Huonosti on jäänyt aikaa kanavoida, olen yrittänyt kyllä käyttää aina pienen aamuhetkisen viikonlopusta saakka. Mutta aina joku arkinen asia vaatii huomiota sen verran että ei pääse tarpeeksi syvään keskittymisen tilaan. Korvassakin on kyllä soinut ja sitten olen kirjoittanut alkuun jotain kuten esim:

 

"Ilmoittaisimme käyvän mainiosti jos oletat pärjääväsi ilman opastusta maallisella polullasi vaikka ilman mainiosti pärjäättekin, mutta ottakaa aina mukaanne jotakin ikiaikaista viisautta näkemiin."

"Kohteliaasti kysyen tahtoisimme auttaa joitakin kansalaisia hyväntahtoisia, olisitko niin avulias että ---, aliohjaamme nyt jotenkin kirjoita uudelleen ole hyvä. Kohteliaasti olettaisimme että kaipaisitte jotkut toisenlaista otetta väestänne. Olemuksenne ulkopuolella sijaitsee jotakin toisenlaista uutta asiaa odottamassa, oleta tietäväsi siis jotakin jo uudesta asiasta mutta kysy ennen kaikkea oletatko oikein.

Kohtaamme teitä toisia kansalaisia lausuen lyhyet jäähyväiset vaikka suojaammekin toisiamme olemme silti kansoittaneet jäseniänne uudestisyntymään. Polveudutte useakin niin monenlaisista lähteistä, olettaen että ymmärrätte mitä tarkoitamme lähteillä mutta ilmoitamme kullekin toiselle rodulle tuleeko heidän saavuttaaa jotain toisenlaista asiaa ymmärretyksi.

Katselkaa usea katseen mitan verran uudesti, jolloin havaitsette kyllä jotakin toisenlaista olevan odottamassa.

Niin miten tahtoisitte auttaa? Kohteliaasti kysyen kohdistaisimme jotakin uudenlaista asiaa tulevaksi, ottakaa usea eri tavoitteet pyrkimykset, olettakaa pysyttelevänne läheisissä väleissä kohteliaan kantaisänne kanssa. Odottakaa vuoroanne kohteliaasti näkemiin. Jos tahdotte lisätietoa pysytelkää uudessa suunnassanne. Näkemiin. Korota itse toisenlaista tasoa pohjaa luonteestasi näkemiin. Odota lisätietoja hyväksy itsesi sellaisenaan. Kohdista aina huomiosi toisenlaiseen ajatukseen joka syntyy uudella tavoin. Kohteliaasti kysy ennen todistusta. Näkemiin pysy kohteliaana. ole hyvä."

*

 

Mitään erikoista ei ole sattunut, paitsi viimeviikolla mielenkiintoinen magnetismi illalla:

 

Olin juuri nukahtamassa kun tunsin vetovoiman vieressä, energeettinen tunne siis. Ihan uusi juttu.

Viimeksi koko kehoa nostettiin, nyt tuntui kuin jotain kehon sisäistä energiaa vedettäisiin sitä kohdetta kohti. Pitäisi saada kokemus osiksi että voisi analysoida mutta se on aika vaikeaa jälkeenpäin, kun ensin mietti että tämä on kuvittelua eikä siis oikein noteerannut miten se alkoi. Sitten vedon tunne voimistui, eli ei ollut kuvittelua. Annoin välillä periksi ja menin vetovoimaa kohti kokeeksi, en kyllä päätynyt minnekään enkä kuullut mitään ohjeita. Ei mitään erityistä tunnettakaan paitsi rauhallisuus.

Tuli mieleen oliko kuolemanrajakokemuksissa vedon tunne kun nähtiin niitä tunneleita ja muita, sillä jotenkin on mielessä että kyse oli "kodin" vetovoimasta jonne automaattisesti lähdetään kuollessamme. Veto ei tuntunut ylöspäin vaan sivulle, eli vieressä täytyi olla jokin... vetovoimainen olemus tai portti. Täytyy kysyä siitä viestissä heti kun saan tilaisuuden.

 

(Lisätty 19.1) - - -  Kyllä, löysin kuolemanrajakokemuksista kertovista jutuista vetovoiman tunteen!

"Tunsin olevani painoton ja vapaa ja minua vedettiin maagisesti kohti koko ajan suurenevaa ihanaa valoa.”  (Tuntematon suomalainen kokija, lähdelinkki ei toiminut)

        "Then I remember a very powerful force pulling me towards a serene, very beautiful realm, a higher realm. I traveled very slowly along a tunnel toward a bright light, and I could feel an overwhelming sense of warmth and peace and whiteness. I wanted to walk into the whiteness, which was so tranquil and happy. It was like stepping into a vacuum, there was nothing tangible, no scenery to look at, but a tremendous feeling of being somewhere, like nirvana. I felt okay, as though this was where I was meant to be, as if I had arrived home, and I was at ease with myself for the first time in a long time."

https://www.near-death.com/science/research/tunnel.html

*

 

Viikkojen varrella olen kirjannut muistiin mietiskelyn aiheita ranskalaisilla viivoilla, nyt täydensin mietteet:

 

Kukkapiirrosta oli tarkoitus itse miettiä, meille ei anneta mitään vastauksia valmiina, mutta sentään vastattiin kun kysyin ensin mietittyäni. Mutta jatkossa jos piirroksia tulee, miettikää ensin itse mitä niissä näette.

*

Tuli taas mieleen jostakin radio-ohjelmasta Egypti ja kissat... olen siitä aiemmin kyllä kirjoittanutkin. Mutta yhä mietityttää omissa viesteissäni "polveudutte monistakin kissaeläimistä..."  Miksi kissapäisiä ihmisiä, miksi kissa oli niin arvossaan Egyptissä ja kristinusko muutti kaiken ja päinvastoin kissoja tapettiin massoittain kuten naisiakin "noitina"? Arvailisin että kissapäinen nainen on todella joskus ollut olemassa, silloin kun ihmiskunnalla tehtiin kaikenlaisia geenikokeita. Ja siihen aikaan sitä alettiin palvomaan.

"Kissan tappanut ihminen saattoi saada kuolemanrangaistuksen. Jos kotona uhkasi jokin vaara, esimerkiksi tulipalo, kissa pelastettiin ensimmäiseksi."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bastet

https://www.ancient.eu/Bastet/

Bastet, Egyptiläinen kodin, kissojen, naisten salaisuuksien, hedelmällisyyden ja lapsensyntymän jumalatar. Erittäin suosittu koko Egyptissä 3200-2670 eKr. Kuolleitten auttaja, tuonpuoleisen opas, suojelee paholaiselta. Aurinkojumala Ra:n tytär, liitetään kaikkinäkevään silmään. Kreikkalaiset liittivät hänet tiiviisti jumalatar Artemikseen. Nimi oli alunperin B'sst (siksikö Turkissakin kissaa kutsutaan bss, bss eikä kss, kss kuten täällä, haha...). Hänet esitettiin aluksi leijonapäisenä naisena.

http://www.thegreatcat.org/history-of-the-cat-in-the-middle-ages-part-4/

 

*

Älykäs kipinä jonka näen toisinaan pilkahti jälleen kun luin järkyttyneenä lapsiin kohdistuvasta raakuudesta. Sitä ei usein ole nyt näkynytkään. Jokin sitä kiinnosti tunnereaktiossani, ehkä siksi että pian saamme paljastuksia enemmänkin näistä järkyttävistä asioista. Tunteet ovatkin tulleet syvemmiksi yhä edelleen, olen erittäin pahoillani, surullinen, iloinen jne miten milloinkin.

*

Jumalatarenergia on selvästi nousussa, Me too -kampanja, raiskattujen ja tapettujen naisten puolesta järjestetyt mielenosoitukset. Nyt uskalletaan puolustautua ja puhua.

*

Hautausmaalla kävelin eräänä harmaana aamuna, varis raakkui, sammuneita mustuneita muovikynttilöitä... kaikki oli synkkää ja surumielistä. Miksi ei olisi iloisia hautauspaikkoja vaihtoehtona jos ei halua kylmää kiveä hautansa päälle painoksi ettei vain pääse karkaamaan elävien pariin. Luin jostain että juuri tästä syystä haudan päälle laitettiin painava kivi ja hautajaisväen piti ajaa kotiin sen mitä hevosesta lähti ettei kuollut ehtisi seurata perässä. Siksi kiveen laitettiin nimikin että vainaja ymmärtäisi nykyisen asuinpaikkansa olevan kirkkomaassa. Selvästi tiedettiin siis että niin käy että omainen saattaa seurata kotiin.

Hautajaisetkin voisivat olla vähän iloisemmat ja keskittyä siihen ymmärrykseen että edesmennyt kyllä yhä on paikalla vaikka miten pakoilisimme. Jo saattohoito voisi keskittyä myös vähän miellyttävämpään tuonpuoleiseen siirtymiseen. Kuolema -sanalla on liian pelottava kaiku. Muistan sen pakokauhun katseen mummon silmissä kun pappi siunasi hänet viimeisen kerran ja hän oli täysin järjissään vaikkakin ruumiillisesti heikko.

*

On selvää että sain tosiaan viestejä piirroksin ja "unessa" myös tuntemattomilta ulkomailla asuneilta edesmenneiltä (Slovakia, USA). Olivatko he sieluperhettäni vai miksi, en vielä tiedä...

*

En istu nopeatempoiseen nykyjoukkoon, ajattelen hitaammin ja syvällisemmin, haluaisin tehdä asioita huolellisemmin. Työelämä on siksi ainoastaan piinaa kiireineen, se syö erittäin paljon henkisestä tasapainosta. Kanavointi ei onnistu. Toivottavasti löytäisin sopivamman työn kevään mittaan. Ajattelin lopettavani jo tähän koko työn, mutta poikkeuksellisesti heti illalla soi korvassa ja sain viestissä kehotukseksi jatkaa vielä. Yleensä ei puututa elämänvalintoihin mutta ehkäpä sopivampi tilaisuus on sitten myöhemmin ja nyt olisi saattanut käydä huonosti rahallisesti (ja itse myös kyllä pyysin apua tilanteeseen). Näin myös erään unen jossa vahingossa sytytin tuleen ison halkokasan jonka jotkut muut (maallinen perheeni kotona) olivat pilkkoneet talven turvaksi, sillä olin varma ettei se nyt mitenkään voi syttyä ja olin vähän huolimaton. Luulisin sen tarkoittavan että joku on pilkkonut puita varalleni ja on oltava huolellinen tekemisissään...

Olen myös muistanut viimeaikoina paljon välähdyksiä lapsuudesta, nuoruudesta. Näin jonkun lapsen haltioituneen ilmeen pulkassa istuessaan ja muistin sen tunteen, pulkassani olleen peiton. Muistin potkukelkan epätasaisen kyydin, raudan äänet jäätä vasten, mummon lapaset ja huivin, tähtitaivaan ja pakkasen kasvoilla.

Muistin että nuorena puhuin että en elä vanhaksi ja sitten sainkin viesteissä tietää että kuolen kaikkia muita läheisiäni ennemmin, auto-onnettomuudessa yksin. Saattaahan jokin muuttaa kohtaloa mutta oletan näin käyvän että vanhuutta en koe. Mutta miten aavistin sen jo nuorena... en ole vanhemmiten asiaa enää miettinyt kunnes nyt.

Paljon asioita on jotenkin avautunut.

*

Muunmuassa Äitilintu -piirroksessani oleva ruksi rintakehän kohdalla saattaa tarkoittaa avautunutta sydänchakraa. Jo muinaisissa uskonnollisissa kuvissa oli samanlaisia. Eli rakkaus on avautunut sillä henkilöllä.

*

Arvostus omaa kehoaan kohtaan "matkakumppanina". Tämä ymmärrys on viimeaikoina tullut esiin. Vietin sen lepopäiväsunnuntain itseäni hemmotellen yrttikylvyssä ym. ja mietin siinä että no ehkä tämä oli vähän itsekästä eikä henkistä lepopäivän viettoa. Mutta sitä miettiessäni peukalo alkoi heilua ja nousi merkiksi vahvistamaan että kyllä vain, itseään kannattaa arvostaa.

*

Kannattaa kirjata ylös ajatuksia jotka tulevat kuin "vastauksina" kun pohtii jotain asiaa. Vaikka se tulisikin jotenkin tavanomaisessa muodossa "hyvä että teit niin...", tai "mutta sinähän osaat...".

Ajoin erään talon ohi ja mieleen tuli edesmennyt henkilö. "Oli hyvä että autoit...". Ja sitten se edesmennyt tai joku jakoi muutaman sanasen, en oikein ehtinyt keskittymään.

Aiemmin katselin Bracon mainosvideota miettien että hyvähän siellä etelän lämmössä on meditoida. Samantien vastauksena tuli mieleeni mielikuva kun ajan aamulla Suomen lumisateessa töihin, kuten olinkin menossa. Eli joku viestitti että on siellä teilläkin kaunista.

Nämä nyt esimerkkeinä...

 

*

https://www.soundi.fi/uutiset/tanssimusiikkivelho-moby-kertoo-saaneensa-cialta-trumpin-venaja-kytkoksiin-liittyvaa-tietoa-jaettavaksi-somessa-han-on-mantshurian-kandidaatti/?utm_source=strossle

 

*

Corey Gooden kaksi pitkää raporttia David Wilcockin kommentein, aluksi David kertaa perustietoa. Lopussa linkki raportin osa 2:een. Mikä Oumuamua oli? Kuvia otuksista, ym.

Mielenkiintoinen viittaus tuhatvuotiseen ajanjaksoon (itseäni vaivannut viime viestissäni 'vuosituhannen ajanjakso', kuvittelin että kaikki on tapahtuu vasta tuhannen vuoden kuluttua mutta ehkä sittenkin jotakin myös aiemmin):

"Energiaa saapuu auringosta noin tuhannen vuoden ajan. Tuhannen vuoden energiakenttä näyttää olevan luonnollinen osa kosmisen verkon energiavirtausta."

- Eversti Gonzales: "An incompatible energy will emanate from the sun for about a thousand years."

- Corey: "Why for only a thousand years?" Eversti Gonzales looked at me and said, "Sounds Biblical, doesn't it? The Earth is near a Super Gate. Those are quite special.

- Corey: "Who manages this energy field for the thousand-year period?"

- Eversti Gonzales "The thousand-year energy fields seem to be a natural part of the cosmic web's cycles and energy flow."

He stated that according to his info, this thousand-year cycle is "not something set up by Galactic Federation assets."

 

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1225-abr-legacy?showall=&start=1

*

(Lisätty 20.1) - - - - Luin nyt tarkemmin Cobran päivityksen. Kirjani osassa 1 on viesti jossa minua kehotettiin etsimään monen vuoden takaisia valokuvia joissa en edes tajunnut kuvanneeni jonkin pyhimyksen, se oli vain kauniilla maisemapaikalla enkä miettinyt sen sanomaa silloin tarkemmin. Ja nyt sama George miekkoineen kuvaa satelliitti-missiota, sotaa pahaa vastaan jota käydään jossain kiertoradalla. Niin, no aika yleinen kuva ehkä, mutta että tässä yhteydessä ja miksi minua kehotettiin etsimään se kuva... Tässä loksahti paljon kohdilleen!

Omassa viestissäni kuvasta kerrottiin suunnilleen että olen (me ihmiset kaikki siis) siinä taustalla naisen hahmossa.

Tässä Italian lomamatkan kuvani, muistaakseni vuodelta 2011 :

IMGP0322.jpg

 

Cobra: "Latinasta käännettynä kyseisen mission  lause kuuluu: "paha ei koskaan voita" tai toisin: "pimeät voimat eivät menesty". Merkki kuvaa Saint Georgea lyömässä alas lohikäärmettä joka vaati ihmisuhreja. Nykykielelle käännettynä tämä tarkoittaa positiivisten ihmisenkaltaisten rotujen voittoa Draco -petojen rotujen yli, tässä viimeisimmässä galaktisten sotien osassa."

 

http://2012portal.blogspot.fi/2018/01/operation-mjolnir.html

 

*

(Lisätty 19.1) - - - - Kanavoija Sophia kysyy kanavoinnissaan "Muutos alkaa, suudelma auringosta":

Miksi olen purskahtamaisillani itkuun? - Lähestyt läpimurtoa.

Mitä se tarkoittaa? - Se tarkoittaa ytimeesi sisäänpääsyä. Tämä auringon energia on tarkoitettu muuttamaan koko olemustasi. Ajattelitko että et tuntisi sen vaikutusta? Sinä joka olet ollut yhteydessä tuonpuoleiseen monien vuosien ajan? Mitä oletit? Tätä muutosta, tapahtumaa ja ylöskohoamista ei voida pilkata tavanomaiseksi, tämä on erittäin epätavallista! Sitä ei ole tapahtunut maan päällä, ja pääsette lähemmäs joka hetki. Tunnet energian ja kuten kanarialintu hiilikaivoksessa, näytät värisi. Tiedä, että jokainen teistä kokee sen eri tavalla ja ilmaisee sen vaikutuksia eri tavoin."

https://www.sophialove.org/my-blog/the-shift-begins-a-kiss-from-the-sun*

http://exonews.org/preparing-for-contact/

Tämä vaatisi oikeastaan kokonaisuudessaan suomennosta, todella hyvä. Katsotaan suomentaisinko joku päivä.

Elämää muuttavista tilanteista ja miten niihin reagoimme, miten reagoimme tulevaan ET:den olemassaolon julkistamiseen, jne.

"Uskon että suurin osa meistä on telepaattisessa yhteydessä ET:n kanssa, mutta emme ole siitä tietoisia tai yksinkertaisesti kiellämme sellaisen myöntämisen. Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella en usko että tarvitsee olla transsi- tai unitilassa tällaisen kanssakäymisen onnistumiseksi. Olen myös kokenut telepatiaa unessa. On mahdollista että telepatia on aivotoiminnasta riippumatonta ja ennemminkin riippuu henkilön energeettisestä tasosta."

Niinpä niin!!

 

"I also believe that majority of us are in telepathic communication with ETs but again, we are not necessarily consciously aware of it or simply deny that it is the case. Based on a personal experience, I don’t believe that an individual must be in a trance or a dream-like state for this interaction to take place. I have also had the experience of attempting telepathy while in a dream state. It is possible that telepathy is independent of the brain activity and rather depends on the person’s energetic state."

 

*

Odotan kevätaurinkoa ja kimaltavia hankia. Jos tänäkin keväänä ja kesänä on niin että aurinkoisella säällä taivaalla näkyy lentokoneen vetämä vana suihkuvirtausta/mitälie ötökkiä, ja sen jälkeen taivas vetää harmaaseen tiheään pilvimassaan eikä aurinkoa näy taas hetkeen, on kyllä ihmistoimet kyseessä. Toivottavasti kevät on kaunis ja kesä myös!