Nyt alkaisi tapahtua pikkuhiljaa, no jokohan viimein... Piti vielä kirjoittaa päästessäni iltavuorosta kotiin, sillä korvassa soi. Pitkään aikaan en olekaan sitä merkkiä kuullut. Mun piti kyllä vähentää kanavointien julkaisemisia mutta katotaan nyt tapahtuuko tosiaan jotain.

https://www.saijankirjat.jimdo.com/2017/08/02/korjaava-pyörre-saapuu/

https://www.saijankirjat.jimdo.com/2017/08/03/valomerkkejä-ilmasta/

 

Ainavaan lisää on löytynyt lehtien sivuilta outoja pilvijuttuja. Itse en ole nähnyt edelleenkään mitään, paitsi käväisin hautausmaalla ja tuli ukkoskuuro, joten poikkesin koivun alle hetkeksi. Siinä huomasin maassa ehjän linnunpesän, niin nätti sammal, höyhen ja vihreä koivunrunkojäkälä -rakennelma että se oli herkän kaunis. Ja heti sen takana oli tuore hautakumpu. Se vertauskuva tuli heti mieleen: väliaikainen vanhempien rakentama maja on suistunut maahan ja joku on lennähtänyt vapaaksi, uutta ihmeellistä maailmaa tutkimaan. Elämää monella tasolla.

 

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005312038.html

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/viivasuora-pilvikatto-heratti-huomiota-etela-suomessa/6519402#gs.jRpXGeE

 

Katselin ukkosella ikkunasta pitkään ulos, ja ihan kuin olisin tuntenut ilman sähköisyyden. Pikkuhiljaa tuli niskat kipeäksi ja yön mittaan kun edelleen ukkosti, se päänsärky vaelsi ympäri päätä. Joko on migreeni puhkeamassa pikkuhiljaa tai sitten oli joku "päivitys" josta puhutaan aina vaeltavana päänsärkynä. Nikola Teslahan liitti ukkoseen jotain mystistä, "I talk to thunder and lightning...", hän erotti tietyt ukkosrintamat toisistaan jo äänestä.

En ole ennen havainnut että tuntisin ukkosella mitään, joten ehkä herkkyys on kasvanut.

Ja nyt kun mietin niin kesäloman lähes jatkuva sade/pilvisyys aiheutti itselläni väsymystä normaalia enemmän, tuntuu että on pakko syyslomalla päästä jonnekin aurinkoon. Jos ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuokkausta on todella olemassa, tämä on varmaan tarkoituksellista, pidetään ihmiset lannistuneina ilman auringon energiaa.