta oli jotenkin elitististä kohdistaa viestit tietylle ihmisryhmälle. Eikö Kristus-energia elä meissä kaikissa? Joshua kuitenkin tähdensi, että valotyöntekijänä oleminen ei tarkoita mitään erityisstatusta tai ylemmyyttä. Jokaisesta sielustahan tulee valotyöntekijä jossakin vaiheessa, joten kyse ei ole kiinteästä sieluryhmästä. Kun Joshua haluaa välttämättä puhutella tätä tiettyä pioneerien ryhmää, syynä siihen on se, että hän haluaa kovasti auttaa heitä muistamaan keitä he ovat. Nämä sielut ovat syvällisen sisäisen heräämisen kynnyksellä, mikä tekee heistä opettajia Maahan sanan nöyrimmässä merkityksessä. Yhteiskunnassa kokemiensa jähmeiden energioiden takia monet heistä kuitenkin tuntevat olevansa eksyksissä, epäilevät itseään, eivät tunne sopivansa yhteiskuntaan, jäävät yksinäisiksi ja epätoivoisiksi. Välittämieni Joshuan viestien tarkoituksena on saada valotyöntekijäsielut tiedostamaan keitä he ovat ja antaa heille välineitä parantaa omia sisäisiä haavojaan.

 

Valotyöntekijät ovat sieluja, joilla on voimakas sisäinen halu levittää valoa – tietoa, vapautta ja itsensä rakastamista – Maan päällä. He tuntevat sen omaksi tehtäväkseen. He tuntevat usein vetoa henkisyyteen ja jonkinlaiseen terapiatyöhön. Syvällä sisimmässään tuntemansa tehtävän takia valotyöntekijät vaikuttavat usein erilaisilta kuin muut ihmiset. Elämä haastaa heitä löytämään omat ainutlaatuiset polkunsa, koska he kokevat matkallaan erilaisia esteitä. Valotyöntekijät ovat lähes aina yksineläjiä, jotka eivät sovi kiinteisiin sosiaalisiin rakenteisiin.

 

Sana "valotyöntekijä" saattaa herättää väärinkäsityksiä, koska se nostaa joukosta esiin tietyn sieluryhmän.

Valotyöntekijät eivät ole "parempia" tai "korkeampia" kuin kukaan muukaan. Heillä vain on erilainen historia kuin niillä, jotka eivät kuulu tähän ryhmään. Tästä erityisestä historiasta johtuen, mitä käsittelemme jatkossa, heillä on tiettyjä psykologisia ominaisuuksia, jotka saavat heidät ryhmänä erottumaan.

Jokaisesta sielusta tulee valotyöntekijä jossakin vaiheessa kehitystään, joten termiä "valotyöntekijä" ei ole varattu jollekin rajatulle määrälle sieluja. "

 

*

 

http://www.ascensionwithearth.com/2017/08/the-aquarian-age-and-new-great-year.html

"Vesimiehen aika, nollaus, linjautuminen galaksimme keskustan kanssa (kuvat tähtitaivaasta linkissä), tämä linjautuminen auttaa meitä "ryhmänä hyppäämään valonopeuteen". Ilman tätä ensin tapahtuvaa linjautumista emme voi "palata lähteeseen", kuten Daoismissa sanotaan. Energiat ovat nyt suosiollisempia vapaudelle trauma-vankilastamme ja heräämiselle kuin vuosia sitten, olemme aloittaneet täysin uuden 26 000 vuoden jakson. Olemme galaktisen uuden päivän alussa, tulemme näkemään taistelun ja toisten kontrolloinnin loppumisen. Siirrymme yhteiseen harmoniaan jakaen kaiken niin että kaikilla on tarpeeksi, runsaus ja rakkaus itsessämme. Aikaan jolloin "rauha ohjaa planeettaa ja rakkaus ohjaa tähtiä."

"Joka kerta kun käytät leivänpaahdintasi, sen ympärillä olevat kentät aiheuttavat hienoisia häiriöitä kaukaisten galaksien latautuneissa partikkeleissa." (Becker and Selden, The Body Electric).

 

This external alignment with the center of the galaxy allows us more easily to make the internal alignment we each need to connect with the energy of our own central channel, the unconditioned, primordial loving-light energy that keeps us in harmony. Without this alignment, we cannot “return to the source,” as Daoism says, and remember what we truly are: natural beings with a natural mind and a natural intelligence (as opposed to being an ego and inventing an anomaly called “artificial intelligence” to live life for us, the subject of another essay).

This grand alignment of wholenesses will help us as a group to make the jump to light speed.

Every time you use your toaster, the fields around it perturb charged particles in the farthest galaxies ever so slightly.” - Becker and Seldon, The Body Electric

The most important things to take away from this exploration are that we are still building the needed momentum to reach our consciousness zero-point and reset, and that we have actually entered the Aquarian Age, which can be some comfort and encouragement to us, as the energies are now much more supportive for freedom and awakening than they were some years ago. And, even better, we have started an entirely new 26,000 year cycle. This momentum will mean the dissolving of the remaining old influences that kept us imprisoned in the previous cycle. This would also explain the tremendous amount of clearing that has needed to be done, the time it has taken, and why there has been so much resistance to it. We are not dealing with just one Age, we are dealing with twelve of them! And we are not just “waking up”, we are coming out of a long, trauma-induced coma thru which we have had much ancestral memory and interference from negative entities to acknowledge and release to remember what we are.

We can use the understanding that we are now at the beginning of a galactic new day, (“at galactic midnight”, as Jenkins put it) and allow the huge stream of momentum being generated to carry us, the Anthropos, forward into unity, and apocatastasis, the restoration of our true, original condition. We can’t tell whether we will have a great, all-encompassing shift of consciousness at some point, or continue to go thru a series of smaller ones until we “click” into place, but shift we must and shift we are. If we are to learn anything from prior experience, it should be that our Aquarian future will manifest in totally unique ways than what we have expected and imagined. Let’s make room for those surprises and simultaneously hold to our highest vision, making clear, life-affirming choices, and not paying much attention to “current events”. Let’s practice being in our right mind, our natural mind, and experiencing the natural sovereignty we were imbued with by the Great Creator.

In deepest trust of a positive outcome, inevitably we will see the end of fighting and trying to control each other. We will enter a time of unity and harmony in which we share everything so all have more than enough, as sharing, abundance and love are in our nature. A time when “peace will guide the planet, and love will steer the stars!”

 

*

 

http://2012portal.blogspot.fi/2017/08/joint-cobra-corey-interview-for-unity.html

Yhteismeditaatio parin viikon kuluttua (laskuri sivustolla milloin Unity -meditaatio alkaa), voimakkaassa ajankohdassa tapahtuvan kuunpimennyksen aikaan. Yhteisluomistietoisuuden vuoksi siis samanaikainen meditaatio jälleen, Coreyn mukaan myös maanalaiset kansat meditoivat tälläkertaa kanssamme.

 

"As I already reported, according to Ka Aree, the Anshar are going to be meditating with everyone during the eclipse on August 21st. Ka Aree didn’t even try to hide the playful smirk she had when discussing the meditation. It brought her out of the anxiety that she was wearing on her face just prior. The Anshare are obviously excited about this mass meditation event.

This mass meditation seems very important to Anshar. So, as many of us are meditating on peace and a positive timeline for Humanity. So shall be the Anshar. She did say that this Eclipse has potential to be very positive yet the energy could get hijacked by the negative side who will be raping, torturing and sacrificing children. I guess as many people as we can muster for this mass meditation the better."